• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Yaptığı şey cidden çok kötü niyetli ve saygısızcaydı. O yüzden gitti donut.
Hiç hoş değil yani bu kadar da kötü niyetli ve kırcı olunmaz ki.
Miriana'nın makyaj topiğinde başladı sorun. Site karışacak kesin demiştim kendisine de.
:delphin:

Bu arada okypete de kendi isteğiyle gitmedi demek ki. CADIARZU

lfbrs de yok artık.
lfbrs gitmeseydi keşke yaa... Ona üzüldüm.

yinede bu şekilde konuşulmasını dogru bulmuyorum açıkçası , çünkü arkadan konuşmak oluyor bu, yani o kişiye cevap hakkı doğar ama o şuan bunu kullanamaz.

tuonela 'cım ,
mesajların içeriğini bilmiyorum ama bir konu hakkında yorum yaptıkları için lfbrs ve donut banlanmış :((( tabii o konuyu paylaşamam cünkü aynı risk benim içinde gecerli olur ..

Son düzenleme:
O sizin fikriniz.
Kendisine de söyledim bunu. O kadar ciddiye alınacak bir konu değil bana göre.
Her şey zaten ortada.

Konuyu saptırmak, konu dışı mesaj yazmak ve konuyu sohbete çevirmek yasaktır .

Lütfen konun içeriğine bağlı kalarak paylaşıma devam ediniz .

gülşen bubikoğlunun her şeyine hastayımm..beğendiğim ünlüler arasında benim için çok özel olanlardan biri o

saçları yüzü..bna göre biraz kilolu gelse bile fiziği..ki zayıf olsa daha güzel durur çünki yapısı güzel aslında fiziğinin ve havası tabi apayrı

saçlarına hayranımm..en çok sevdiğim saç şekli her şekli sevemiyorum ben doğal ve biraz dağınık gibi duran şekilleri daha çok seviyorummm çok uzun saç da sevmiyorum.az da kabarık olcakksempatiksalakcinniallahtan benimki de tam böyle oluyoo :)) yıkadıktan snra tokayla bağlayıp açmam yetiyoo hafif de rütuş tamamdırrr...hastayım işte kısacası;komple :asigim:

Gülşen Bubikoğlu var yaaaa bence türk sinemasının en güzel kadını....onda çok farklı bir ışık var, çok hanımefendi ve güzel bir bayan.... :asigim: çok severim kendisini....

evet hem de doğal güzellik ay bak bak doyamam bi sürü fotoğrafı var bulucam diye cnm çıktı :)))

nasıl güzel nasıl güzell:asigim:

bende çok beğenirim onu çok farklı bir güzelliği var türk sinemasındaki en güzel isimlerden biri.

jessica biel çok hoşuma gidiyor benim değişik bir güzelliği var.en önemlisi kendine has bir duruşu var.

jessica_biel1ALT_300_400.jpg

Jessica-biel.jpg

jessica-biel-popo.jpg

jessica-biel.jpg

images

Son düzenleme:
madem sarışınlardan bahsediyoruz o halde bende güzel bulabildiğim hatta yüzüne bayıldığım saatlerce izlenilebilicek bir yüz paylaşıyorum Emilie De Ravin :)

emilie-de-ravin-1600x1200-32984.jpg

emilie-de-ravin-745075.jpg

Emilie-de-Ravin-22.JPG

emilie%20de%20ravin%20lost.jpg

emilie-de-ravin-1024x768-25968.jpg

ama siyah saçlı çoook daha güzel olmuş bence
lost_para-vion_claire.jpg

002b.jpg

:asigim:

evet hem de doğal güzellik ay bak bak doyamam bi sürü fotoğrafı var bulucam diye cnm çıktı :)))

nasıl güzel nasıl güzell:asigim:

Gülşen Bubikoğlu var yaaaa bence türk sinemasının en güzel kadını....onda çok farklı bir ışık var, çok hanımefendi ve güzel bir bayan.... :asigim: çok severim kendisini....

ah ahhh ben de hayraniyim opuyorumnanaktan

madem sarışınlardan bahsediyoruz o halde bende güzel bulabildiğim hatta yüzüne bayıldığım saatlerce izlenilebilicek bir yüz paylaşıyorum Emilie De Ravin :)

ay tubacim sen bin yasa daha dun aklimdan geciordu eklemek. tamamen ayni fikirdeyiz . hem cok sirin ama seksi de olaiblior. cok guzel bi surat. koyu sacli da harika sarisin da. :nazar::asigim:

ay tubacim sen bin yasa daha dun aklimdan geciordu eklemek. tamamen ayni fikirdeyiz . hem cok sirin ama seksi de olaiblior. cok guzel bi surat. koyu sacli da harika sarisin da. :nazar::asigim:

kalbimiz birmiş hayatım :)) çok masum tatlı ve çekici :nazar:

ahhh evet bu kız da çok hoştur, bakışlarında bir masumluk var...boshayallersmile

aynen canım koyu saçlı da ayrıca güzel olmuş....boshayallersmile

Back