Ünlü bi futbolcuya aşık oldum

galiba acı vekmeye alısmıssın kendine böyle kisiler seviyorsun. vazgec derim

Hic ornegi gorulmemis seyler degil hayraniyla evlenen ünlü durumu.. Ama bu seni umutlandirmasin; bi elin parmagini gecmez zira ornekleri..
Bi taktik vermeyecegim, taktikle yurudugune inanmam cunku bu islerin..
Gelip gecici olduguna inanıyorum bi de.. Oturup konusmadigin, o sicakligi gormedigin kisiye sırılsıklam aşık olmak filan da ne bileyim, ı-ıh..

Bekar mi aynı şehirde mı yaşıyorsun? Belki aynı şehirde yasiyorsan gittiği yerlere falan gidip tanışma ortamı yaratirsan olabilir bir ilişki ama bana da pek gerçek aşk gibi gelmedi

Geçenlerde de biri politikacıya aşık olmuştu da kim olduğunu söylememişti. Büyüyünce geçer.

Inan oyle bisey degil

Adını soylemezsen taslanacaksin.

Ahaha taslanmaya raziyim

Aşk değil hayranlık, bir süre sonra geçer.

Inan hayranlik degil bu zamana kadar hic basima gelmedi

Kimmiş bakalım. Bence hayranlıktır o.

Hayir degil

kimmis belki taniyoruzdur ya da taniyanlari taniyoruzdur

Ama soylersem rezil olurum

şimdi 40 sayfa baş harfini söyle hangi takımda oynuyor evli mi bekar mı yaşı kaç şu mu bu mu sürerrrr gider

Yok soylemicem

Elbette hayranlık.
21 yaşında olman bunu değiştirmez aksine ispatlar.
Geçer

Hayir tam tersi ergenligimin en deli zamanlarinda bile basima boyle bisey gelmedi

Kim olduğunu söyle nolurr yorma biziii

Suan hazir degilim buna

Ayrıyetten, kim olduğunu söyleyeceksen baştan söyle, sayfalarca dil döktürme insanlara.
Sahi söylesene, kim

Hayir soypemicem

Bi keresinde bu forumda 4 büyüklerden birinde oynayan bi futbolcuyla konuştuğunu söyleyen birisi vardı da azimli ablalarımız 4 büyüklerdeki bütün bekar futbolcuların hesaplarını alt üst edip kim olduğunu bulmaya çalışmışlardı.
Bence bizi merakta bırakma kime aşık oldun imkansız birisi mi acep

Haklisin benim once instagramdan cok derin bi stalk a baslamam lazim

Ronaldo mu? Oysa yolarım

Assdf hayir benimki turk

Sahiplidir canım o :)
Yorma kendini
Geçer

Bildigim kadariyla sahipli degil suan :)

Oynadığı takımın tesislerine git, antrenman sonrası görebilirsin bişekilde belki..

Pankart filan açarsın

Iste ona gitmem imkansiz

"Olmaz söyleyemem bu göreceli birşey" demeyeceksin dimi dünkü film adını söylemeyen üye gibi?

Yok ya suan soyleyemem buna hazir degilim

Canım Allah başka dert vermesin şaka gibi kızma ama ne sorunlar var üzme kendini seni hak eden birini bulursun

Ama kalbim kut kut atiyo ya butun gun onu dusunuyorum

Sen kim.oldugunu soyle biz de oluru varmi soyleyelim:))

Ya suan pek hazir degilim soylemeye ama kesin bi cozumun varsa ozel mesaj atabilirim sana

Ben o youtuber in taktigini denedim ama mesajimi gormedi bile senin ki kim? Benimkide yabanci takima gitti de?

Ama cok umut kiricisin :)

O futbolcuyla konusan uyenin konustugu futbolcu kimmis?

Ben o youtuber in taktigini denedim ama mesajimi gormedi bile senin ki kim? Benimkide yabanci takima gitti de?

Yok yok seninki olamaz benimki 30larında değil, benimle yaşıt 24-25 :) Fotoğrafın yeterince dikkat çekici değildir belki?

galiba acı vekmeye alısmıssın kendine böyle kisiler seviyorsun. vazgec derim

Hayir yaa cidden oyle degil

Evet hayraniyla evlenwnler var ve bu beni cok umutlandiriyo hatta gecenlerde real madridli bi futbolcu kendisinden imza isteyen hayranina asik olmus <3

Neden yanlış seçimler yapmaya böylesine yatkınsın burçak? Kendini yormak mı istiyorsun?

Ahh bi bilsem cekiyo heralde

Bekar mi aynı şehirde mı yaşıyorsun? Belki aynı şehirde yasiyorsan gittiği yerlere falan gidip tanışma ortamı yaratirsan olabilir bir ilişki ama bana da pek gerçek aşk gibi gelmedi

Ayni sehirde degiliz hatta ayni ulkede bile degiliz

Yok yok seninki olamaz benimki 30larında değil, benimle yaşıt 24-25 :) Fotoğrafın yeterince dikkat çekici değildir belki?

Tahmin ettim seninkinin bas harfini yani unlulerden biriyse kesin dusundugum kisi. Ya zaten fake ten yazdim ve cok guzel bi manken fotosu var kendi instagram hesabim yok

32 yaşındayım ama hala bazı futbolculara oyunculara acayip hayranlık besliyorum, benim de gidip adamın karşısına dikilesim geliyor ama sadece o kadar! olur böyle şeyler geçeeeer geçer bu da geçer. ayrıca çok iddialısın, ne biliyorsun belki sevgilisi vardır. ve senin gibi baya hayranı da seveni de vardır sanırım.

Tahmin ettim seninkinin bas harfini yani unlulerden biriyse kesin dusundugum kisi. Ya zaten fake ten yazdim ve cok guzel bi manken fotosu var kendi instagram hesabim yok

Söyle bakiim doğru mu tahmin etmişsin? :) Fake hesapsa anlamış ve sallamamış olabilir. Ha bak Arda Turan'sa umut yok onu söyleyeyim de daha az bilinen tiplerde umut olabilir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…