üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

evet çok şükür ki o bana dayanma gücü verio

senin aşk'ın ankara işi ne zaman belli olcak?

hoşgeldin yaramaz prenses... nesin necisin nerdensin bakiimmm

hoşgeldinn
hey gidi hazırlık günlerim hiç özlemiyorm iyiki geçmişim bitmiş işkence dolu bi buçuk yıldı

hoşbuldum arkadaşlar burda muhapppet koyu sanırımm =) hazırlık evet işkenceydi ama çok rahattı ilerki senelerde bu kadar rahat olacagımı düşünmüyorum =)

bilmiyorum canm ya onlarada kesin bişey demiyolarmış bekliyoruz olursa eylül gibi olur diye tahmin ediyoruz ama bakalm

yaramazprenses;
okudugun okula göre değişir canm o ben bizim okulda hazırlık rahat diyen birine hiç rastlamadm daha

hayırlısı bakalm canım.. belli olunca söle bana da merak ederm sora

yaramaz sen hangi ünidesin? ayy o hazırlık faciasını hatırlatmayn üstünden 3 yıl mı 4 yıl mı ne geçmişken bi daha anmaya gerek yok o işkenceyi :83:

söylerim tabi canm ruh halimden anlaşılır zatn
hazırlık ayy allah düşürmesn kimseyi :94:
KapicininBitliKizi;
hoşgeldin minnak anne iyiyiz iftarı bekliyorz :97: sen nasılsn ?

söylerim tabi canm ruh halimden anlaşılır zatn
hazırlık ayy allah düşürmesn kimseyi :94:
KapicininBitliKizi;
hoşgeldin minnak anne iyiyiz iftarı bekliyorz :97: sen nasılsn ?

bende ıyım aynen bende sımdık gıdıcem pıdemı almaya bı bakım deıdm ne var ne yok masamı hazırladım ıkı dakıkada popomun ustune oturım deıdm ama olmı

ben de yavaştan kuriyim iftar sofrasını yemeklerim pişti... iyice ev kadını haline bürünüorum şu yazın yaaa

herkese afiyet olsun akşam-gece görüşürüz biblomm dışarı çıkmıcaksan gir nete ihmal etme beni

koccaamaaannn muuucckkkkk

yok buyük ihtimal bugün çıkmam canm
öpüyorm bende sofrayı hazırlamaya gidiyim

bitlii :79:

kızlarr bugün sevgilitoşlaydım ancak fırsat bulabildimm dolandık durduk mağazaları benimkinin alışveriş çılgınlığı üstünde bu aralar giyip giyip soruyo diyorum yeter benden çok alışveriş yapıyosun ama yok yani beraber alışveriş çok zevkli oluyo bişeyi danışıyosun falan hele bugün mavi renkli rimel alcaktım testerını denedim önden bakıyo bakıyo sen bunu nerde kullancan masmavi oldu ıı yok yok çık çık beğenmedim bunu alma yaa dedim dışarı çıkarken sürerim işte ne güzelll senin gibi maviş olurum diyorum ama bi türlü beğendiremedim ve alamadım neyse o gitsin de ben alırım kafaya taktım
gitme konusunda bişey sormuşsunuz yurtdışına eğitime gidiyoo hem de 6 koca yıll ama yazları buraya geliyo bi aylığına sanırım o da. 19ağustos da burdaki son günü olcak
master+doktora amerikada bi yerlerde bensiz 6yıl geçircek sonuç olarak

Son düzenleme:
çikooom 6 yıl mı
yakın bi ülkede deilki gitsen :88:
canm zorlu bi dönem olucak sizin için ama eger başarırsanız çok güzel bi geleceginiz olur çok iyi yerlerde işe başlar

KapicininBitliKizi;
içime dogdu sanırm git bi dogm kontrol hapı al

valla 6 koca yıl bilmiyorum nasıl geçicek koparmıyız ne oluruz hiç bilmiyorum gittiği yere kadar gidecek ve giderse de yani benim için hayatımda daha büyük bişey olamaz heralde.burdan burslu gittiği için dönüşte işi de hazır izmirde yeni açılan bi üniversitede hoca olarak çalışacak yani biz eğer evlenirsek falan hayatımız orda geçebilir.ama nasıl geçicek ben sabredebilecekmiyim isyanlara başlıcakmıyım hiç tahmin edemiyorum.iki hafta görüşmemiştik bu yaz ben o zaman msjlarıma geç cevap verdiğinde surat yapıyodum şimdi dünyanın bi ucunda daha beter

çok zor canm ya mesela atıyorm doguda bi yerde olsa buluşamasanz yılda bi kez görsen tmam çekilir :18:
ama yurtdsnda olması kötü :26:
ikinizinde çok fedakar olması gerek :97: herşeyi zamana bırak canm ama olur olmaz şeylere takıp zorlama ilişkiyi bırak sana anlatsn herşeyi trip atıp kızıp yalan söylemeye itme onu
ama zor tabi

zor canım hem de çok zor başta kabul etmesem mi diye düşündüm beklemeyi ama zamana bırakmak en iyisi sonra pişman olmaktansa bu şekilde kalmak şimdilik en iyisi gibi arkadaşlarım çok şey söylüyo özellikle erkekler çok fena şeyler söylüyo ama bilmiyorum o orda bi hayatın içinde olcak ben de burda bakalım herşey zamanla sonuçlancak gibi.ben bi de çok sabırsızım 6 yıl benim sabrımı çok zorlar gibi çok dayanamazsak mecburen giderim o da orda bi düzen oturtmuş olur.ben yazın başında bunalıma girdim ama dedim ya ben gelcem ya da biter.. o da dedi olur mu öyle işte ben bursla gidiyorum sen nasıl gelcen nasıl geçincez falan filan araştırdım biraz riskli ama yaşanabilir de şimdi o da bilmediği için ordaki ortamı bişey diyemiyo inş bişey olur da giderim orayaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…