- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- Konu Sahibi BibLoSuRat
valla kızlar üniversiteyle beraber insanın önüne yepyeni bi kapı açılıo, ister sevdiğiniz okulu bölümü kazanın ister başka bi yeri.. hayatınızın bi çok şeyinin değişeceğine garanti verebilirim.. sayenizde 3-4 yıl öncesini hatırlıyorum da ne günlermiş.. üniv. sonuçları açıklandığında günlerce ağlamıştım kendime gelememiştim sonra öyle mutlu olduğum günler geldi ki boşuna kendimi hırpalamışım dedim..
dha çok genciz.. kimse bizim için mecburi istikamet değil.. hele ki bu yaşlarda insan ddaha bi gözünde büyütüo yaşadıklarını, aşklarını ve karşısındakini... ben de 18 yaşında tanışıp birlikte olmaya başladğım insanı gözümde öyle bir büyütmüşüm ki 22 yaşıma geldim anca yeni yeni indirebiliyorum onu tahtından!!
amma konuştun diceksiniz ama tekerlek misali zaman geçio konular benzer yaşayanlar yer değiştirio:78:
dha çok genciz.. kimse bizim için mecburi istikamet değil.. hele ki bu yaşlarda insan ddaha bi gözünde büyütüo yaşadıklarını, aşklarını ve karşısındakini... ben de 18 yaşında tanışıp birlikte olmaya başladğım insanı gözümde öyle bir büyütmüşüm ki 22 yaşıma geldim anca yeni yeni indirebiliyorum onu tahtından!!
amma konuştun diceksiniz ama tekerlek misali zaman geçio konular benzer yaşayanlar yer değiştirio:78: