üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

valla kızlar üniversiteyle beraber insanın önüne yepyeni bi kapı açılıo, ister sevdiğiniz okulu bölümü kazanın ister başka bi yeri.. hayatınızın bi çok şeyinin değişeceğine garanti verebilirim.. sayenizde 3-4 yıl öncesini hatırlıyorum da ne günlermiş.. üniv. sonuçları açıklandığında günlerce ağlamıştım kendime gelememiştim sonra öyle mutlu olduğum günler geldi ki boşuna kendimi hırpalamışım dedim..

dha çok genciz.. kimse bizim için mecburi istikamet değil.. hele ki bu yaşlarda insan ddaha bi gözünde büyütüo yaşadıklarını, aşklarını ve karşısındakini... ben de 18 yaşında tanışıp birlikte olmaya başladğım insanı gözümde öyle bir büyütmüşüm ki 22 yaşıma geldim anca yeni yeni indirebiliyorum onu tahtından!!

amma konuştun diceksiniz ama tekerlek misali zaman geçio konular benzer yaşayanlar yer değiştirio:78:

bunları söyleyebilmen çok güzel yani sen anlattıkça şahsen ben daha olumlu bakabiliyorum.. Çok teşekkür ederim bu açıdan okumuşsundur belki çikoya dediğim gibi yapıcam bu da son şansı olucak uzatmanın alemi yok ama eylülde doğum günm var onuda beklesem mi diyorum yalnz sorun şuki okul açıldıktan bi gün sonra doğm gnüm yani ben doğm günümde bile bişey yapmadın gibi bi bahaneyle ayrılırsam o 'okula başladı beni bıraktı' gibi algılayabilir

haklısın tabi yeni bi başlangıç o da insanın fikirlerini hayata bakışını değiştiriyo ama işte geçmişten gelen bişeyler varsa belki ondaki yanlışlıkları görmemizi de sağlıyo..
sonuçta evlenenler bile birbirine mecbur değil anlaşamadığında ayrılık oluyor sonunda işte doğru kişi doğru zaman gerekiyo bütün bunlar için..
sevdiğimizi bi tahta değil de yanımızda tutarsak gözümüzde büyütmeyip ona göre davransak belki bu kadar beklenti içinde olmayız.ben ne kadar böyle konuşsam da aynıyım yani umarım pişman olmam bunun yüzünden

bi de şöyle bişiy var ben erkek arkadaşımla üni.yi kazandığımı öğrendiğim gün tanıştım.. yani okuldan biri değildi, 4 yıl boyunca ondan başkasına bakmayı kendime yakıştıramayacağım için üni.de kısıtlı bi hayatım oldu,, her türlü ortama girdim belki ama hep kendimi kontrol altında tutmam gerekti, peşimde dolaşan bi sürü insanı terslemem gerekti filan.....

üniversiteyi bi gidin görün kızlar yaşayın sonuna kadar kimse mani olamasın size.. onlar mani olmak istemese bile vicdanı rahat bırakmıo insanı..

bsreyl.cim mesela ben bi dahaki ay yurtdışına gidiyorum 6 ay yokum... ve 4 yıllık ilişkim bitmek üzere.. benim arkamdan demicekler mi yurtdışına gitti çocuğu hemen bıraktı diye?? kim ne derse desin büyütme gözünde.. yaşananları bi sen bilirsin başkasına ne....

Evet haklısın ne yapcağımı bilmiyorum zamana bırakıcam ve bu sürede üzerine düşmicem en azndan vazgeçebilceğime emin olana kadar beklemeliyim daha sancısız olması için..

evet canım mani olmasa da kimse insanın vicdanı rahat olmaz yine de
bi de şu var sen kendine düşeni yaptıysan kim ne hakla sana gitti onu bıraktı diyebilir ki zaten etrafındakilerin dolduruşuna gelecekse hiç olmasın daha iyi..
bence karşındaki düşünmeli şuan gidiyo ve ben ne yapmalıyım ki daha da kopukluk olmasın gittiği halde biz eskisi gibi devam edelim diye..

yarının heyecanını yaşayın.. sonuçlar 3 de mi açıklanıo?

bizim zamanımızda 10da açıklanırdı....

osym.gov.tr farklı tarayıcılardan açılır.. sürekli f5'lemek suretiyle sayfaya yoğunlaşılır ama manzara hep aynıdır: sayfa görüntülenemiyor... 3-5 dakika daha f5 yapılır en sonunda tc kimlik yazabilceğin ekran gelir.... bi heyecan bi telaş yazarsın numaranı şifreni basarsın tamama... hoppaaaa yine sayfa görüntülenemiyor... bu ritüel 10-15 dk devam ederken bi yandan elin telde gözün mesincırda bakarsın öğrenebilen arkadaşlarım var mı diye... öbür yandan da daha hızlı bağlanabilen kişileri ararsın... genellikle mozilla en hızlı açardı sayfayı

