üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

insan nelere alışmıo ki be çikom .. zor gelio dediğimiz şeyler bile bi kaç ay sonra hafiflemio mu sanki.. dayanabiliriz.. her durumda mutlu olmayı bilmek lazım.. belki hayatımın en karmaşık günlerini yaşıorum şu günlerde ama bıraktım zamana, aksın yaşam bakalım nerelere götürcek bizi.. :KK30:

hayırlısı olsun her şeyin

5 duyu hdiyesi de iiymiş valla.. hakeden olsa da ben de yapsam :KK9:

saatlerdir girilmiodu kk'ya açılmış sonunda :KK66:

evet canım bi süre sonra illaki alışcaz ama ilk zamanlar en zoru gibi.bi süre sonra bi düzene oturur ama ne zaman nasıl olur olur mu onu bile düşünemiyorum..yaşayarak öğrenebilirim bunu bitek.zaman bazen herşeyin en iyi ilacı oluyo hirass takma sen de o karmaşık günler yaşancakmış demek ki belki bişeye sebep bütün bunlar da kim bilebilir?
evet benimki bayılmış ama bakalım kendileri bişey düşüncek mi gidiyo bana bişeyini bırakmayı düşüncek mi o karmaşada hiç sanmıyorum :63:
düzenleme yapmışlar kk da o da çevrimiçi olduğumuzu gösteren yeşilli şeyi küçültmüşler bu muydu yani bakım :KK60:

kuru bi mesajla geçiştirildim kızlar !!! 5. yıla giriyoruz o kadar tartışmanın üzerine tek bi mesaj....

mesajında ilerde olacak çocuklarımızdan filan bahsetmiş :85:

şaka mıdır nedir yarabbiiimmmm :KK53:

uzaktayız napabilirim ki dio, yanında olmam lazım dio bahane olarak da............ la havle.................... :KK19:

hirass:KK5:
sen bişey dedin mi knuştunuz mu ?
anlamıyolar işte anlamıyolar bi msjla geçti gitti dimi pamuktan sinirlerin var zaten senin ...
en azından msj atmayı akıl etmiş bunada şükür ne diyelim aklı varsa erkenden gelsin ankaraya

geçmiyo kızgınlıgım öfkem ..
artık kızdıgım şeyler başka ama o konuştuklarımızı çoktan unuttum
ben eskiyi çok özlüyorum bıktım hiçbi şey olmamış gibi davranmasından..
çok bişey istemiyorum ondan hiçbi zamanda kavga ettikten sonra bişey beklemedm ne çiçek ne hediye zaten gerekte duymuyodm öyle güzel anlıyodu hatasını öyle güzel davranıyodu ki ..
ben yine bunları istiyorum söylediklerime kayıtsız kalmaasını degil..

bugün belki buluşurz yada en geç cuma
nolucak biliyomusnz hiç bi şey olmamış gibi sırıtıcak sırnaşıcak bende sinirlenicm ama dayanamıcm gülücm , ve ben güldüğümde unuttum geçti gitti sanıcak
ama hiçbişeyi unutmıcm bunu akıl edemicek !

evet ortada ele gelir bi hata bi kavga yok ama ben 2 yıldır bu kadar kırılmadım ona karşı çünkü en büyük kavgada bile akşamına konuşup halledip barışıp yattık ama şimdi beni yumuşatmaya harcıcak zamanı yok !

kuru bi mesajla geçiştirildim kızlar !!! 5. yıla giriyoruz o kadar tartışmanın üzerine tek bi mesaj....

mesajında ilerde olacak çocuklarımızdan filan bahsetmiş :85:

şaka mıdır nedir yarabbiiimmmm :KK53:

uzaktayız napabilirim ki dio, yanında olmam lazım dio bahane olarak da............ la havle.................... :KK19:

canım keşke sen bunların üstüne gelmeyi düşündüğünü söyleseydin de utansaydı biraz ya tamam çok özel bşiey yapması gerekmiyo ama kuru mesajla da geçiştirmemeliydi.belki de onun da kendine göre bi sebebi vardır ben hep iyi yönden düşünmeye çalışıyorum umarım öyledir yani.böyle bi durumda ben daha beter tepki verebilirdim aslında :KK53:düşününce 5yıl yani dile kolay ne bilim bence yanında olsa tabi ki daha güzel geçerdi ama canım ona da hak vermek gerek böyle yapmasının mantıklı bi sebebi vardır sıkma canını geçirdiğiniz güzel günleri düşünmeye çalışabilirsin:KK31:

geçmiyo kızgınlıgım öfkem ..
artık kızdıgım şeyler başka ama o konuştuklarımızı çoktan unuttum
ben eskiyi çok özlüyorum bıktım hiçbi şey olmamış gibi davranmasından..
çok bişey istemiyorum ondan hiçbi zamanda kavga ettikten sonra bişey beklemedm ne çiçek ne hediye zaten gerekte duymuyodm öyle güzel anlıyodu hatasını öyle güzel davranıyodu ki ..
ben yine bunları istiyorum söylediklerime kayıtsız kalmaasını degil..

