• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

bana çok soğuk geldi bu kız teni güzel ama :)

evt cnm souk ama deisik bir guzelligi var bence. son fotolarda sirin cikmis ama . saniirm ilk fotoda isigin da etkisi var ama yuz hatlari da genel olarak souk. benm hosuma gider boole souk tipleropuyorumnanaktanbayanssulusmile

Son düzenleme:
evt cnm souk ama deisik bir guzelligi var bence. son fotolarda sirin cikmis ama . saniirm ilk fotoda isigin da etkisi var ama yuz hatlari da genel olarak souk. benm hosuma gider boole souk tipleropuyorumnanaktanbayanssulusmile

soğuk tiplerin ayrı bir karizması oluyo doğru ama kimi insana yakışıyo kimi insana yakışmıyo enteresan bişey...

aaa evet albümün varmış cnm yeni gördüm.çok güzelsin tarzın da öyle çok beğendimm

bambamcım profiline baktım ama albüm göremedim sadece arkadaşlarınmı görüyor?eee konu güzellik olunca bende merak ettim bu kadar övgü aldığına göre güzelsindir diye:lepi:rica etsem albümü herkes yaparmısın yada beni eklersen sevinirim canım biraz gözümüz gönlümüz açılsın dimi ama : ))opuyorumnanaktan

Ben de bayılırım soğuk güzellere. boshayallersmile

Katty Ukhanova nin bembeyaz tenini ve acik mavi gozlerini cok begeniorm. beyaz inci gibi bi kiz bayanssulusmile
26860961yo8.jpg

Burdaki duruşuna bayıldım. :asigim:

Bekah Jenkins'in suratı harika. Dudakları, burnu, gözleri, bakışı, duruşu...
Çok farklı bir havası var. Çok çok beğendim. boshayallersmile

zy_BekahJenkins_GlamourUK_June2004_PatricShaw_01.jpg

zy_BekahJenkins_GlamourUK_June2004_PatricShaw_03.jpg

zy_BekahJenkins_GlamourUK_June2004_PatricShaw_02.jpg

BekahJenkins_Surface40phClarenceK_07.jpg

opuyorumnanaktanŞeniz tatlim degmez sizlerin nazari KK mizin tum kizlari masalla cok guzel kimin resmini gorduysem hayran kaliorm. icten guzel sozler icin cok tesekkur ederim sizler guzel bakiorsunuz canim benm. opuorm morel verdin guzel sozlerinle. olumunekankayizsmile

hemen wallpaperim susleyen baska bir guzelle devam ediorm hihihi :lepi: tetyana piskun

sahane bir profili var bayanssulusmile

next-tetyanapiskun1.jpg

gozlerini cok begeniorm tabi heryeri cok guzel ama kahve gozleri cok hos duruor. genelde renkli gozlu olan modellerin icinde farki oluor bence :asigim:

23.jpg
33pc6kl.jpg
images

gerçekten çok güzel bir kızmış.

Bekah Jenkins'in suratı harika. Dudakları, burnu, gözleri, bakışı, duruşu...
Çok farklı bir havası var. Çok çok beğendim. boshayallersmile

bayildim ben de cnm vallabayanssulusmileopuyorumnanaktan

gerçekten çok güzel bir kızmış.

kaydirigubbakcemile5

ya kızlar donuta noldu nereye gitti üyelik iptali yazıyor bilgisi olan var mı :o

ya aynen ben de merak ettim bir arkdas daha ayni sekilde. bakiordum son msglerine ne olmus die :bbo:mafoldumben

bambamcım profiline baktım ama albüm göremedim sadece arkadaşlarınmı görüyor?eee konu güzellik olunca bende merak ettim bu kadar övgü aldığına göre güzelsindir diye:lepi:rica etsem albümü herkes yaparmısın yada beni eklersen sevinirim canım biraz gözümüz gönlümüz açılsın dimi ama : ))opuyorumnanaktan

cnm albumum gizli arkadas talebi gonderdim cnm sana. arkdaslar abartior cnm sevdiklerinden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cok saolsunlar bayanssulusmile ben de senin profil fotondan cok guzel bir bayan oldugunu goruorm cok hos gorunuorsun :nazar::nazar:

