üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

aynen canım ya demek ki herkes böyleymiş. bende benimki yapıyo sadece diyordum. aslan burcudur da kendileri. senin gibi bende diyorum bak ben haklıyım üste çıkıp iyice sinir etme beni bir kere de kabul et baştan da özür dile diliyorum ama ha duvar ha o

ben de sen söyleyene kadar kendimi tek sanıyordum burcuyla bağlantısı var sanıyordum ama yok yani sadece başaklara özgü bi özellik değilmiş.erkeklerin hamurunda var bu bir de mesela birşey soruyorsam anında der ki evett şimdi sen ağzımdan laf almaya çalışıyorsun ama istediğin cevabı vermicemm diye beni delirtirr bi de uzun süre sevgili olunca her hareketini çözüyor ne desen anlıyor aslında bi yandan iyi bi yandan kötü oluyor trip yapcam tribin bile tadını çıkaramıyorum :76:

hirasss öyle koşuşturmacaya can kurban bnde özledm ya giremiyorm öglen akşamda eve 6bçuk gbi geliyorm duş al yemek ye dşarı çık vaktim olmuyo ama dşarı çıkmadıgımda giriyorm bebiş ya bende özledim

penugam;
istesemde bırakamıcam sanırm canm bi kız var sekreter gbi bişey ama işlerede yardımcı o bugün istifasını verdi onun yerin e birini bulmadan beni bırakmazlar gibime geliyo bi yandan iyi oldu işleri o yapıyodu şmdi bana kaldı ögrenmek zorundaym bi yandanda kötü bırakp gidemicm

chiko89

barışmışssnz erkek milleti ya benimki çok değişti sinirimi bozuyo artık önceden bi üzgün cümle söyliym takardı ona neden öyle dedin öyle deil ikna ederdi üzülürdü falan şmdi adam taktik değiştirdi
baktı kızıyorum biraz susuyo sonra saçma saapan bişey diyo konuyu karıştırıyo karıştırma diyorm amaaaaaaaan aşkm diyo saçma sapan güldürüyo beni sıpa ya fitil oluyorm

Son düzenleme:
ne kadar uzun yazmışım
haftasnu izinliyim yazabilicm buralara hadi yisiniz özlemiceksnz fazla beni
ananemlere geldik yalovaya değiişiklik oldu özlemiştim

szie bişey sorcam ya :82:
aslında bi sorun yok ama çok kötü bi huyum var kafama takınca takıyorm yani :97:
şimdik bu benim sevgilim olcak adam ilk zamanlar deminde chikoya dedigim gbii çok hassastı söyledigim her kelimeye, cümleye ... ama şimdi mesela diyorm neden böylesin nasılım aşkm offf poff fln diyo sinirleniyo böyle değildi işte bi üzüliym ben hemen gönlümü almaya çalışırdı şimdi bkliyoki sinirm geçsin sonra o konuyu hiç açmıyo bşka şeyler knuşmaya çalışıyo offff :95:

evet canım barıştık ama ne barışmaa ya işte bi çözdüler mi artık dalga malzemesi oluyoruz ben hep diyorum ilk zamanlar böyle değildin daha uysaldın diyorum o zaman cicim aylarıydı diyo ayy bi de biz ilk yıl her aydönümü olduğunda kutluyoduk yani kutlama dediysem özel bişeyler yapmıyoduk ama işte söylüyoduk bugün aydönümü diye bir yıl doldu artık yıl dönümlerinde kutlayalım diyo o ne öyle her ay her ay gel de sinir olmaa

biz her ayın 11nde gece 00.00da msj atıyoruz 12si olunca
daha dogrusu o nisandan beri atmıyo ! işe girdi ya beyfendii erken uyuyoo !
bi onu yapıyodk oda tarihe karıştı bu ayda gece msjm gelmezse elimden çekicegi var haberi yok :82:

ya benim en çok üüzldügüm 1. yıla çok önem veriyodum bizim yıldnümümzde o askerdeydi kutlayaamadk o gün sadece aradı çok üzülmüştm
söylüyorm bunu askerdeydm diyo ben ne askerler gördüm pehhh
bide diyoki bi ay snra dogm gnündü ikisindede çiçekmi yollasaydım napabilirm askerde hödükten bozma çocuk nolcak
dogm gnümde çiçek yolladı saolsun :97:

