Ünlü bi futbolcuya aşık oldum

Selam kizlar size onemli bi konu danismak istiyorum. Beni taniyan vardir 3 yildir bi erkege deli gibi asiktim hatta beni yargilayan cok olmustu ama 3 yilin sonunda birine asik oldum !!! Tabi bu durum biraz karisik yani benimki platonik daha dogrusu bi unluye duyulan ask gibi bisey ama once sunu belirtmek istiyorum ki 21 yasindayim ve justin bieber hayrani donemlerini gectim( kaldi ki lisede bile oyle biri olmadim) ilk kez bi unluye sirilsiklam asik oldum. Kendisi unlu bi futbolcu(turk) ve benim ne yapip edip kendimi ona gostermem lazim. Instagramda cok takipcisi var mesaj atsam asla gormez biliyorum ama ben bu adama nerden ulasabilirim? Benim derdim bu iste ilk kez boyle bi durumun icindeyim ve onu gormeden olmek istemiyorum bana taktik verir misiniz ona nasil ulasabilirim? Not: bu arada kendisi benden 10 yas buyuk ama ben kendime guveniyorum beni gorunce etkileneceginden eminim
galiba acı vekmeye alısmıssın kendine böyle kisiler seviyorsun. vazgec derim

Hic ornegi gorulmemis seyler degil hayraniyla evlenen ünlü durumu.. Ama bu seni umutlandirmasin; bi elin parmagini gecmez zira ornekleri..
Bi taktik vermeyecegim, taktikle yurudugune inanmam cunku bu islerin..
Gelip gecici olduguna inanıyorum bi de.. Oturup konusmadigin, o sicakligi gormedigin kisiye sırılsıklam aşık olmak filan da ne bileyim, ı-ıh..

Bekar mi aynı şehirde mı yaşıyorsun? Belki aynı şehirde yasiyorsan gittiği yerlere falan gidip tanışma ortamı yaratirsan olabilir bir ilişki ama bana da pek gerçek aşk gibi gelmedi

Geçenlerde de biri politikacıya aşık olmuştu da kim olduğunu söylememişti. Büyüyünce geçer.

Inan oyle bisey degil

Adını soylemezsen taslanacaksin.:KK53::KK53::KK53:

Ahaha taslanmaya raziyim :KK70:

Aşk değil hayranlık, bir süre sonra geçer.

Inan hayranlik degil bu zamana kadar hic basima gelmedi

Kimmiş bakalım. Bence hayranlıktır o.

Hayir degil :KK43:

kimmis belki taniyoruzdur ya da taniyanlari taniyoruzdur

Ama soylersem rezil olurum :KK43:

şimdi 40 sayfa baş harfini söyle hangi takımda oynuyor evli mi bekar mı yaşı kaç şu mu bu mu sürerrrr gider:halay:

Yok soylemicem :KK70:

Elbette hayranlık.
21 yaşında olman bunu değiştirmez aksine ispatlar.
Geçer:kahve:

Hayir tam tersi ergenligimin en deli zamanlarinda bile basima boyle bisey gelmedi

Kim olduğunu söyle nolurr yorma biziii :KK70:

Suan hazir degilim buna :KK43:

Ayrıyetten, kim olduğunu söyleyeceksen baştan söyle, sayfalarca dil döktürme insanlara.
Sahi söylesene, kim:KK73:

Hayir soypemicem :KK70:

Bi keresinde bu forumda 4 büyüklerden birinde oynayan bi futbolcuyla konuştuğunu söyleyen birisi vardı da azimli ablalarımız 4 büyüklerdeki bütün bekar futbolcuların hesaplarını alt üst edip kim olduğunu bulmaya çalışmışlardı.
Bence bizi merakta bırakma kime aşık oldun imkansız birisi mi acep

Bende Gökhan Özene aşıktım. Evlendiğinde ne yalan söyleyeyim bozulmuştum.:KK12: Şimdi boşandı ama umrumda değil:63:Kendi kaybetti:duduk: Konu sahibi şaka bir yana böyle durumda ne yapılır bilmiyorum. Herhalde en mantıklısı takıldığı yerleri öğrenip gitmek ama onun çevresinde bir sürü kız vardır. Bilemedim vallahi. Yine instagramdan başla derim ama kendini sakınnn fazla kaptırma.

Haklisin benim once instagramdan cok derin bi stalk a baslamam lazim

Ronaldo mu? Oysa yolarım :KK53:

Assdf hayir benimki turk :KK70:

Sahiplidir canım o :)
Yorma kendini
Geçer

Bildigim kadariyla sahipli degil suan :)

Oynadığı takımın tesislerine git, antrenman sonrası görebilirsin bişekilde belki..

Pankart filan açarsın:KK53:

Iste ona gitmem imkansiz :KK43:

"Olmaz söyleyemem bu göreceli birşey" demeyeceksin dimi dünkü film adını söylemeyen üye gibi?

