- 3 Nisan 2014
- 36.097
- 147.127
-
- Konu Sahibi burcakkxoxo
İnsan tanımadığı birine aşık olmaz, hayranliktir o. Yakın da geçer...
Aynen kanka ben de umutlanıyorum böyle haberler görünce heheheEvet hayraniyla evlenwnler var ve bu beni cok umutlandiriyo hatta gecenlerde real madridli bi futbolcu kendisinden imza isteyen hayranina asik olmus <3
arda turan olamaz daha 30 yaşında anca zaten. 31 olması lazım. hem arda turan sinemi ve daha nicelerini bıraktı. eğer o ise vazgeçmeli bu sevdadan.hiç sevmiyorum bu çocuğu.gerçi her türlü vazgeçmeli sadece hayranlık buBana da arda turan gibi geldi. O ise
32 yaşındayım ama hala bazı futbolculara oyunculara acayip hayranlık besliyorum, benim de gidip adamın karşısına dikilesim geliyor ama sadece o kadar! olur böyle şeyler geçeeeer geçer bu da geçer. ayrıca çok iddialısın, ne biliyorsun belki sevgilisi vardır. ve senin gibi baya hayranı da seveni de vardır sanırım.
Arda Turan dır kesin.
Valla 14-15 sayfa tahmin sonucu konu kapanmıştı diye hatırlıyorum, sanırsam kimsenin tahminini doğrulamadı
Söyle bakiim doğru mu tahmin etmişsin? :) Fake hesapsa anlamış ve sallamamış olabilir. Ha bak Arda Turan'sa umut yok onu söyleyeyim de daha az bilinen tiplerde umut olabilir ama.
Evet zaten yakin zamanda kendime hesap acip asiri seksi bi foto koycambas harfi S mi?
Kız danla biliiçç sen misin
Kesin Beşiktaş'tır .Çünkü asķ besiktaş
der sloganımı atarım
Yalnız o ask degil canısı .Şimdi hipofiz bezi fazla çalışıp troide bulaşıyor ordan hipotalamus falan derken
Yani kisacasi beğeniyorsan git konuş bence
arda turan olamaz daha 30 yaşında anca zaten. 31 olması lazım. hem arda turan sinemi ve daha nicelerini bıraktı. eğer o ise vazgeçmeli bu sevdadan.hiç sevmiyorum bu çocuğu.gerçi her türlü vazgeçmeli sadece hayranlık bu
Aboowww Burak Yılmaz mı kız
Nooooo :)
Aboowww Burak Yılmaz mı kız
Pfffff
Okumadım ama kesin ismini vermedin...gizem,dram,romantik hepsi bi arada...
Evli miydi, ben bekar sanıyordumKarısına ve otobüs şöförüne fiziksel şiddet uygulamasıyla gündemde olan biri. Değildir inşallah.
Evli miydi, ben bekar sanıyordum
Yok artık senin ki baya imkansizmis vazgecmekten başka çare yokHayir yaa cidden oyle degil
Evet hayraniyla evlenwnler var ve bu beni cok umutlandiriyo hatta gecenlerde real madridli bi futbolcu kendisinden imza isteyen hayranina asik olmus <3
Ahh bi bilsem cekiyo heralde
Ayni sehirde degiliz hatta ayni ulkede bile degiliz