- 2 Eylül 2010
- 515
- 7
-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
bunları yaşadıkça görürsün canım başka yolu yok.. evet ben gidiyorum 6 aylığına cnm ama bizimkilerde yurtdışına gitmeyi unut diolardı.. noldu? dediğimi yapıyorum
inş bi yer olur canmmmişte ben de gidemem diyorum şimdi ama hani yaş da ilerlemiş oluyo ağırlığmı koyarsam alır başımı giderim
biblo seninkiler de iyiymiş git diyolar daha ne duruyorsunama cidden bırakıp gitmek çok zor bi duygu keşke herşeyi yanyana yapabilsek2-3 sene içinde herşey belli olur zaten ben bi yıl dayanırsam ona bile şükür derim zaten sonra alışırm ama şu ilk yıl ölüm gibi geçicek inş bi okul tutar da onunla uğraşırken zaman geçer anlamam pek yoksa öbür türlü kurar da kurarım arkadaşlar da sağolsun çok güzel destek oluyolar onlara anlatmadan hayatımı sürdürmeye bakıcam mecburen
git canım erasmus çok güzel bi fırsat.. ben gidince sana daha çok bilgilendirme yaparım zaten bekle beni sen
erasmus illaki okul uzatır diye bişey yok canım ben birinci sınıftan beri hep üstten ders aldm kredimi tamamladım ve erasmusla gidip döndüğümde okulum uzamadan bitcek inşallah... sen de önlemini al öyle git ki senin bölümünde yurtdışı tecrübesi şart zaten
gel canım gel hatta hoşgeldin
inşallah kazanırsın nereleri yazdın nereyi istiosun en çok bakalım?? ilk girişin mi ikinci mi üçüncü mü kaçıncı?
hadi hayırlsıı bakalım.. ne sınavı bu? hangi yönde yetenek yani? bende hiçbiri olmadığından soruom
ankara üni.de okuorum ben sinema tv canım son sınıf
olsun biz büyüdük de noldu sanki
çok isterdim güzel resim yapabilmeyi :98:
git canım erasmus çok güzel bi fırsat.. ben gidince sana daha çok bilgilendirme yaparım zaten bekle beni sen
erasmus illaki okul uzatır diye bişey yok canım ben birinci sınıftan beri hep üstten ders aldm kredimi tamamladım ve erasmusla gidip döndüğümde okulum uzamadan bitcek inşallah... sen de önlemini al öyle git ki senin bölümünde yurtdışı tecrübesi şart zaten
inş bi yer olur canmmmburda geçirirz zamanları napalm artk
bizim okulun sadece polonyayla anlaşması var canm :97: onuda pek istemiyorm zaten hevesimde yok bırakıp gitmek istemiyorm
erasmus şeklinde degil ama yaz tatili için mutlaka bişeyler olur mezun olana kadar...
bi arkadaşm cruise gemisinde çalışıyo ne şekilde bilmiyorm knumadm daha ama çok eglenceliye benziyo kaç tane yer gezidi dili gelişiyo üstüne para kazanıyo iyi bi şekilde...
inş canım sağol ama benim şöyle bi huyum var aynı şeyleri çok uzun süre yaptığımda hemen sıkılıyorum..artık annem şey diyo sen evlensen 6ayda bıkarsın kocandan valla sana koca dayanmazzama bilmiyo ki kızı neler yapıcak 6yıl sabırla bekleyecek yani umarım öyle olur :44:
neyse canlar ben çıkıyorm annemin bi işi varmsopüyorm sizi yarın grüşürzzzz