Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bencede sen daha güzelsin kendine haksızlık etme onlar ne makyajlarla sana benziyorlar sen onların makyajını yapsan onlar senin yanından bile gecemezler :)
:uhm:ay tatlicim deilmisiz herhalde baktim simdi de talep gonderdim. bilmiyorumkismile eklememisiz demek ki bana da ekliyiz die geliordu birbirimizde. :bbo:
ne tatlı buuunu var onun öyleee:ecrin_bebek:
cnm benm sizler guzel bakiorsunuz cnm valla kendi kusurlarimi biliorm tonla :) hem ben de makkajjj yapiorm cildim sorunlu malesef sempatiksalakcinni cnmin ici cok tesekkur ederim utandirmayin beni kizlar yirimmmmm sizleri kaydirigubbakcemile2:hulya:
opuyorumnanaktanŞeniz tatlim degmez sizlerin nazari KK mizin tum kizlari masalla cok guzel kimin resmini gorduysem hayran kaliorm. icten guzel sozler icin cok tesekkur ederim sizler guzel bakiorsunuz canim benm. opuorm morel verdin guzel sozlerinle. olumunekankayizsmile
hemen wallpaperim susleyen baska bir guzelle devam ediorm hihihi :lepi: tetyana piskun
sahane bir profili var bayanssulusmile
gozlerini cok begeniorm tabi heryeri cok guzel ama kahve gozleri cok hos duruor. genelde renkli gozlu olan modellerin icinde farki oluor bence :asigim:
Evet ya ekliydik biz sanki. Noldu anlamadım. :bbo:
Ayyy çok değişik bir havan var bambam. Ben de bunu seviyorum işte.
Havan olcak. Önemli olan o. Yoksa nice güzel yüzlü kadın var ortalıkta.
Ayy özellikle de platin sarısı saçlarını açık bıraktığın, dümdüz olan fotoya bayıldım.
Bence çok yakışmış sana platin. boshayallersmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Adı neydi bu kadının?
keeley hazell hayatım :)
bence de platini çok iyi taşıyosn .çok az kişiye yakıştırıyorum ben böyle rengi.doğruya doğru ama şimdi ne diyelim bambam :)) arada insanın ruhunun okşanmasına şımartılmaya da ihtiyacı oluyor .. bu da bi ihtiyaç çekinip utanma bence çok güzelsin ve evet havan var her şeyden önce..