Yok ya suan soyleyemem buna hazir degilim :KK43:

Canım Allah başka dert vermesin şaka gibi kızma ama ne sorunlar var üzme kendini seni hak eden birini bulursun

Ama kalbim kut kut atiyo ya butun gun onu dusunuyorum

Sen kim.oldugunu soyle biz de oluru varmi soyleyelim:))

Ya suan pek hazir degilim soylemeye ama kesin bi cozumun varsa ozel mesaj atabilirim sana :KK66:

Antrenmanlarına git yabancı bir takımda değilse tabi. Takıldığı gece kulüplerini öğren, loca kiralayın arkadaşlarınla baya tuzlu olur ama yakın olmuş olursun. Şu sıralar makyaj videoları çeken bir kız bir ara futbolcuları trollüyordu "Send me number" diye. Profiline seksi bir profil fotoğrafı koyup bunu da deneyebilirsin, o kıza tongaya düşen çok futbolcu olmuştu. :) Özelden ismini yazsana futbolcunun bakayım bi ehehe, kimse de burada isim vermiyor :)

Ya aklıma geldi ben de bir tane futbolcuyu çok beğeniyordum hatta arkadaşımın sevgilisi tanıştıracaktı sonra çocuk yabancı takıma gitti cup suya düştü hayaller. Merak eden olursa özelden söylerim :KK53:

Ben o youtuber in taktigini denedim ama mesajimi gormedi bile :KK70: senin ki kim? Benimkide yabanci takima gitti de?

senin dedğin daha cok filmlerde oluyo canım hayranlık seninki.. adamın hayatında belki cok sevdği biri var onu gectim futbolcular kada yanar döner tipler yoktur yani topmodel meraklısıdırlar akabinde kendi gibi ünlü bayanlarla genelde evlenirler ünlü topçular yani....:duduk:

Ama cok umut kiricisin :)

Bi keresinde bu forumda 4 büyüklerden birinde oynayan bi futbolcuyla konuştuğunu söyleyen birisi vardı da azimli ablalarımız 4 büyüklerdeki bütün bekar futbolcuların hesaplarını alt üst edip kim olduğunu bulmaya çalışmışlardı.
Bence bizi merakta bırakma kime aşık oldun imkansız birisi mi acep

O futbolcuyla konusan uyenin konustugu futbolcu kimmis?

Ben o youtuber in taktigini denedim ama mesajimi gormedi bile :KK70: senin ki kim? Benimkide yabanci takima gitti de?

Yok yok seninki olamaz benimki 30larında değil, benimle yaşıt 24-25 :) Fotoğrafın yeterince dikkat çekici değildir belki?

galiba acı vekmeye alısmıssın kendine böyle kisiler seviyorsun. vazgec derim

Hayir yaa cidden oyle degil

Hic ornegi gorulmemis seyler degil hayraniyla evlenen ünlü durumu.. Ama bu seni umutlandirmasin; bi elin parmagini gecmez zira ornekleri..
Bi taktik vermeyecegim, taktikle yurudugune inanmam cunku bu islerin..
Gelip gecici olduguna inanıyorum bi de.. Oturup konusmadigin, o sicakligi gormedigin kisiye sırılsıklam aşık olmak filan da ne bileyim, ı-ıh..

Evet hayraniyla evlenwnler var ve bu beni cok umutlandiriyo hatta gecenlerde real madridli bi futbolcu kendisinden imza isteyen hayranina asik olmus <3

Neden yanlış seçimler yapmaya böylesine yatkınsın burçak? Kendini yormak mı istiyorsun?

Ahh bi bilsem cekiyo heralde :KK43:

Bekar mi aynı şehirde mı yaşıyorsun? Belki aynı şehirde yasiyorsan gittiği yerlere falan gidip tanışma ortamı yaratirsan olabilir bir ilişki ama bana da pek gerçek aşk gibi gelmedi

Ayni sehirde degiliz hatta ayni ulkede bile degiliz :KK43:

Yok yok seninki olamaz benimki 30larında değil, benimle yaşıt 24-25 :) Fotoğrafın yeterince dikkat çekici değildir belki?

Tahmin ettim seninkinin bas harfini :KK70: yani unlulerden biriyse kesin dusundugum kisi. Ya zaten fake ten yazdim ve cok guzel bi manken fotosu var kendi instagram hesabim yok

32 yaşındayım ama hala bazı futbolculara oyunculara acayip hayranlık besliyorum, benim de gidip adamın karşısına dikilesim geliyor ama sadece o kadar! olur böyle şeyler geçeeeer geçer bu da geçer. ayrıca çok iddialısın, ne biliyorsun belki sevgilisi vardır. ve senin gibi baya hayranı da seveni de vardır sanırım.

Tahmin ettim seninkinin bas harfini :KK70: yani unlulerden biriyse kesin dusundugum kisi. Ya zaten fake ten yazdim ve cok guzel bi manken fotosu var kendi instagram hesabim yok

Söyle bakiim doğru mu tahmin etmişsin? :) Fake hesapsa anlamış ve sallamamış olabilir. Ha bak Arda Turan'sa umut yok onu söyleyeyim de daha az bilinen tiplerde umut olabilir ama.

X