en sonunda açılır ama ömrünüzden ömür gider

Yani şuan şunu okudum heycan bastı kıpır kıpır oldu içim anlatamıyorum öyle yani Of çok merak ediyorum resmeen dönüm noktamız :76:

kızlarr bugün en en en son kez görüştük bi daha 6 ya da 7 ay sonra görüşebilcez bu sefer dünkü gibi duygusallaşmadım şaşkındım durgundum sebebini ben de bilmiyorum..
kocaman bi boşluk var sanki benden bişey kopup gitcekmiş gibi sanki bi organımı kaybetmişim onun yokluğunu hisseder gibi tuhafım hala da o donukluk üstümde..
gitceğini bi türlü kabullenemiyorum neden böyle insanlar beni bulur ki..neden zor insanlar kendine aşık eder ben mi çekiyorum bütün zorlukları?
şimdi daha mı iyi olcak herşey..?
araya mesafe girince daha mı iyi sevgili olcaz...?
özleyince değerimizi daha mı iyi bilebilcez?

böyle iyiydi ki..

tamam herşeyde bi hayır var orası doğru..
çok kötü bişey de değil bu onun da farkındayım yani ne acı çeken ne dertleri olan insanlar var onların yanında benimki hiçbişey.
ama yine dee dayanamıyorummm buraya yazarken bile kötü oluyorum

öle tabi çikom o insanları düşünüp de şükret haline....

off yaa ne uyku kaldı ne bişey vallahi bu ne hal böle anlamadım kendimde..

ne metabolizmam kaldı ne biyolojim... vücudumun kimyası bozuldu resmen

saat 5 oldu.. ben sabahın köründe kalkıp vize başvurusu için konsolosluğa gidicem.. ama zerre uykum yok... adamlar sorcak bana niçin gelmek istiyorsun ülkemize diye? uyumak için dicem bu gidişle

şafak 33

çabucak geçsin şu tarihler...

şimdiden gezi planlarım yapılıo, dört gözle yolum beklenio, diş fırçam bile hazır orda

takvimler asılmış duvara, her geçen gün çentik atılıo biri tarafından

gel de dayan 33 gün

aktarma sürem 8 saat ve Almanyada boş boş sıkılcam diye düşünürken bugün bi arkadaşımdan gelen teklifle o 8 saatte ufak bi Münih turu yapma fikri ise içimi epey aydınlattı :81:

hep güzel şeyler olsun istiyorum.. yine yeniden mutluluk sebepleri aydınlatsın dünyamızı.. küçük-büyük farketmez.. mutluluğu bi ucundan yakalayalım yeter

gece gece amma felsefik konuştum

biblom da kızkıza pijama partisinde oohh valla

artık yatmalıyım ama yine uyuyamayacağımı bilerek yatağa girmek zor... aklı fikri uzak diyarlarda olan insanlar için ayrı bi zor bu durum tabi

Hihihi .a Güzel düşünki güzel olsun tatlışım biliyosun ki herşeyde bi hayr vardır umarııııım herşey gönlünce olur oracıklardaa

kızlaarr günaydııınn
valla halime şükretmelimiyim heralde bundan sonra yapıcak pek bişey yok gibi..
2saat sonra burdan gidiyo bikaç gün neti falan da olmazmış yerleşene kadar ben artık mailleri yazar yazar gönderirim :97:
senin de az kalmış baya ama o zaman o kadar çabuk geçiyo ki hiç anlamıyosun canım ve ben hala inanamıyorum gittiğine sanki gitmcekmiş gibi hala kendimi mi kandırıyorum anlamadım
senin için hazırlıklar ypan kimler canım okuldan arkadaşların mı gitmişti aynı ülkeye?
bi de 8saat boş boş durulmaz tabi gitmişken orayı da gezersin işte bi de yanında aynı kafadan biri oldu mu burayı unutursun gelmek bile istemezsin artıkk..
aa bi dk ya ben şimdi öyle dedim de ya benimki de aynı şeyi yaparsa kafasını kırarım onun zaten dün konuşması da geçti unut beni burda derslerine odaklan dedi ben de ddm demek sen de unutucan unutursan bulunduğun evi bombalarım diyorum sende el kaide ruhu var diyo

canım sen gidince senle haberleşebilcekmiyiz peki bi süre buralarda olmazsan ayy kötü olur yaa?gidince bizi de unutma yani

unutmam unutmam merak etmeyin :)

belki bu kadar sık giremem ama yurdumda bağlantım olcak.. tabi bnu ailem ve sevgilim bilmicek ahahahaha

yoksa her gün yok kamera aç yok ara yok görüşelim bıt bıt bıtt kafamı yerler

2 saatiniz kaldı kızlar vllahi ben de merakla bekliorum sonuçları

eheheh söyleme tabi sen gez toz onlar seni evde bilsin yoksa pc ye kitlenir kalırsn wallahi ama bizi unutma

Son 1 saaaaaaaaaaaaat

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun canım.. devlet istiodun sanırım ama okan üni tercih listene girdiğine göre onu da istiodun..... artık üniversitelisiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…