Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

yüz karakteristlik olmalı kişiyi yansıtmalı mesela adriana limanın dişleri onu asla çirkin yapmadığı gibi sempati katıyor ve gülmek çok yakışıyor :)

evet evet bence de öyle kalmalı o dişler..

mesela sevmem ama ebru gündeş.ilk çıktığı yıllar felan dişleri çok sevimliydi sonra yaptırdı bi garip oldu kadın.bunun gibi yani hem doğal hem kendine özgü karakteristik olucak.bakışıyla mimikleriyle hareketleriyle felan da tamamlıycak bunu..ya da estetikse bile doğal durucak kendine yakışıcak felan derin mevzular bunlarrsempatiksalakcinni

teomanın bi parçasında dediği gibi "güzel vücutlar boş suratlar" şeklinde olmamalı yanii :)))

Tatlım ben sana katılıyorum, kesinlikle bir bütün olarak bakmak lazım...insanın mimikleri, davranışları, etrafına yaydığı ışık da çok önemli...sadece güzel bir yüz olunca olmuyor tabii...bir şekilde o insanın karakteri ile de sende olumlu bir etki bırakması lazım...

Son düzenleme:

Kadının kendıne has bir karizması var zaten,bu tartısılmaz.Ama neden ısrarla taklitcilik,işte bu mevzu onu dıger sosyetiklerden farklı kılmıyor.

ben bu kadını begenemıyorum...

Bir cok kez dunyanın en seksi , en guzel kadını secılen Angelinada yüz oranlarının hiçbiri ideal ölçüler degil,hatta altında kızlar.Guzellik bence matematik hesabı degil.

Ama babyface olunca karakteristik olmuyor kısmına katılmıyorum.Charlize tam bir babyface..ama bence kuğu gibi bir kadın örneğidir ve yüzü hayli karakteristik bence.

Ben Monica'nın dudaklarını diğerlerininki gibi bulmuyorum.Sadece üst dudağı normalden biraz büyük okadar.Adrianayla kıyaslanamaz bile onunkiler oldukça geniş ve dolgun.

Monicanın dudakları foto cekımlerınde buyuk,yoksa ence olculeri gayet normal.

bu fotoda dudak kalemi oldugunu da göz önüne aalın kızlar

charlize çook güzel bir kadın ve sıradan değil anlatmak istediğim bu işte harika bir kadın

evet aynen öyle cnmm

ama bir daha bakınca charlize theron un siyah saçlı hali gayet dikkat çekici ama sarı saçlı haliyle güzel bir kadından öteye geçemiyor benim için

işte bu kadında herşeye rağmen güzellliğiyle milyonlarca kadını solda 0 olarak bırakıcak julia roberst gülümsemesi bakışları ve bacaklarının güzelliğiyle dikkat çekmemesi olanaksız diye düşünüyorum

Angelinadan önce Julia Roberts dudakları ünlüydü zaten kızlar,hatırlar mısınız

Angelinadan önce Julia Roberts dudakları ünlüydü zaten kızlar,hatırlar mısınız

Aslında Julia'yı çok sempatik bulurum ve çok da severim oyunculuğunu filan...ama çok güzel bulmuyorum...ağzı çok büyük geliyor bana ohaoldumsmile bir arkadaşım demişti de gülmüştüm timsah ağızlı diye....kaydirigubbakcemile3

herseyiyle 4-4luk bi kadin denise richards. saclari yuz sekli cene yapisi gozleri kaslari fizigi burnu ay heryerine hayranim iste. bayiliorm cok cok guzel ozellikle eskiden daha da bi hayrandim. yasayan barbie bebek gibi gelir bana hep. anne oldugu halde fizigi de hala sahane.
saclarini hep kiskanirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…