üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

ama geçenlerde düşünüyodun ikinciyi neden yasak oldu :26:

hirasss tam zamanında geldin pes ettim çıkıcaktm şmdi :KK9: facedede zaman geçmiyo artık :26:

Son düzenleme:
6 yıl mıı :KK53:

ay kıyamam yaa sevenler kavuşsun ayrılmasın hiç :KK50:

canım sen de gitsene peşinden orda bi okul master ne biliyim bişiler ayarlayıp? ben greencard'a başvurmuştum kazanmışım mesela o da bi gitme yolu ben avrupaya gitceğimden amerikadan vazgeçtm ama denesene böle şeyler.. 6 yıl çekilir mi yaa çok uzun.. atla git sen peşinden :KK55:

bak benimki beni hiç yalnız gönderio mu? ben gidiom 3 ay sonra o gelio :KK53:

hirasss tam zamanında geldin pes ettim çıkıcaktm şmdi :KK9: facedede zaman geçmiyo artık :26:

yaa ben hep buralardaydım da bu manyak mail atmıo her zaman yaaa bi geliom ki sayfalar uçmuş oluo bazen :KK53:

kalamam arkadaş git madem yarımsın bari bit lütfen ne bi selam ne bi sözü dayanamam haydi gitttt dımdımdımmmmmmm :KK24::KK24::KK24:

dilime dolandı meret :KK9:

ama geçenlerde düşünüyodun ikinciyi neden yasak oldu :26:

normalde zaten 5 sene yasak sezeryan dogum yaptım ıcın bıde buna dogum sırasında bayılmamda eklendı tansıyonum cok dusuk buyuk7 kucuk 1 gezıyorum o yuzden yasak ama ıstemıorda degılım ıstıyorum bıtane daha ama onada daha vakıt var hıc belı olmaz bı bakmsıın gıdıp bıtane evlatlık almısım :KK69: yerım onun agzını burnunu mıncık mıncık yaparım :KK70:

ya sırtımda tuhaf bişey çktı bişey ısırdı mı acaba naptı :KK37:
uykum geliyo ya yarın erken kalkcam yine ay kafama tükürym :KK36::KK36::KK60:

ankara yolları çıkarsa o zaman görcem ben seni :KK53:
çıkmasın ya :KK5::KK5: eger çok para kazancaksak evi alcaksak çıksın ama :KK37::KK37:
normalde zaten 5 sene yasak sezeryan dogum yaptım ıcın bıde buna dogum sırasında bayılmamda eklendı tansıyonum cok dusuk buyuk7 kucuk 1 gezıyorum o yuzden yasak ama ıstemıorda degılım ıstıyorum bıtane daha ama onada daha vakıt var hıc belı olmaz bı bakmsıın gıdıp bıtane evlatlık almısım :KK69: yerım onun agzını burnunu mıncık mıncık yaparım :KK70:

zaten dogumdan çok korkuyrm bn demeyn bana böyle şeyler :KK31: sezeryanda nası bayıldn zatn uyuşmuyomsn ya :97:
ben suda dogum istiyorm ama kesin bayılırm ben bnmde tansiyonm çok düşük acıyada hiç dayanıklı deilim offfffffff :63:

kitapta okucam daha çok işim var :KK9::KK9:
yaa surveyhead diye bi siteye üye oldum anket doldurup para kazanıyosn falan
ama hiç anket gelmedi 9.90 tl de tıkanıp kaldım :63:
oysaki ne hayallerm vardı tatil paramı çıkarcaktm ordan :KK53::KK53:

çıkmasın ya :KK5::KK5: eger çok para kazancaksak evi alcaksak çıksın ama :KK37::KK37:

zaten dogumdan çok korkuyrm bn demeyn bana böyle şeyler :KK31: sezeryanda nası bayıldn zatn uyuşmuyomsn ya :97:
ben suda dogum istiyorm ama kesin bayılırm ben bnmde tansiyonm çok düşük acıyada hiç dayanıklı deilim offfffffff :63:

kız son dakıkaya kadr dogumum normal dogumdu muayene sırasında benım tansıyon dusdu:KK70: moradı ve oksıjensız kaldım hemen apar topar amelıyata aldılar ama yemınle hıc korkmadım:KK70: yıne dogursam yıen sezeryan ıle dogurudum dıorum

para kazancam diye para tuzağının içine düşme de :KK53:

hangi kitabı okuon bebiş?
yok okudm yorumları bu güvenilir :KK37: annem aldı demiştm ya sis ve gece canm :97:
kız son dakıkaya kadr dogumum normal dogumdu muayene sırasında benım tansıyon dusdu:KK70: moradı ve oksıjensız kaldım hemen apar topar amelıyata aldılar ama yemınle hıc korkmadım:KK70: yıne dogursam yıen sezeryan ıle dogurudum dıorum
kesin benimde düşer ya offfffff :KK52::KK52:

ya benim gitmem bitek evlilik olursa olur ailem başka türlü göndermez bilseler ki sevglimin yanına gitcem zaten bikaç yıl sonra nişan falan yapmayı düşünüyoruz eğer dayanırsak tabii :KK61: büyük bi ihtimal bana da o yollar görüncek yoksa ben burda kafayı yerim :KK50:

tmam canım oku bakalm güzelmiymiş bize de sölersin..

chiko hakkınızdaki her şeyin hayırlısı olsn bakalm aşkınız büyük bi sınavdan geçecek inşallah :KK16:

ya benim gitmem bitek evlilik olursa olur ailem başka türlü göndermez bilseler ki sevglimin yanına gitcem zaten bikaç yıl sonra nişan falan yapmayı düşünüyoruz eğer dayanırsak tabii :KK61: büyük bi ihtimal bana da o yollar görüncek yoksa ben burda kafayı yerim :KK50:

hmm evet nişan falan olursa çok iyi olur canm 3 sene snra falan düğün olsa bile olur :KK69:
ama hayırlısı bakalm :98:

ya biz de bugün onu konuştuk aslında bana yazları work&travelle gelirsin diyo sonra da okul bitince master yapmaya o olmasa da gelirsin falan diyo çözümünü buluruz umarım amaa cidden büyük bi sınav olcak ikimiz için de.yani geçen öyle bi zırlama tuttu ki nasıl biri vurur bi yerin acırdı çocukken oturur ağlardın hüngür hüngür o şekilde bi tuhaflık ilginç bi his oluyo bende bu kadar duygusal olmasam çabucak geçicekmiş gibi :KK43:

Allah yardımcınız olsun canım uzaklık zor ama imkansız değil... biz türkiyede olmamza rağmen 4 yıl bitcek hep uzaktaydık... bu sefer araya uluslararası mesafe de girio ama allahtan 6 ay sürcek kısa baya.. bolbol sabır diliyorum sana

canm eger work and travella falan gidebilirsen çok iyi olurr :KK19: evlenmeyide 6 sene ertelemezsiniz :KK69:
2 -3 sneede o şekilde idare edilebilir :81:

X