gerçe askerden geldiginde çok hoş bi sürpriz yaptı 14 şubat hediyesi olarak öyle affettirdi birazda neyse :123:
2. yılda bana bi güzel sürpriz yapmasn öldürcem onu :95:

yaa kızlar aynı durum ya şuan küsüz her ay kutlarız bizde tam 00,00 da mesaj atarız ama son 3 aydır hep unutuyor. dün gece de unuttu. bide utanmaz çalışıyorum napim ala ala ya özür dilerim diyor. özür dilerken bile kendini haklı çıkarıyor. ne aşkım ne birşey. ay uyuz bende bir ton kızdım ya düzel haksız olduğunda adam gibi özür dilemeyi bil. ya da ben seninle evlenmiyorum biticek dedim. blöf yaptım tabisi cidden nolucak böyle ya.

bide mesela ilk senemizdeki gibi değilsin artık diyorum oda sanki sen aynısın diyor. çıldırcam

biblosurat : bence de bırakma canım ne kaparsan kar

Son düzenleme:
kızlar ay dönümlerine bu kadar takılmayın yaa yıllar geçince ayların pek önemi kalmıo.. bizim mesela 5 yıl olcak.. 60 ay boyunca kutlama filan da yapmadık yani

tanışma yıl dönümünü ve doğumgünlerini atlamayız okadar..

bibloomm... ahh kuzumm bilmem mi o değişmelerii... zamanla ilişki oturdukça erkekteki hassasiyet o ölçüde kayboluyor.. ben de çok yaşadım ama aştım kuzum, sonuçta sevdiğini değer verdiğini billip hissettikten sonra çok da önemi kalmıo benim için... eski hassasiyetini geri kazanmak için bi sürü taktik yaptım ama başarılı olmadı.. sonra da önemsemedim zaten.. sonuçta bi ömür üzerime titricek değildi ya... bi de iş hayatına girince farklılaşmaları doğal... erkekler işe girince gelişimini tamamlamaya çalışan ergenuslara dönüolar

içini ferah tut canım ben zamana bırak

ya canım işte o ciciş ayları geçince her şey bitiyo ya biz de ilk zamanlar telde şunu çok yapıyodukk teli açarım aşkımm bitanemmm herşeyimm böyle konuşmanın ilk 10dksı geçiyodu şimdi görsen aşkım ya dur kapatıyorum dklarım bitmiş galiba bak kontrlerim bitcek yaa diyorum onlar benden daha değerli demek öyle olsun bi daha da konuşmam diye surat yapıyorum devam ederse bi 5 dk daha sonra yine hadi kapatıyorum der hiçbişey ilk 6ay gibi olmaz bunun farkındayım artık
bizim yıldönümü de sevgililer gününden bi hafta sonrası ama önemli olan kendi özel günlerimizmiş bilirim ben onuu
ama bu yıl yıldönümümüzde ve kendi doğumgününde görüşmemiz imkansız bu ayın sonuna doğru da gitcek ben dgünü hediyesini gideceği hafta vermeyi planlıyorum o yüzden

Son düzenleme:
off bugün çok mutsuz ve keyifsizim ama hiiçbi nedeni yok.... regl oldum ondan mı acaba?? canım hiçbişe yapmak istemioo bi akıl verinn

canım bende de aynı durum var sıkıntılıyım aynen ama bi sebebi de yok bu aralar ben de olcam ondan heralde canım hiçbişey yapmak istemiyor

canım bende de aynı durum var sıkıntılıyım aynen ama bi sebebi de yok bu aralar ben de olcam ondan heralde canım hiçbişey yapmak istemiyor

aynen yaa.. tüm gün odamda oyalanıp durdum boş boş.. ilkokul lise günlüklerimi açtım okudum.. geçmişe gittim geldim ne kadar safmışız o zamanlarda... şimdi üniversite son snıf.... ey gidi eyyyyy....

dio ya şarkıda;

nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor...