bugün belki buluşurz yada en geç cuma
nolucak biliyomusnz hiç bi şey olmamış gibi sırıtıcak sırnaşıcak bende sinirlenicm ama dayanamıcm gülücm , ve ben güldüğümde unuttum geçti gitti sanıcak
ama hiçbişeyi unutmıcm bunu akıl edemicek !

evet ortada ele gelir bi hata bi kavga yok ama ben 2 yıldır bu kadar kırılmadım ona karşı çünkü en büyük kavgada bile akşamına konuşup halledip barışıp yattık ama şimdi beni yumuşatmaya harcıcak zamanı yok !

bibloo sen de patladın en sonunda yaa noluyo böylee :KK53:
ya ben de bazen düşünüyorum şimdi sevgiliyiz böyle ilerde evlensek daha mı rahat olcak acaba hiç mi umursamaz olcak kavga ettiğimizde.yani onlara göre kadınlar sürekli trip mızmızlık peşinde o yüzden uğraşmak istemiyolar.çünkü onlar şunu görmüş bi kere biz ne kadar kızarsak kızalım affediyoruz bunu görünce de amaan nasıl olsa bikaç güne düzelir deyip uğraşmak istemiyorlar işte bunun tek açıklaması bu yani.ilk zamanlar tanımadıkları için neyin ne olduğunu ayırt edemiyolar.sonra nasıl olsa benle nasıl olsa eski haline dönücek niye uğraşıp yorulcam ki diye düşündükleri için bize umursamıyomuş gibi geliyo.hepsi aynı mantık yani 3kişi burda anlatıyoruz 3ü de aynı yani sanki anlaşmışlar gibi aralarında :KK53:

evet tam anlamıyla öyle olucak artık evlilikle ilgili çok büyük beklentilerimde yok:KK68: , fazla hayal kırıklıgına ugramıcam :KK51:

ona şuan bunları yapmak istiyorum
umursamıcam seni :KK36: al işte tipin böyle olsunda gör :KK37: sırıtma pis pis :KK53: eski günleri özledim :97: hadi gel affettir kendini dingil :KK57: amannnn :95: gelsene yamacıma bi sarılda geçsin :KK70:

hirass:KK5:
sen bişey dedin mi knuştunuz mu ?
anlamıyolar işte anlamıyolar bi msjla geçti gitti dimi pamuktan sinirlerin var zaten senin ...
en azından msj atmayı akıl etmiş bunada şükür ne diyelim aklı varsa erkenden gelsin ankaraya

konuştuk uzun uzun..ben kırgınlıklarımı söyledim.. o da inkar etti hemen üste çıkmaya çalıştı hani sana demiştim ya tartışamıyoruz bile diye... en sonunda bi şeyi kabul etti ama: çok saldım kendimi dedi... bu ilişkiye hiç özenmiosun 5. yılımıza girerken bile aklından bana özel bişiler yapmak geçmio dedim.. kızdı aklımdan çiçek göndermek geçti ama baban evdedir zor durumda kalırsın diye yollamadım dedi.. benle ilgilenmediğin şurdan bile belli oluo dedim babam 2 aydır evde değil!! şaşırdı tabi nerden bilcektim ayakları filan.. sorsaydın sölerdim dedim ama yine bi ben bilirim havaları... bi de bana demez mi bak ben düşündüm almayı ama yapmayınca bi değeri kalmıo o zaman bi daha sana bişi aldığımda düşünmen yeter deme bana dedi !!!!!!!!! kafamı duvarlara vurmak istiyorum kızlar ne diyim gerçekten çok kırgınım... bi de bana tavır yapıo o bana özledim die mesaj atmış bu büyük bi adımmış niye karşılık vermemişim!! :KK53:

biblom sen hala geçmişi mi özlüosun? ben bırak geçmişi özlemeyi bu yaşta 5 yılımı verdiğim adamı tanıyamıyorum!!

aklı varsa ankaraya erken gelir diyosun ya, gelmesin istemiyorum..

bi kavga ediyoruz kız gibi köşelere kaçıosun dedim ne bu pasiflik erkeksin sen erkek beni bi hafta aramama lüksün yok senin haksız olduğun halde kuyruğunu böyle dik tutamazsın dedim :KK53: ama çok üzerime geldi artık, anladıysa ne ala....

bugün barışmamıza vesile olsun hadi dio..... bi de demez mi bi gün 3-4 saat aramadım diye bu hale getirdin bizi diye..... yemin ederim saçımı başımı yolasım geldi

kapattık aradan bi saat geçti aradı, şaşırdım açtım.. hiiçç ölesine aradım dio.... gel de bunda samimiyet ara

kızlar bu arada bu adam bana deli gibi aşık!! çok sevio !! herkes bunu böle bilio, tüm ailesi arkadaşları herkes bana taptığını görüo bilio ama bi ben görmüyorum nedense... bu da sinir olduğum başka bi konu zaten....

çiko söledim ben yanına gelip sana sürpriz yapcaktım dedim "ben nerden biliyim müneccim miyim" dedi.... bunun üzerine daha bişi denmez dimi? :95:

avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum yemin ederim, çekip gitmek istiyorum :KK14::KK14:

o kadar konuştuk ve beni hiç anlamadığına eminim.. en sonunda bana dio ki amma dertliymişsin sen yaa bi ihmal ettik diye bu kadar mutsuz mu olcaksın diyo... çok mutsuzsun dio yani bunun suçunu bile bana atıo !! ben kendi kendime böle oldum sanki.... hala onu yaşatabilmek için savaşıyorum kendi içimde ama o kendi kendini öldürüo farkında değil...

ha bi de son olarak pozitif bi insan olmalıymışım... ne varmış ki bunda.... bi de bunları söleyip araya özür dilerimi sıkıştırıo,, ne yaman çelişki........

yemin ederim sağlığımı bozuo bu çocuk benim:KK14:

şimdi bişiler yazıp göndericem konşmak sesini duymak filan istemiyorum.. bi süre görüşmeyelim dicem.. akıllancak mı ? hayır... bari ben biraz kafamı dinliyim ...

:KK43::KK43::KK43:

insanı en çok çileden çıkaran şu olsa gerek ..
sen ona 3-4 saat aradı diye kırgın - kızgın degilsin !
bişeyler hep birikip üst üste gelince tutamıyo insan kendini :KK31:
babanın neden evde olmadıgını bilmiyorm ama eger iş vs bişey degilse senin üzülcegin bi durumsa sen söylemesende bunu anlamalıı..

ama şöyle soyliym senin büyüttügün kadar o büyütmüyo hiçbişey olmamış gibi yapmaya devam edicek ..
ne diyim canm bilmiyorum ama bu olayların senin gidicegin tarihlere denk gelmesi çok kötü oldu bide allah korusun bşeylerin bitmesi durumunda yurtdsına gitti çocugu bıraktı olucak ..

karşındaki insanın seni anlayamadıgını hissetmek çok kötü bi durum ne sylesende bişey ifade etmicek çünkü ..

bende kaç saattir bi toik buldm onu okuyorm moralm yerine geldi biraz gülmekten gözlerm yaşardı artık

evet en kötüsü de o olcak: yurtdışına gitti bıraktı hemen dicekler..

hangi topikmiş o neşemiz yerine gelsin azcık :KK61:

hiras aslında iyi yapmışsın konuşmuşsunuz bir de şöyle bişey var şimdi siz yüzyüze konuşmadığınız için ağzınıza geleni sayabiliyosunuz rahatlıkla ama yüzyüze gelince inan bana sen de özlediğini farkedip yumuşarsın biraz da olsa..araya mesafe girdiğinde mutlaka bi soğukluk kopukluk oluyo ne kadar kavga edip de barışsan da..benim de en büyük korkum bu gidince nasıl olucak dememin tek sebebi işte.önümde örnek olunca daha çok korkuyorum :KK59:
keşke bugün görüşebilseydiniz canım ya en azından bu şekilde geçirmemiş olurdunuz bu günü..bunda da bişey vardır ama demek ki bu yönünü de görcekmişsin demek insan 5 yıl bile olsa tanımadığı bilmediği o kadar huyu oluyomuş ki..
şuan yapmanız gereken tek şey biraz beklemek sinirlerinin yatışması..
o ne dese seni rahatsız edicek şuan seni seviyorum bile dese küfür gibi gelcek ahh canım yaa azcık alttan almayı öğrenebilse şu erkekler:KK59:

geçeeeeerrr geçeeerrrr geçeeeerr geçeeeerrrr:KK24: bunlar da geçeeerrr :KK24: bunlar da geçeeerrr :KK24: üzmee tatlı canınııııı bunlar da geçeeeerrr:KK24:

neleeeeerrr :KK24: neleerr nelerrr nelerrrr neleerrr neler gördüükk bizzz :KK24: neler çektiiikkk biiizzzz:KK24: ne derlerse desinleeeerr bunlar daa geçeerrrr:KK24:

bugün 5. gün hala buluşalm demedi :KK52:
allahm aklıma mukayet ol :KK53:

deliyim gözü kara deliyim :KK24: yakarım romayıda yakarm :KK24:
ama algılayamadın sen daha :82:

başka başlıktan yorum çalıorum :KK9:

çok doluyum sebeplerini bilmiyorum sıkıldım biçok şeyden !
dagıtmak istiyorum :82:en azından bi gece ne aileme ne sevgilime ne başka birine hesap vermeden dagıtmak ..
istedigim saatte evden çıkıp istedigim yere gidip çılgınlık yapmak istiyorum :97:
belki bi lunapark belki bi sahilde güneşin doguşunu izlemek bilmiyorum içim sıkılıyo artık :97:
ben monoton bi hayat istemiyorm içim daraldı yemin ederm şu bi haftada ya :KK5:

bibloomm hadi kalk yapalım valla benim de en çok ihtiyacım olan şey bu yemin ederim dağıtmak istiom belki dağıttıkça kendime gelirim :KK60:

gidelim dağıtalım içelim s..alım tüm negatifi boşaltıp gelelim yaaaaaaa:KK52:

töbeler olsun özel hayat diye bişey yokmudur ya :KK53::KK53:
çocukken annem okur diye yazmazdm şmdi cümle alem okuyo günde 5 kere yazıyorm :KK60:

off hadi gel bizee :97: olsa keşke :78:

o günler de gelcek bebişim dayan yetip gelcem sana :KK55::KK55:

sanalda özel hayat malesef kalmıo valla :KK19:

çok ipe gideni ipten döneni gördüm bu alem yüzünden :KK20:

günaydııınnnnnnn

3 gündür uyuyamıyorum kızlar günde en fazla uyuduğum uyku 5 saat oluo gerisi faso fiso....... 11de uyuyup sabah erken kalkmaya alışan ben eski düzenimi özlüyorum ama bu düzenden de kopamıyorum napcaz....

sabah sabah telefonla uyandırıldımm.. sinir oluyorum tlefonla uyandırılmaya yaaa sanki birileri benm özel alanıma girip bana müdahale etmiş gibi oluorum kuduruyorm vlla :84:

sabah sabah aldığım haberse daha bi iç açıcı : diyetisyenim bayram sonuna kadar tüm randevularını iptal etmiş.. nasıl olur yaaa insanlar nasıl bu kadar sorumsuz olabilirler bu kaçıncı yemin ederim anlamıyorum.. alanında iyi olmak bu kadar sorumsuz olmakla nasıl mümkün olabilio ki anlamış değilim.. bayram sonu zaten ben gidiyorum ne halt yicem ben yaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:KK14::KK14::KK14::KK14:

Pambıkk özledim hiç görüşemiyoruz :97: bi ara gel muhabbet edelim yavru :KK19:

çok ipe gidenimi gördün:KK60::KK60:
5 saat uyku benim dişimin kabuguna yetmez manyakmsn sen yat uyu ya :KK53:
diyetisyeninide kınıyorum :76: napalm artık telefonda arar sorarsın canm kafana bişey takılırsa :KK34:

nafff :KK70: bende özledimmm arada takip ediyormda bişey oluyo yazamıyorm :KK69:

çok ipe gidenimi gördün:KK60::KK60:
5 saat uyku benim dişimin kabuguna yetmez manyakmsn sen yat uyu ya :KK53:
diyetisyeninide kınıyorum :76: napalm artık telefonda arar sorarsın canm kafana bişey takılırsa :KK34:

nafff :KK70: bende özledimmm arada takip ediyormda bişey oluyo yazamıyorm :KK69:

Oluyo bazen öyle canım :97: ben bu topiği senin açtığını yeni farkettim :KK57: tüh bana :KK19: bide üniversiteli ve istanbullu değilim diye

gelmedim diyim tam tripcan olayım :KK60::KK60::KK60:

X