Burdaki duruşuna bayıldım. :asigim:

ben de en cok onu sevdim :asigim:

Son düzenleme:
yok canım abartmamıslar bencede çok özgün bir havan var maşallah:nazar:Allah sahibine bağışlasın.bu arada ben seni biraz hani gümüş diye bir dizi vardı bir zamanlar baş rolunü kıvanç tatlıtuğ ile paylaşan bir kız vardı adını bilmiyorum ben işte o kıza biraz benzettim seni tabi o kızıl saçlıydı ama

ya kızlar donuta noldu nereye gitti üyelik iptali yazıyor bilgisi olan var mı :o

Yaptığı şey cidden çok kötü niyetli ve saygısızcaydı. O yüzden gitti donut.
Hiç hoş değil yani bu kadar da kötü niyetli ve kırcı olunmaz ki.
Miriana'nın makyaj topiğinde başladı sorun. Site karışacak kesin demiştim kendisine de.
:delphin:

Bu arada okypete de kendi isteğiyle gitmedi demek ki. CADIARZU

lfbrs de yok artık.
lfbrs gitmeseydi keşke yaa... Ona üzüldüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım abartmamıslar bencede çok özgün bir havan var maşallah:nazar:Allah sahibine bağışlasın.bu arada ben seni biraz hani gümüş diye bir dizi vardı bir zamanlar baş rolunü kıvanç tatlıtuğ ile paylaşan bir kız vardı adını bilmiyorum ben işte o kıza biraz benzettim seni tabi o kızıl saçlıydı ama

tesekkur ederim guzel yorumun icin cnm benm senin hoslugun :asigim: opuyorumnanaktan

bu arada iltifatın içinde sağol canım:1hug:

ben gordugumu soyledim cnmcm bayanssulusmile

n10459863853201773836.jpg

gülşen bubikoğlunun her şeyine hastayımm..beğendiğim ünlüler arasında benim için çok özel olanlardan biri o

150443990nd5.jpg

saçları yüzü..bna göre biraz kilolu gelse bile fiziği..ki zayıf olsa daha güzel durur çünki yapısı güzel aslında fiziğinin ve havası tabi apayrı

saçlarına hayranımm..en çok sevdiğim saç şekli her şekli sevemiyorum ben doğal ve biraz dağınık gibi duran şekilleri daha çok seviyorummm çok uzun saç da sevmiyorum.az da kabarık olcakksempatiksalakcinniallahtan benimki de tam böyle oluyoo :)) yıkadıktan snra tokayla bağlayıp açmam yetiyoo hafif de rütuş tamamdırrr...hastayım işte kısacası;komple :asigim:

gülşen bubikoğlunun her şeyine hastayımm..beğendiğim ünlüler arasında benim için çok özel olanlardan biri o

saçları yüzü..bna göre biraz kilolu gelse bile fiziği..ki zayıf olsa daha güzel durur çünki yapısı güzel aslında fiziğinin ve havası tabi apayrı

saçlarına hayranımm..en çok sevdiğim saç şekli her şekli sevemiyorum ben doğal ve biraz dağınık gibi duran şekilleri daha çok seviyorummm çok uzun saç da sevmiyorum.az da kabarık olcakksempatiksalakcinniallahtan benimki de tam böyle oluyoo :)) yıkadıktan snra tokayla bağlayıp açmam yetiyoo hafif de rütuş tamamdırrr...hastayım işte kısacası;komple :asigim:

Ben de çok beğenirim canım ya. Hele ki Tarık Akan'la oynadığı bir film vardı ah nerede vah nerede miydi adı ne... İşte orda çok güzeldi ya. Saç konusunda da katılıyorum. Bayılırım onun hem saç stiline, hem de aralarda böyle balyaj mıdır, röfle midir küllü tonlar var yaa bitiyorum resmen. :asigim: Herkese de yakışmaz. Koyu renk saç, iri gözler, dolgun dudak ve güzel bir burun... :asigim: En sevdiğim kadın tiplerinden. Bir de mat ruj ve buğulu göz makyajına hastayım. Benim de favori makyajımdır. Süper. :lepi:

Back