Ünlü bi futbolcuya aşık oldum

şu gençlerin huyunu suyunu, oturmasını kalkmasını, insan içindeki davranışlarını, iletişim becerisini bilmeden kısacası karşısındakini hiç tanımadan aşık olmalarına hastayım...

Ya oyle degil normalde oyle biri degilim ben ilk kez boyle bisey yasiyorum

Bana da arda turan gibi geldi. O ise :kusmuk:

Hayir degil

Hormonlar bir ara tavan yapiyor o an kimi görduysek onu aşk saniyoruz sanırım:KK76:
Politikaci,futbolcu,spiker,şarkıcı bir dahaki sefere ünsüz olmasi dileğiyle:)
He bu arada gecmisim den tecrubeliyim benim ki de basketbolcuydu:KK70:
Adamdan habersiz 3 yıl ask yasadim yasimda 23 dü:)simdi dusunuyorumda hic de tipim değilmiş kocam daha yakışıklı:))

Unli bi basketci miydi?

Ama cok umut kiricisin :)

canım sefkini kırmak istemezdimde yani kader biraz da sen yine kendini belli et sansını dene ama kim bilr kac kadın yazıyodur oyuzden yazısal mesaj falan atma dönüp bakmaz çünkü olduğu ortamı yakalaman sart kendini göster artık bi şekilde :)

Ben de bu tarz konularda bir şeyi anlamiyorum. Surekli takip edecek kadar hayran oluyorsunuz hatta aşık oldugunuzu soyluyorsunuz, yasini vs biliyorsunuz ama evli olduğunu bilmiyorsunuz. Gecen seferlerde de oyleydi. Ilginc yani google'da adini arattigin gibi evli olduğu da çıkıyor zaten

Ben de bu tarz konularda bir şeyi anlamiyorum. Surekli takip edecek kadar hayran oluyorsunuz hatta aşık oldugunuzu soyluyorsunuz, yasini vs biliyorsunuz ama evli olduğunu bilmiyorsunuz. Gecen seferlerde de oyleydi. Ilginc yani google'da adini arattigin gibi evli olduğu da çıkıyor zaten

O isin asli pek oyle degil o yuzden umutluyum zaten

21 yaşına göre biraz fazla uçuk ve hayal alemindesin.
Aşk bakışla olur dokunuşla olur,fotoğraf görmeyle değil.
Kafa yorma boş yere.

Bende diyorum ya bu zamana kadar ilk kez boyle bi durumla karsilastim lisede bile kimseye hayran olmamistim ben. Cok garip bi cekimi var adamin

X