Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

kocası birine acaip benziyor ama cıkaramadım :))sempatiksalakcinni

eheh canım oyuncu bu adam; jamel debbouze muş adı belki bi filmini izlemişsindir ordan hatırlıyosundur.. mesela ben asteriks &oburiks te izlemiştim ondanmıdır bilmem komik geliyo bu adamın tipi bana naniknanikkaydirigubbakcemile3

Eskiden renkşli gözlü dolgun dudaklı hatunları çok beğenirdim,zaten artık tüm Dünya onları güzel buluyor her yerde onların fotoları,haberleri,videoları var.Ama artık bana onlar sıradan geliyor.Yani şöyle bi baktığımda tüm güzel kadınlar hep renkli gözlü iri dudaklı.Tabiki güzeller ama artık sıradan bana göre.Tabi fikrimi kimsenin katılmama oranı çok yüksek :)
Ben Monica Bellucci'yi çok beğeniyorum,hem yaşına rağmen bukadar güzel olabilmesi hemde diğer güzel kadınlar gibi sıradan olmaması.Renkli gözleri ve kocaman dudakları yok daha çok ilgimi çekiyor artık böyle uzuvlara sahip olmayan ama çok dikkat çekici olan bayanlar..

bende Amelie'de mi ne izledim emin olamadım hala bakmam:ecrin_bebek: lazım :))

Monicanın güzelliği zaten dillere destan, dudak şeklide cok güzel mesela ben dolgun dudaklı olsun olmasın dudak şekli güzelse direk begeniyorum:)):1ninca:

Monica'nın dudakları epeyce dolgun yahuu... Kocaman dudak daha nasıl olsun ki zaten. Angelina'yı ayrı tutuyorum tabi. Harika bir güzellik Monica. Ben renkli göz hiç sevmiyorum ya. Renkli olacaksa da yeşil olsun. Benim gözlerim yeşile dönük ela olduğu için öyle. sempatiksalakcinni Mavi gözlü olsam kesin mavi gözlüleri beğenirdim herhalde. sempatiksalakcinni

bende de renkli göz yada çok dolgun dudak takıntısı yok , genel olarak ifadesi, yüz hatları ,bakışları hoşsa begeniyorum ..

Epeyce dolgun mu? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum.Benim için epeyce dolgun dudak Doutzen Kroes,Adriana Lima falan.

Adriana'nın dudağı...

Monica'nın dudağı...

Doutzen'in dudağı...

Hepsi çok benzer yapıda ve kalınlıkta.
Bir tek Angelina ayrılıyor bu gruptan bence. sempatiksalakcinni
Hatta o tüm kadınlardan ayrılıyor dudak konusunda çünkü kocaman onunki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Monica'nın dudaklarını diğerlerininki gibi bulmuyorum.Sadece üst dudağı normalden biraz büyük okadar.Adrianayla kıyaslanamaz bile onunkiler oldukça geniş ve dolgun.

[/QUOTE]

şahsi fikrim şu ki hiç ama hiçç güzel br kadın değil.hiçbi zaman beğenmedim hiçbiyerini.bütünüyle bakılır zaten insanlara ve ben bi bütün olarak baktığımda güzel bulmuyorum hiç

dudak dolgunsa burun ufak kalkıksa felan güzel kategorisine giriyo :S evet artık malesef kategoriye sokma bu bence ve gittikçe sıradan bir hal aldı..ha bide sarı saçlıysan gözünde de lens varsa ya da mavi felansa güzel olmuş oluysn nasıl oluyosa o artık sempatiksalakcinni

burnu kemerli olsun ne biliyim ağzı çok büyük olması falan.. ama bi bütün olarak baktığımda beni çeksin hitap etsin..biblo gibi önüme alıp ay burnu ne güzel ay gözü nasıl ay şurası ay burası saatlerce bakabilirim felan..bunlar bana çok boş geliyo artık bi ara ben de böyle yapmadım mı evet yaptım ama arada bir hala da yapabilirim ..angelinaya bakabilirim meselaaa saatlerce ama her şeyden önce bi karizması var bu kadının sadece süs değil o.bi ruhu var bi tarzı bi çekiciliği..eğer bunlar varsa bi bütündür..

şimdi peteğe ne kadar güzel diyip de bakamam değil mi..yani fikrim öyle .estetikle her yeri kusursuz olsn isterse banane..o avamlığından sıradanlığından geçemediği sürece..

beden ancak bazı şeylerle birleşince anlam kazanıyor.. ve sıradanlık olunca iş bitiyor.bi büyü varsa o bozuluyor kalıplaşmış bişey gibi sanki.güzel mi aa evet güzel.. hayır bence bunun karşılığı bu değil

bana hitap etmeli her şeyden önce ruhuma da.. her şeyiyle bakış mimikler vs vs...daha bi sürü şey. ne demek istediğimi anlatabildim mi bilemiyorumm:1rolleyes:

Bunları bana hitaben mi yazdınız?

hayır genel olarak yazdım siz ne yazmıştınız ki okumadım bile ben :)) sadece koyduğunuz fotoya baktım ona yorum yaptım.sonra da kendi içimden geleni yazdım sizinle bir alaksı yok

hayrola noldu anlamadım :))) sana hitap etmedim ama etsem nolur ki.dövücekmişsin gibi bi hava sezdim tamamdır o zaman felann sempatiksalakcinni

hayır genel olarak yazdım siz ne yazmıştınız ki okumadım bile ben :)) sadece koyduğunuz fotoya baktım ona yorum yaptım.sonra da kendi içimden geleni yazdım sizinle bir alaksı yok

evvet canım bak bu konuda çok haklısın güzellik farklıdır benim içinde bu özellikler bir arada oldumu herkes birbirin aynısı oluyor.sıradan güzellik olabilirler ama asla kendilerine baktıramazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…