Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Kapsama alanı dışında olunca geçici oluyor.
Üyelik iptali komple gidiş ve kendi isteğinle iptal ettirebiliyorsun.
Demek ki o istedi gitmeyi. CADIARZU

Julia Robertsı ben de çok severim ve beğenirim=)Onu o kadar uzun süredir takip ediyorum ki bir yakınımmış gibi hissediyorum artık :dance: Özellikle 90lı yılların sonundaki hallerini çok güzel buluyorum=)

Son düzenleme:
Birde kadına her saç rengi yakışıyor.Siyah,sarı,kahverengi,kızıl,bal rengi vs. hepsini denedi.Hepsi de çok güzel yakıştı...

Sarı

Siyah

Kızıl

Bal rengi

Koyu kahve

Kahve

Son düzenleme:
Cidden saç renklerinin neredeyse hepsi güzel olmuş, ayrı bir hava katmış. Ama koyu renk çok daha iyi görünüyor bence.

canım bencede sen daha güzelsin kendine haksızlık etme onlar ne makyajlarla sana benziyorlar sen onların makyajını yapsan onlar senin yanından bile gecemezler :)

avatardaki o cnm biliyorum da insan küçücük avatarda başka görünüyo..gördüm albümden çook güzelmiş bambammm

bambam2 sen fotoğrafını koymuşmuydn da ben hiç görmedim seni merak ettim şimdi :)

aaa evet albümün varmış cnm yeni gördüm.çok güzelsin tarzın da öyle çok beğendimm

avatardaki o cnm biliyorum da insan küçücük avatarda başka görünüyo..gördüm albümden çook güzelmiş bambammm

:1hugpuyorumnanaktan tesekkur ederim cnm benm guzel tatli yorumlarin icin senin icinini bakisinin guzelligi tatlicik opuyorumnanaktan:kedi::kedi:

:kedi: rica ederim cnm gerçeği söyledim.maşallah dyim bi daha nazar değmesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa bambam biz senle arkadaş değil miydik ki?
Ben ondan mı albüm göremiyorum profilinde? :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
:kedi: rica ederim cnm gerçeği söyledim.maşallah dyim bi daha nazar değmesin

opuyorumnanaktanŞeniz tatlim degmez sizlerin nazari KK mizin tum kizlari masalla cok guzel kimin resmini gorduysem hayran kaliorm. icten guzel sozler icin cok tesekkur ederim sizler guzel bakiorsunuz canim benm. opuorm morel verdin guzel sozlerinle. olumunekankayizsmile

hemen wallpaperim susleyen baska bir guzelle devam ediorm hihihi :lepi: tetyana piskun

sahane bir profili var bayanssulusmile

gozlerini cok begeniorm tabi heryeri cok guzel ama kahve gozleri cok hos duruor. genelde renkli gozlu olan modellerin icinde farki oluor bence :asigim:

Yaa bambam biz senle arkadaş değil miydik ki?
Ben ondan mı albüm göremiyorum profilinde? :uhm:

:uhm:ay tatlicim deilmisiz herhalde baktim simdi de talep gonderdim. bilmiyorumkismile eklememisiz demek ki bana da ekliyiz die geliordu birbirimizde. :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…