Ünlü bi futbolcuya aşık oldum

Sevgili Mune hanim cok haklisiniz ya ben zaten feminist sayilacak birisiyimdir ama bu adam kotu huylari olsada beni cekti kendisine
Şimdiden konunuzda üyeden çok ziyaretçi var, umuyorum birileri diline dolamaz bu topiği.

Yaşınız genç platonik aşkları da anlıyorum, bizde gençtik, ne ünlülerin posterleri vardı odamın duvarlarında ama işte oluru olmalı, diyeceksiniz ki aşk bu olur molur tanımıyor, eh ne diyelim sizde haklısınız lakin tepkiler olacaktır burada, şimdiden bir sığınak yaptırın kendinize :)))

Yoo kadın döven erkek serseri değildir gayet su katılmamış davar. Ülkede zaten her gün bir kadına şiddet olayı var illa Burak Yılmaz'a kadar gitmene gerek yok, burada da vardır böyle "serseri"ler.

Yok serseri derken dayak olayini kast etmedim o tabi ki kaldirabilecegim bi durum degil

Neden benle takilmasin ki?
Kendine özgüvenin varmış gibi takılıyorsun ama yok burçak açtığın konulardan da belli. Açtığın konular bizim de kafamızı açıyor orası ayrı da :işsiz: adam şiddet gösteriyor dedim ona takılmadın benle niye takılmaz diyorsun takılırsa gel taktikleri bana ver ben de benimkini ayarlıcam kendime :KK66:

Şimdiden konunuzda üyeden çok ziyaretçi var, umuyorum birileri diline dolamaz bu topiği.

Yaşınız genç platonik aşkları da anlıyorum, bizde gençtik, ne ünlülerin posterleri vardı odamın duvarlarında ama işte oluru olmalı, diyeceksiniz ki aşk bu olur molur tanımıyor, eh ne diyelim sizde haklısınız lakin tepkiler olacaktır burada, şimdiden bir sığınak yaptırın kendinize :)))

Hakaret tayfasi geldi zaten ama bu konuda boyle laflar isitmek istemiyorum Mune rica etsem konumu kapatir misin? :KK43: zaten taktik verende yok...

X