Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teomanın bi parçasında dediği gibi "güzel vücutlar boş suratlar" şeklinde olmamalı yanii :)))
dudak dolgunsa burun ufak kalkıksa felan güzel kategorisine giriyo :S evet artık malesef kategoriye sokma bu bence ve gittikçe sıradan bir hal aldı..ha bide sarı saçlıysan gözünde de lens varsa ya da mavi felansa güzel olmuş oluysn nasıl oluyosa o artık sempatiksalakcinni
burnu kemerli olsun ne biliyim ağzı çok büyük olması falan.. ama bi bütün olarak baktığımda beni çeksin hitap etsin..biblo gibi önüme alıp ay burnu ne güzel ay gözü nasıl ay şurası ay burası saatlerce bakabilirim felan..bunlar bana çok boş geliyo artık bi ara ben de böyle yapmadım mı evet yaptım ama arada bir hala da yapabilirim ..angelinaya bakabilirim meselaaa saatlerce ama her şeyden önce bi karizması var bu kadının sadece süs değil o.bi ruhu var bi tarzı bi çekiciliği..eğer bunlar varsa bi bütündür..
şimdi peteğe ne kadar güzel diyip de bakamam değil mi..yani fikrim öyle .estetikle her yeri kusursuz olsn isterse banane..o avamlığından sıradanlığından geçemediği sürece..
beden ancak bazı şeylerle birleşince anlam kazanıyor.. ve sıradanlık olunca iş bitiyor.bi büyü varsa o bozuluyor kalıplaşmış bişey gibi sanki.güzel mi aa evet güzel.. hayır bence bunun karşılığı bu değil
bana hitap etmeli her şeyden önce ruhuma da.. her şeyiyle bakış mimikler vs vs...daha bi sürü şey. ne demek istediğimi anlatabildim mi bilemiyorumm:1rolleyes:
kızlar özlem önalla ilgili gercek hayat tecrübemi söyliyeyim birden fazla kez aynı yerde karşılaştık oturduk vs yakından inceleme fırsatı buldum:)) Fotograflarda çirkin çıkıyor bence normal hayatta cidden makyajsızken esofmanlarla bile taş gibiydi, tamam estetikli filan ama Türkiyede gördügüm en güzel kadındı diyebilirim :) Bu belki benim renkli göz dolgun dudak takıntımdan kaynaklanıyordur ama hatun cidden cok güzeldi:))
ben deniz cakir i gormustum bu kadincagiza bin basacak guzel kizlarimiz dolu sokaklar benm sahsi fikrim. makyajsiz hali kotuydu bence ne bir havasi ne de karizmasi bisiyi yoktu yani bikac kere baktiktan sonra tam cikarabilmistim o da cenesi sayesinde. mrvss kizma bana ( uhuhuhuhu huysuzluk etmis gibi hissettim bilmiorm nedense itici gelio bana gordukten sonra da daha da oole gelmeye basladi.
bu konuda bende öyle düşünüyorum.yüz yapısı çok baby face olunca karakteristlik bir yapısı kalmıyo insanı kendi yapan yüzdeki karakteristlik hatlar bana göre ayrıca kocaman bir ağız ve küçücük bir burun zaten orantılı değil yüz biraz orantılı olmalı.
Ben Monica'nın dudaklarını diğerlerininki gibi bulmuyorum.Sadece üst dudağı normalden biraz büyük okadar.Adrianayla kıyaslanamaz bile onunkiler oldukça geniş ve dolgun.
Tatlım ben sana katılıyorum, kesinlikle bir bütün olarak bakmak lazım...insanın mimikleri, davranışları, etrafına yaydığı ışık da çok önemli...sadece güzel bir yüz olunca olmuyor tabii...bir şekilde o insanın karakteri ile de sende olumlu bir etki bırakması lazım...
Leighton'a bayılırım....çok güzel bir kız bence özellikle koyu saç çok yakışıyor...
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Angelinadan önce Julia Roberts dudakları ünlüydü zaten kızlar,hatırlar mısınız
Angelinadan önce Julia Roberts dudakları ünlüydü zaten kızlar,hatırlar mısınız