Üyeliği iptal olmuş işte. Yok artık.
akannehirakannehir gecici bi sureligine die dusunmustum ben :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapsama alanı dışında olunca geçici oluyor.
Üyelik iptali komple gidiş ve kendi isteğinle iptal ettirebiliyorsun.
Demek ki o istedi gitmeyi. CADIARZU
işte bu kadında herşeye rağmen güzellliğiyle milyonlarca kadını solda 0 olarak bırakıcak julia roberst gülümsemesi bakışları ve bacaklarının güzelliğiyle dikkat çekmemesi olanaksız diye düşünüyorum
[
hhaha cnm benm cok tesekkur ederim model kiz tabi ki de benden daha guzel ama benzetilmek bile hos sizlerin kibarligi tatligi guzeller opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hihoyyyt hahaah okyi de ekleyelim :lepi: boole guzel kizlara benzetilmek ne guzel efenim cok tesekkur ederim :hulya::hulya::asigim: yok oky hala dimi :bbo:
Birde kadına her saç rengi yakışıyor.Siyah,sarı,kahverengi,kızıl,bal rengi vs. hepsini denedi.Hepsi de çok güzel yakıştı...
bambam2 sen fotoğrafını koymuşmuydn da ben hiç görmedim seni merak ettim şimdi :)
aaa evet albümün varmış cnm yeni gördüm.çok güzelsin tarzın da öyle çok beğendimm
avatardaki o cnm biliyorum da insan küçücük avatarda başka görünüyo..gördüm albümden çook güzelmiş bambammm
:kedi: rica ederim cnm gerçeği söyledim.maşallah dyim bi daha nazar değmesin
Yaa bambam biz senle arkadaş değil miydik ki?
Ben ondan mı albüm göremiyorum profilinde? :uhm: