- 22 Eylül 2010
- 3.443
- 6
-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
hirasss tam zamanında geldin pes ettim çıkıcaktm şmdifacedede zaman geçmiyo artık :26:
ben hiç biyere gitmiyorum oda gelmiyo
ben hiç biyere gitmiyorum oda gelmiyo
ama geçenlerde düşünüyodun ikinciyi neden yasak oldu :26:
hirasss tam zamanında geldin pes ettim çıkıcaktm şmdifacedede zaman geçmiyo artık :26:
çıkmasın yaankara yolları çıkarsa o zaman görcem ben seni
normalde zaten 5 sene yasak sezeryan dogum yaptım ıcın bıde buna dogum sırasında bayılmamda eklendı tansıyonum cok dusuk buyuk7 kucuk 1 gezıyorum o yuzden yasak ama ıstemıorda degılım ıstıyorum bıtane daha ama onada daha vakıt var hıc belı olmaz bı bakmsıın gıdıp bıtane evlatlık almısımyerım onun agzını burnunu mıncık mıncık yaparım
çıkmasın yaeger çok para kazancaksak evi alcaksak çıksın ama
zaten dogumdan çok korkuyrm bn demeyn bana böyle şeylersezeryanda nası bayıldn zatn uyuşmuyomsn ya :97:
ben suda dogum istiyorm ama kesin bayılırm ben bnmde tansiyonm çok düşük acıyada hiç dayanıklı deilim offfffffff
yok okudm yorumları bu güvenilirpara kazancam diye para tuzağının içine düşme de
hangi kitabı okuon bebiş?
kesin benimde düşer ya offfffffkız son dakıkaya kadr dogumum normal dogumdu muayene sırasında benım tansıyon dusdumoradı ve oksıjensız kaldım hemen apar topar amelıyata aldılar ama yemınle hıc korkmadım yıne dogursam yıen sezeryan ıle dogurudum dıorum
ya benim gitmem bitek evlilik olursa olur ailem başka türlü göndermez bilseler ki sevglimin yanına gitcem zaten bikaç yıl sonra nişan falan yapmayı düşünüyoruz eğer dayanırsak tabiibüyük bi ihtimal bana da o yollar görüncek yoksa ben burda kafayı yerim