evet canım ben de merakla bekliyorum sonuçları:84:
bakalım yarın bakıncam bulabilirsem alırım artık normalde heryerde gözüme çarpar ama şimdi gerekti hiç biyer aklıma gelmiyo işin garibi o yani
ben de unutmalara gelemem diyorum zaten şimdi seni sıkmıyorum ama evlenirsek bigün eli boş gelmek yok kapıdan geri çeviririm seni
görüşmemek benim için çok zor olcak bugün bahsetti uçağı ayarladım eşyalarımı topluyorum falan dedi ben tabi tutamadım kendimi zırrr zırr
neyse sonra kendime geldim konuşunca açıldım bakalım gidince daha kötü olmam inş
dün gece bi arkadaşımda kaldım pijama partisi yaptık da anca uyandım
dün arkadaşm aradı napion die, keyfim yerinde deil sıkılıom örgü örüom dedim.. 5 dk sonra kapındayım çıkarcam seni umutsuz ev kadını halinden dedi ve ciddi ciddi 5 dk sonra kapıda korna çalıodu ve beni götürdüğü yer : LUNAPARK çok iyi oldu valla gece gece çok eğlendim adet sıkıntısıymış aşk'ı özlemekten bitap düşmekmiş filan bi kamikazeyle yokoldu gitti
sonra da pijama partisi
anca uyandım
biblomm takma kafana ya değişik dönemlerden geçebilio erkekler dont panic kuzum geçicidir yoksa el birliği ile yola getiririz senin adamı
chiko seninki nereye gidio ki kaçırdım ben?
bi de ne zaman açıklanıo sonuçlar hadi açıklansın da kutlama yapalm
çikooooooo:82: ne kdar süreliğine gidiyodu canm ? oyy uzaktan çok zor ya ben 6 ay askere gönderdim fena bişey
hirasss seneye bugün bende isterim pijama partisi 7.8.2012
lunaparrrrkkkkkk hala bostancıdakine gidicm bu gidişle çocugumla giderm
evime dönüş yaptım canlar çok yoruldum oruç sinir yapıyo bnde
dün teyzem iftar verdi 30 kişiye yardıma gittim akşama haşatıımız çıkmıştı
acıkmıyorm ama susuzluk bitiriyo beni :97: ama yinede güzel geçiyo
bakın ne göstercm size
alışverişe gitmiştik hemen aldım çeyizime çok uygundu 18 milyn annem pek bgenmedi dedim daha güzelinide alırz çok istiyosan
tam belli olmamş pembe agırlıklı bişey
canımm güle güle kullanırsın inşallah ayy ne güzel ... insan çeyizine bişiler aldıkça rahatlıo resmen, hele ben başlıyorum hemen kafamda duvakla hayaller kurmaya
evde hemen kendine bi çeyiz köşesi edin tatlım ben baza altına koymakla başlamıştım şimdi yüklük benim insan bi köşeye biriktirdikçe daha bi heveslenio
30 kişiye yemek mi hay maşallah amma sevaba grmişsinizdir valla ben akşama 3 kişiyi nası doyurcam die tasalanıp duruom
7.8.2012 kuzum tamamdır söz o gün pijama partsi yapcaz senle unutma bunu not düş bi kenara... ayrıca ben gelince lunaparka da gideriz bayılıom ben çığlık çığlığa orda eğlenmeye
ben çıkmışım sen gelişsin ya
yüklük doldurck bişeym yok henüz o nevresim takımının markaası minimal'miş canm.. internetten almış kız markafoni trendyol falan gelir dedi bakalm artık rastlayınca alırız
iftarda insan pek bişey yiyemiyo zaten canm ya yaptıgıız herşey arttı
gelsin aman hiç heyecan yok bende neden acaba
ama gelsin siz gidin aslında sen gitme ya şmdi aynı şehirde değiliz ama yakınsn hani 5 saat :78:
ama öyle çok uzak olcak 6 ay :97:
çabuk git gel emi :98:
bende geldimmm hem İstanbullu hemde üniversiteliyimmm ingilizce hazırlık sınıfını bitirip 1.sınıfıma geçicem inşallah offs bu yaşlarda zaman çok çabuk geçiyoo
bende geldimmm hem İstanbullu hemde üniversiteliyimmm ingilizce hazırlık sınıfını bitirip 1.sınıfıma geçicem inşallah offs bu yaşlarda zaman çok çabuk geçiyoo