- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana çok soğuk geldi bu kız teni güzel ama :)
evt cnm souk ama deisik bir guzelligi var bence. son fotolarda sirin cikmis ama . saniirm ilk fotoda isigin da etkisi var ama yuz hatlari da genel olarak souk. benm hosuma gider boole souk tipleropuyorumnanaktanbayanssulusmile
soğuk tiplerin ayrı bir karizması oluyo doğru ama kimi insana yakışıyo kimi insana yakışmıyo enteresan bişey...
aaa evet albümün varmış cnm yeni gördüm.çok güzelsin tarzın da öyle çok beğendimm
evt cnm souk ama deisik bir guzelligi var bence. son fotolarda sirin cikmis ama . saniirm ilk fotoda isigin da etkisi var ama yuz hatlari da genel olarak souk. benm hosuma gider boole souk tipleropuyorumnanaktanbayanssulusmile
Katty Ukhanova nin bembeyaz tenini ve acik mavi gozlerini cok begeniorm. beyaz inci gibi bi kiz bayanssulusmile
opuyorumnanaktanŞeniz tatlim degmez sizlerin nazari KK mizin tum kizlari masalla cok guzel kimin resmini gorduysem hayran kaliorm. icten guzel sozler icin cok tesekkur ederim sizler guzel bakiorsunuz canim benm. opuorm morel verdin guzel sozlerinle. olumunekankayizsmile
hemen wallpaperim susleyen baska bir guzelle devam ediorm hihihi :lepi: tetyana piskun
sahane bir profili var bayanssulusmile
gozlerini cok begeniorm tabi heryeri cok guzel ama kahve gozleri cok hos duruor. genelde renkli gozlu olan modellerin icinde farki oluor bence :asigim:
Bekah Jenkins'in suratı harika. Dudakları, burnu, gözleri, bakışı, duruşu...
Çok farklı bir havası var. Çok çok beğendim. boshayallersmile
gerçekten çok güzel bir kızmış.
ya kızlar donuta noldu nereye gitti üyelik iptali yazıyor bilgisi olan var mı
bambamcım profiline baktım ama albüm göremedim sadece arkadaşlarınmı görüyor?eee konu güzellik olunca bende merak ettim bu kadar övgü aldığına göre güzelsindir diye:lepi:rica etsem albümü herkes yaparmısın yada beni eklersen sevinirim canım biraz gözümüz gönlümüz açılsın dimi ama : ))opuyorumnanaktan
Burdaki duruşuna bayıldım. :asigim:
ya kızlar donuta noldu nereye gitti üyelik iptali yazıyor bilgisi olan var mı
yok canım abartmamıslar bencede çok özgün bir havan var maşallahAllah sahibine bağışlasın.bu arada ben seni biraz hani gümüş diye bir dizi vardı bir zamanlar baş rolunü kıvanç tatlıtuğ ile paylaşan bir kız vardı adını bilmiyorum ben işte o kıza biraz benzettim seni tabi o kızıl saçlıydı ama
bu arada iltifatın içinde sağol canım:1hug:
gülşen bubikoğlunun her şeyine hastayımm..beğendiğim ünlüler arasında benim için çok özel olanlardan biri o
saçları yüzü..bna göre biraz kilolu gelse bile fiziği..ki zayıf olsa daha güzel durur çünki yapısı güzel aslında fiziğinin ve havası tabi apayrı
saçlarına hayranımm..en çok sevdiğim saç şekli her şekli sevemiyorum ben doğal ve biraz dağınık gibi duran şekilleri daha çok seviyorummm çok uzun saç da sevmiyorum.az da kabarık olcakksempatiksalakcinniallahtan benimki de tam böyle oluyoo :)) yıkadıktan snra tokayla bağlayıp açmam yetiyoo hafif de rütuş tamamdırrr...hastayım işte kısacası;komple :asigim: