üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

yedik kalktık :KK56:
iştah falan kalmadı ama ya atv izliyodm somaliyi gösterdiler yine dert ettigimiz şeylere bak ya :KK31:

evet ben de izledm onları canm atv.de .. vallahi ne dertler var şu dünyada.. çok şükür halimize..

gitmiştik :KK9:

kolay gelsin o zaman sana :KK71: takip ediliyo olabiliiriz :82:

hirasss napıyo bunlar ya :KK60::KK60: çok yaşaaaaa :KK60::KK60:

sağol canım takip edilsem de yarın vericem zaten sanmıyorum ama etceğini ayy inş yoktur öyle bişey yoksa herşeyi görmüş olur buranın dışındakileri de düşünürsem :KK9:

geçsin yaa tamam acıkmıyorum da çok halsiz düşüyorum elimi kaldırcak enerjim olmuo son saatlere doğru :97:

biblom şimdi aç bu şarkıyı dinle/izle ve hani kız yatakta oturup da tokatı geçirio ya adama, o sahneye bayıldım bayıldım bittim resmen :KK53: ayriyetten şarkıya da... dinledikçe hıncımı atıyorum sanki nsıl iyi geldi ruhuma bilemezsin :KK9:

Model - Değmesin Ellerimiz Orjinal Video Klip 2011 - YouTube

:KK53::KK53:

senin psikolojini hiç iyi görmüyorum ama ben :KK53:
şiddete hayır ! :82:

ben bi tokat atmıştım bizimkine hemde okulun orda sürekli gittigimiz bi yerde bana bi bagırdı :KK37:
ama gerçek degil şaka yollu atmıştım sert oldu :KK36::KK36:

öle bi hale getirdi ki kaç gündür ben de kendi halimi hiç iyi görmüyorum kuzu :KK5:

içimde biriktirdiğim çok şey var sanırım.. bi de hiç bişey olmamış gibi gece mesaj atmış "özledim" diye.. şaka mı bu çocuk biri bana sölesiiiinnnn :KK52:

off biblom çok dertliyim yaaaa.. kendimi örgüye verdim en güzel terapii :KK6: polonya için kışlık örüom kendime :KK9:

al birini vur ötekine geçmişi daha hayatta açmaz özledim dedi ya olay bitti :KK68:
neyse bari uzatma ya bahane edip 16snda boş durmasn :KK9:
sen atmadn mı msj :26:

bende atkımı örsem napsam okulda başlamıyo daha :97:

geldim geldimm :KK52:

kalpli kek kalıplarından ben de istiorum çok güzel oluo yaa:21:

erkek milletini dert etmemeye karar verdim yawrucum yeni kararım hayrlı uğurlu olsun :KK76:

boşvermişim :KK24:boşvermişim:KK24: boşvermişim dünyaya :KK24:
aglamak istemiyorsan:KK24: sende boşver dünyaya :KK24:

yarın bi bakıym çıktıgıda güzel bulursam alırım yoksa internetten alırım :KK69: kendime ve misafirlerime istiyorm o kalıbı o çocukta hakederse onada bişeyler yapablrm :KK51:

ben de istiom bana da yaparsın dimi? :KK68:

ayy cdden ne güzel olur birbirimize çaya filan gider geliriz :KK9: kekler börekler çörekler :KK16:

benim yaptıgım fiks şeyler vardır gel yapıym :KK69::KK69:

eveki tatlı bitsinde şey yapıcam vişneli tavuk gögsü tarifi var teyzemin mikeeemmmelll bişeyyyyyy :KK56:
ama evde vişne yok muzlu yapıcm o yüzden :KK19:

borcamı folyoyla kaplıyosn üstüne ufalanmş un haline gelmiş petibor onun üstüne tavuk gögsünü döküyosn üstüne meyveleri yerleştiriyosun sonra kare kare kesip rulo şeklinde sarıyosn snra buzdolabına hatta buzluga ay çok güzel oluyooo :KK52::KK52::KK52:

sütlü tatlı hiç sevmem ama çok güzel canm çekti :KK56:

ayyy geçen de anlatmıştın onu evet sen anlattıkça benim canım istio ama vermem gereken kilolarım var hala şekerim üzgünüm elimde koca bi litrelik suyu kafama dikiorum yapcak bişi yok :KK53:

acaip kanım kaynadı benim sana valla geliiiim istanbula da görüşelim :KK16::KK16:

X