• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

ben deniz cakir i gormustum bu kadincagiza bin basacak guzel kizlarimiz dolu sokaklar benm sahsi fikrim. makyajsiz hali kotuydu bence :( ne bir havasi ne de karizmasi bisiyi yoktu yani bikac kere baktiktan sonra tam cikarabilmistim o da cenesi sayesinde. mrvss kizma bana :(( uhuhuhuhu huysuzluk etmis gibi hissettim :p bilmiorm nedense itici gelio bana gordukten sonra da daha da oole gelmeye basladi.

Son düzenleme:
0000000000306850gn4.jpg

ben kendine has bir hava ve karizma görüyorum.ve kendi tarzı var bana göre :))) çok beğeniyorum çekici bi yanı var

ben deniz cakir i gormustum bu kadincagiza bin basacak guzel kizlarimiz dolu sokaklar benm sahsi fikrim. makyajsiz hali kotuydu bence :( ne bir havasi ne de karizmasi bisiyi yoktu yani bikac kere baktiktan sonra tam cikarabilmistim o da cenesi sayesinde. mrvss kizma bana :(( uhuhuhuhu huysuzluk etmis gibi hissettim :p bilmiorm nedense itici gelio bana gordukten sonra da daha da oole gelmeye basladi.

Ben de çok itici buluyorum. Hiç güzel değil yau. :bbo:
Çok özelliksiz. Özellikle de ağız yapısı çok kötü. Dudakları feci. :bbo:

ben hokka gibi burun köfte gibi ağız aramıyorum her zaman biraz doğal durmasını isterim..haa angelina çok güzel mesela o ayrı ve bir istisna ben kusursuz güzellik çok fazla sevemiyorum insanları kusurlarıyla daha çok beğeniyorum sanki doğal olsun kendine has olsun kusursuz da olmasın mümkünse.ne demek istediğimi tam ifade edebildim mi bilemiyorum kızlar ama öyle işteee :))))

yok cnm yaaaa aşk olsn kızılır mı :)))) olur mu öyle herkes içindekini söyler özgürcee :))

ben kendine has bir hava ve karizma görüyorum.ve kendi tarzı var bana göre :))) çok beğeniyorum çekici bi yanı var

aa evt ekranda ozellikle karizmasi var bence de tatlicim. begenen de cok var ozellikle erkekler hatta. vamp havasinin da etkisi var bunda sempatiksalakcinni

birinin görüşüne kızan insanlara çok kızıyorum ya da tepkili olanlara.onlardan olmamaya dikkat ediyorum..herkes istediğini söyleyebilmeli bence kimseyi kırmadan:utangac:

Melissa Theuriau ..Dünyanın en güzel spikeri seçilmiş kendisi ..ama hakketen güzel hatun yaa , bebek gibi .. özellikle göz rengine bayıldımmm

melissatheuriau03.jpg

melissatheuriau006.jpg

melissatheuriau2600.jpg

melissatheuriau1280800s.jpg

melissa5.jpg

jamel6.jpg

ben hokka gibi burun köfte gibi ağız aramıyorum her zaman biraz doğal durmasını isterim..haa angelina çok güzel mesela o ayrı ve bir istisna ben kusursuz güzellik çok fazla sevemiyorum insanları kusurlarıyla daha çok beğeniyorum sanki doğal olsun kendine has olsun kusursuz da olmasın mümkünse.ne demek istediğimi tam ifade edebildim mi bilemiyorum kızlar ama öyle işteee :))))

bu konuda bende öyle düşünüyorum.yüz yapısı çok baby face olunca karakteristlik bir yapısı kalmıyo insanı kendi yapan yüzdeki karakteristlik hatlar bana göre ayrıca kocaman bir ağız ve küçücük bir burun zaten orantılı değil yüz biraz orantılı olmalı.

Melissa Theuriau ..Dünyanın en güzel spikeri seçilmiş kendisi ..ama hakketen güzel hatun yaa , bebek gibi .. özellikle göz rengine bayıldımmm

boshayallersmileboshayallersmile cok guzel kesinlikle. ben de goz rengini ve sac rengini ozellikle begenirom bayanssulusmile

Back