üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

yok canım bak biz de ankara istanbul arası mekik dokuyoruz 3 yıldır ama her haftasonu görüştüğümüz bile olmuştur üzülme :)
ayrıca bence de ist.a gelince evlilik merak olmaktan çıkcak gibime gelio

haftasnları izinli deilkii canm :97: ya tabi o kadar olmaz ama zor olur yani gerçi belli deil hiçbşy daha oraya gidersede para biriktirmesi kolay olcak bakalm artık :82:

senin merakta gitcek tek ben kalcam meraklı melahat

huffffff belim çok agrıyooo :97: karnımın içindede bişeyler dönüyo sanki kız olmaz ne zor yaa bide bu sıcaktaaaaaa :95:

regl mi oldun şeker? valla kız olmak çok zor yaaaaa

gerisi için de kader kısmet mukadderat diyelim :)

evettttt
aşkm karnım çok agrıyoooooooo diyorum cevabı söylüyorm

ama aşkm kaç yıldır oluyosunn

deli etcek bu çocuk beni şebek ya

yaparlar yawrum yaparlar deli ederler insanı......

ben öyle diyince bizimkinden gelen cevap: aşkım kız çocuk yapmayalım olur mu?

yaparlar yawrum yaparlar deli ederler insanı......
ben öyle diyince bizimkinden gelen cevap: aşkım kız çocuk yapmayalım olur mu?

valla bazen dövesim geliyo
kız çocuk yapın ya benimkine arkadaş olsun :82: ben kız istiyorum

beni ateş basıyo bişeyler oluyo uzanmam lazm agrıdan bayılcm öpüyormmmm akşam girerimm kuzu

daha iyi canm ay ne sıkıcı gün ya sabahtan beri kalk yemek ye tv izle bilgisayara geç hufffffv
ramazaanda gelck şmdi hiç evden çıkamıcaz akşama kadarrr :97:
annemleri bekliyorum yoldalar
sen napıyosun canmm özledinmi beni :82:

özlemezmiyim hiç aaa ayıpsın

annenler nerden gelio? yoksa yazlıktalar mıydı hala?

evet yaa ramazan gelio ama benm kursum olcak keşke evden hiç çıkmasam daha kolay olurdu sanki.... uykuya tuttururdum orucu

yok cuma akşamdan gittiler bugün dönüyolar işte
ne kursu canm ?
ayy ben evde olsamda uyuyamıyorm akşama kadarrr :96:

lehçe kursu canım.. polonyanın yerel dili.. halka inmem için dillerini öğretcekler bana

eğer kursum olmasaydı sahura kadar uyumaz akşama kadar uyanmazdım

madem evinin dibinde git başla bence, baktın dayanamıosun çıkarsın zorla çalıştırcak deiller ki karın tokluğuna

ben böyle arada bir giriyorum yaz olduğu için tatil yapıyorum kızma bana geçici bir dönem bu sonra her gün burda olurum

ayyy çok beğendimmm ben de istiyorum nerden buldunn ... beraber alalım ekşın yaparken aklımıza geliriz

bence yastık kılıflarını kırmızı değil de hani şu çiftlere özel yastıklar var ya onlardan al... daha gzel olur yakışır takıma ama bende istioooommmmm

burda bi çeyiz topiginden sordum nerden aldıgını söylesin alırız
çiftlere özel yastık ne kzım :26: bi yastıkta kocayın diyo ya nikah memuru o mu yoksa koskoca uuzn yastık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…