Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

pretty womanda cok hostu ozellıkle

öyle mi?ben bilmiyodumbilmiyorumkismile

evet canım,cok modaydı

Oooo ilk resimde hele şahane gözüküyor, kaşlarına hastayım bende, onun yüzüne çok yakışıyor kalın kaşlar....ahh saçları hele resmen kafasından saç fışkırmış kadının kaydirigubbakcemile3

büyük ağız çok yakışıyor bence ona ya gülüşünüde daha sıcak kılıyor :)

kaydirigubbakcemile5 bence de kalin kaslar cok yakisior bu kadina yuzu cok guzel kaldiirior.
saclari cok guzel bakimli gur gel de kiskanma bayanssulusmilesempatiksalakcinni

büyük ağız çok yakışıyor bence ona ya gülüşünüde daha sıcak kılıyor :)

yaa kesinlikle bende aşırı sempatik buluyorum zaten Julia'yı, kesinlikle çirkin bir kadın da değil ama nasıl desem bir seksiliği, çekiciliği yok sanki...tabii bu benim görüşüm sempatiksalakcinni

yaa kesinlikle bende aşırı sempatik buluyorum zaten Julia'yı, kesinlikle çirkin bir kadın da değil ama nasıl desem bir seksiliği, çekiciliği yok sanki...tabii bu benim görüşüm sempatiksalakcinni

tabiki canım olabilir :)))

Gillette dunyanın en guzel bacaklı kadını secmıstı Mariahi

Son düzenleme:
Ovv :kedi: Göğüsleri oldukça büyükmüş gerçekten,Monica'nın ve Kelly'ninkilerden bile daha büyük :1ninca:

kelly büyük göğüslüdür ama kelly'nin göğüsleri sanıldığı kadar büyük değil destekli sütyenlerle o kadar büyük gösteriliyor.ama tabiki çok güzel kelly'nin göğüsleride.

Son düzenleme:

hehehe kabul ediorm ilk fotoda kotu bi poz yakalamislar ama genel olarak bacaklari ve gogusleri sanirim benm tipim deil. goguslerini fazla buyuk ve sarkik buluorm zevk meselesi tabi mi fikrimi soylemek istedim :)

Son düzenleme:

hehehe kabul ediorm ilk fotoda kotu bi poz yakalamislar ama genel olarak bacaklari ve gogusleri sanirim benm tipim deil. goguslerini fazla buyuk ve sarkik buluorm zevk meselesi tabi mi fikrimi soylemek istedim :)

bu resimlerle benim eklediği resimler arasında dünyalar kadar fark var mariah o kadar şişman olamaz :SSS

bu resimlerle benim eklediği resimler arasında dünyalar kadar fark var mariah o kadar şişman olamaz :SSS

eskiden daha zayifti bildigim kadari ile balik etli oldugu donemler var suan ne alemde bilemiorm ama eskisi kdr zayif deil sanirim. bir de destekli sutyen ve korse kullanior tebi bel ve gogus ondan deisior sanirim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
olabilir canım ama resimlere genel olarak bakınca senin yüklediklerin gibi olanlar sayılıdır.yani genel olarak öyle değil bana kalırsa.fiziğini tamamen beğeniyorum diyemem fazla geniş bir kadın için ama bacakları ve sütyenlide olsa göğüsleri harika duruyor bence.

ben eski halini daha kibar buluorm acikcasi. bir de sanirim silikon denior gogusleri icin ama silikon gogus bu kdr sarkik durur mu bilemiorm yani desteksiz giydigi zmnlarda bence sarkik duruor :O

ben eski halini daha kibar buluorm acikcasi. bir de sanirim silikon denior gogusleri icin ama silikon gogus bu kdr sarkik durur mu bilemiorm yani desteksiz giydigi zmnlarda bence sarkik duruor :O

yok hayır silikon değil buyuk olduğu için öyle deniyor.

yok hayır silikon değil buyuk olduğu için öyle deniyor.

bana da deil gibi gelior cnmcm. kilo alinca herhalde daha irilesmis gogusleri.

sanirim son halleri o kdr da zayif deil balik etli. bu golden globe daki hali.

hehe memisler bayacaaaaa kocaman yawww. vucuda gore oluor iste sempatiksalakcinni bende olsaydi herhalde agridan geberirdi sirtim

Son düzenleme:

tabi canım zayıf birinde bu kadar büyük göğüs cok zor ben normal kilolardayım benim göğüslerimde büyüktür şu an sıkıntım yok ama kilo alırsam problem olabilir benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…