bugünü liseye dönme günü ilan ediyorum.. yapılan salaklıklara beraber gülme günü ilan ediyorum.. hatta yaptığım tüm hatalara ve saçmalıklara kadeh kaldrıyorum

valla ben de tüm gün pc başındaydım evde de uğraşcak bişey yok dışarı desen hiç çıkasım yok yapıştım pcme o da olmasa naparım bilmiyorum
ben de arada bakarım eski fotolara ama lise değil de bebişlik zamanları daha tatlı yaaa diyorum bu benmiyim ne komiğim
zaman o kadar çabuk geçiyor ki daha dün lisedeymişim gibi geliyor ama düşününce üstünden tam 5yıl geçmiş o arada naptım neler yaşadım üniversiteye başladım bıraktım bi ton iş değiştirdim ayy artık bi düzene otursun hayatımm

vallahi ya yaklaşık 20 yıllık hayatımızda ne çok şey yaşamışız dimi

eskilere çok dalmadan sıyrıldım geldim ve tüm günlüklerimi çöpe bastım... geçmişi geçmişte bırakmak lazım yoksa bugünün nimetlerine haksızlık olur :)

sen nerdesin ne iş yapıosun?

benim de günlükler duruyo hala biliyomusun ama ortaokulda falan yazdıklarım galiba lisede de vardı amann hem atmak istemiyorum hem de tutup napıcam diyorum.
çünkü hep çocukça şeyler kardeşimle kavgalarım okulda bişey varsa onları yazmışım bi ara açıp da okumak lazım anılarım canlansın.
canım ben şuan çalışmıyorum sınava girdim bu yıl üniversite için tercih sonuçlarımı beklemekteyim kısmetse bu yıl yeniden başlangıç yapacağımm.ist'un neresindesin hangi üniversitedesin bu arada canım?

hadi hayırlısı bakalım hangi bölümü istiosun hangi üni istiosun bi anlat bakalm merak ettim... öss süreçlerimin üzerinden 5 yıl geçti valla özledim o tatlı telaşları :))

canım benm şimdi iftar sofrasını kurmam gerekiyor bi kaç saate gelirim konuşuruz..

bu arada ben ankarada okuyorum, ankara üniversitesi sinema tv tatlmm...

görüşmek üzere :)

canım benim yazdığım bi sürü bölüm var o yüzden net bişey söyleyemcem bölüm hakkında ama tmciyim tutma olasılığı olan yerleri yazdım bekliyorum şimdilik çıkarsa hemen paylaşırım
aa ben de istanbullu başlığını görünce sandım burdasın ankara da güzeldir..
benim de minik bi cadım var o geldi şimdi pcde bırakmaz beni görüşürüz sonra canımm

hoşgeldin nes :79:
ayrı tabide ramazandada ne kadar tatil olur bilemedim gerçe benim bu seneki tatilimi düşünürsek o rutinlikle gayet ramazana uygundu

senin vın mı var yazlıkta

evet cnmmm arada bakıyorum nete aklıma gelmiyoki hiç:) ama 2 3 hafta sonra böyle bırakıp bırakıp gitmem

kızlar ya istanbulda bildiğiniz bavul alabileceğim yerler neresi mecidiyeköy şişli taraflarında bakıcam.kadıköyde çantacılar varmış ama düzgün birşey olsun istiyorum bilen var mı?

penugam;seninki yine eskisi gibi olmadıgını kabul ediyo benimki etmiyo bide deli ediyo insanı ya :84::84:
hiras
yaa neyin var canmm adet döneminde diye öylesindir
kuzu ay dönemlerine takılmak değil aama değişiyo ona üzülüyorm ya bende taktik değiştiriyorm ama işe yaramıyo :78: mesela güzel msj olarak en son nisanda atmış ! tesadüfe bakın nisanda işe girdi değişti bu çocuk değiştiiii :84: aşkm bebegm vs.. bunları kullanmak azaldı adam olsun yoksa bn edicm onu :95:
aslında azalmadıda eskiye göre azaldı işte
chiko89
şu sonuçlarn belli olsun bi nereye yerleşceksn bakalm :97:
bavul alcak yer bilmiyorm cnm ya ama kadıköy gibi bi yerde bulursn rahat rahat
özel günleri atlamadı şuan ama bu potansiyel varken evlenince kesin atlar
yaa ben öyle şeylere gelemem senelerce unutmam yapmasn öyle bi hata :82: siz grüşemiceksinz evet kötü olmuş ama neyse oratya yollaman zor olur zaten gitmeden ver bebiş
nessunal
2-3 hafta snra hatırlatcam bak bu lafını mimarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…