yüzü çok tatlı ve güzel bencede benim bu kıza karşı çok büyük bir sempatim var
kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzü çok tatlı ve güzel bencede benim bu kıza karşı çok büyük bir sempatim var
Aslında Julia'yı çok sempatik bulurum ve çok da severim oyunculuğunu filan...ama çok güzel bulmuyorum...ağzı çok büyük geliyor bana ohaoldumsmile bir arkadaşım demişti de gülmüştüm timsah ağızlı diye....kaydirigubbakcemile3
öyle mi?ben bilmiyodumbilmiyorumkismile
herseyiyle 4-4luk bi kadin denise richards. saclari yuz sekli cene yapisi gozleri kaslari fizigi burnu ay heryerine hayranim iste. bayiliorm cok cok guzel ozellikle eskiden daha da bi hayrandim. yasayan barbie bebek gibi gelir bana hep. anne oldugu halde fizigi de hala sahane.
saclarini hep kiskanirim :))
Oooo ilk resimde hele şahane gözüküyor, kaşlarına hastayım bende, onun yüzüne çok yakışıyor kalın kaşlar....ahh saçları hele resmen kafasından saç fışkırmış kadının kaydirigubbakcemile3
büyük ağız çok yakışıyor bence ona ya gülüşünüde daha sıcak kılıyor :)
yaa kesinlikle bende aşırı sempatik buluyorum zaten Julia'yı, kesinlikle çirkin bir kadın da değil ama nasıl desem bir seksiliği, çekiciliği yok sanki...tabii bu benim görüşüm sempatiksalakcinni
hehehe kabul ediorm ilk fotoda kotu bi poz yakalamislar ama genel olarak bacaklari ve gogusleri sanirim benm tipim deil. goguslerini fazla buyuk ve sarkik buluorm zevk meselesi tabi mi fikrimi soylemek istedim :)
bu resimlerle benim eklediği resimler arasında dünyalar kadar fark var mariah o kadar şişman olamaz :SSS
ben eski halini daha kibar buluorm acikcasi. bir de sanirim silikon denior gogusleri icin ama silikon gogus bu kdr sarkik durur mu bilemiorm yani desteksiz giydigi zmnlarda bence sarkik duruor :O
yok hayır silikon değil buyuk olduğu için öyle deniyor.
bana da deil gibi gelior cnmcm. kilo alinca herhalde daha irilesmis gogusleri.
sanirim son halleri o kdr da zayif deil balik etli. bu golden globe daki hali.
hehe memisler bayacaaaaa kocaman yawww. vucuda gore oluor iste sempatiksalakcinni bende olsaydi herhalde agridan geberirdi sirtim