- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
-
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Arkadaşlar abartmayın ya bulaşsa nolacak adam karısını boşayıp burçakla takılmaya başlamaz herhalde evli olmasını geçiyorum ama hem eşine hem otobüs şoförüne şiddet gösteren birisi...
Guzel arkadasim 3 yildir asik oldugun siradan vatandasi oldyramamissin, etrafinda sarisindan esmerine bin tane manken olan birini etkileyeceginden nasil bu kadar eminsin?
Geleceğin ikinci kadını.
Şimdiden konunuzda üyeden çok ziyaretçi var, umuyorum birileri diline dolamaz bu topiği.Sevgili Mune hanim cok haklisiniz ya ben zaten feminist sayilacak birisiyimdir ama bu adam kotu huylari olsada beni cekti kendisine
Ban yemeyeyim diye size hakaret etmemeye ihtimam gösterdim. Ama beyfendiye cevap hakkı doğdu isterse bağlanıp kendisine neden hakaret ettiğimi sorabilir. Size sans diledim sadece :)Neden hakaret ettiniz ki?
Yoo kadın döven erkek serseri değildir gayet su katılmamış davar. Ülkede zaten her gün bir kadına şiddet olayı var illa Burak Yılmaz'a kadar gitmene gerek yok, burada da vardır böyle "serseri"ler.
Yok serseri derken dayak olayini kast etmedim o tabi ki kaldirabilecegim bi durum degil
Kendine özgüvenin varmış gibi takılıyorsun ama yok burçak açtığın konulardan da belli. Açtığın konular bizim de kafamızı açıyor orası ayrı daNeden benle takilmasin ki?
Şimdiden konunuzda üyeden çok ziyaretçi var, umuyorum birileri diline dolamaz bu topiği.
Yaşınız genç platonik aşkları da anlıyorum, bizde gençtik, ne ünlülerin posterleri vardı odamın duvarlarında ama işte oluru olmalı, diyeceksiniz ki aşk bu olur molur tanımıyor, eh ne diyelim sizde haklısınız lakin tepkiler olacaktır burada, şimdiden bir sığınak yaptırın kendinize :)))