Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek acımadı :) güldüm hatta bunun için mi o kadar korkuyormuşuz dedim.çok fena oldum okurken nasıl yaptın ya ben olayın fiziksel acısındayım bu arada offff
ama bilmeden olduğu içindir heralde ben çok korkuyorum yaPek acımadı :) güldüm hatta bunun için mi o kadar korkuyormuşuz dedim.
yakın bi arkadaşımında başına böyle bi durum gelmiti ama kanama olmadı. psikolojisi bozuldu ve ben o süreçte dahil oldum psikolog artı kadın doğum uzmanına gitti ve zarının esnek olduğnu o nedenle kanama olmadığını öğrendi. zor günler geçirdi ama şimdi gayet iyi .
kendini kötü hissediyoran destek almalısın
Öncelikle muhtemelen zarın yırtılmadı, hala bakiresin, parmakla zar bozmak o kadar kolay değil. Onun dışında, bakiresin ya da değilsin, kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Sadece seni alakadar eden bir mevzu.
Neden bakire olmadığını açıklamak gibi bir zorunluluğun yok. Tıpkı erkeğin neden bakir olmadığını açıklama zorunluluğu olmadığı gibi.
Kendini aklamaya çalışmıyorsun, çünkü aklanacak bir mevzu yok ortada, suç değil, bir şey değil.
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Önce kendine saygın olsun, birey olarak.
Kendine saygın varsa kimse sana saygısızlık edemez zaten.Kendime saygım var diye düşünüyorum ama bana saygısızlık edilmesinden korkuyorum açıkçası. Buna tahammül edemem çünkü
Bu kadar takılma bunlara. Ayrıca 24 yaşındasın, kendini tatmin etme olaylarına girmek için bile çok geç kalmışsın bence. Yani artık, cinselliğini keşfetmek de diyebilirsin buna. Ayrıca neden haz alamadığını da anlamadım. Normalde aldığın hazzın azalmaması gerekiyordu. Zaten kendini, kendine zarar vermeden tatmin ettikçe tam olarak sana neyin zevk verdiğini falan keşfedebilmiş ve o yönde ilerleyebilmiş olman lazımdı. Vajinal haz ile mastürbasyon yaparken aldığın haz, ikisi farklı şeyler. Neden ileride cinsellikten zevk alamayasın ki? Bence gerçek anlamda cinsellik yaşamaya başladığın zaman mastürbasyonla bile uğraşmazsın. Bu defa mastürbasyon seni hiç ama hiç tatmin etmez. Ben cinselliğin özel biriyle gerçek anlamda yaşanması sonucunda kızlık zarından vazgeçilmesinin mantıklı olduğunu düşünüyorum, mastürbasyon esnasında ileri gidip de zara zarar vermek saçma yani. "Keşke bunu aşık olduğum adamla deneseydim" şeklinde düşünebilir çünkü insan daha sonra. Asıl konuya gelince... Hayatına girecek olan insanın zaten bu konudaki düşüncelerini nasıl olsa öğrenirsin. Eğer düşüncesi sana uymazsa o kişiyle olmaz zaten. Takmışsın, takma bunu bu kadar. Korkuyorsan mastürbasyon da
yapma, korkmuyorsan nasıl mutluysan öyle yaşa.
Bu konuda fikirlerimiz benzer..ve ben ihtimali ne kadar az olursa olsun bakir erkeklerinde olduğunu düşünüyorum halen..kişinin mastürbasyon yapması onu iffetsiz yapmazki evlenince bu konuların konuşulması doğru gelmiyor bana.Ben de neden haz alamadığımı bilmiyorum. Beceremiyor olabilirim tabii :) konuda yazdığım gibi saçma bir şekilde ileride gerçek bir cinsellik yaşadığımda haz alamayacağımdan korkuyorum. İkisinin farklı olduğunu biliyorum ama böyle bir korkum oldu. Çok da hazcı bir insan değilimdir aslında ama :)
Ben "kızlık zarından vazgeçmek" dışındaki cinselliği de gerçek anlamda sevdiğim insanla ve doğru zamanda yaşamak istiyorum. Aslında 24 yaş geç ama dediğim gibi daha önce okulumdan dolayı görüştüğüm biri bile olmadı, bu tarz şeyleri hiç aklıma bile getirmezdim. Napsam gidip abimi mi dövsem
Bir daha yapmayacağım diye kendime bir söz veremiyorum malesef. Tekrar video izlemektense bunu tercih ederim