üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

gah bi çay dök la (offffff evleniyim kocamdan böle çay isticem çok güzel söylemesi)

ahahahahhaah yemin ederim okurken bastım kahkahayıı hiç güleceğim yoktu allah da seni güldürsün de ben benimkine bunu desem yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorumm..... denicemmm

her türlü giderim varrr
niye vermediyse sanki onun evine kaldık
ben şmdiden gelinlik düğün mekanı falan bakıyosam senin bi sene snraki evine bakman çok normal bebişim :98:

bence de her türlü giderin var yavyu

valla ben gelinlik filan deil de nevresim takımı bornoz takımı filan bakıom çeyizime

o zaman fantezilerinden haberi yok adamın

hııffff malesef yok kendini yetersiz hissetmesin diye beklentilerimi yüzüne furamıyorum:97:
öfffff hakkatten ben bazen acaip kıro takılıyorum yanında uzaylı görse bu kadar şok olmaz..
fazla efendi bi adam,biras burjuva

onlarada bakıyorm merak etmeyn
ben desem napar acabaa allah der yol yakınken döniym

ahahahah kızım sonra yarın gelip sevgilim beni neden terketti deme
ayyyy manikomu özledim gelsin de bi kırtayım ona

kıııızzzz burda da mı var düğün hazrılığı yapan:) bende eflencem

ne hazırlığı yawrucum yaa bizimkisi de 8500 km ötedeki dereyi geçcez diye paçalarımızı sıvamaktan başka bişi deil

okul bitcek mezun oluncak iş buluncak askerlik yapılcak staj tamamlancak.. kafadan 5 yıl var

okul bitcek mezun oluncak iş buluncak askerlik yapılcak staj tamamlancak.. kafadan 5 yıl var

uyyyyyyyy. olsun olsun işin iyi yanından bak bide 5 yıl daha akbil kullanabiliceksin..
ahahahah bizim 9 ay var sevgülümle aramızda ama o hem mezun oldu hem askerliğini bitirdi, hem işe girdi, hem kariyer yaptı:):)
ben hala üni. okuyorum çok tembelim çooook... zaten ben okumak istemedim zorla okula verdiler,münübüsçü olcaktım oh mis...
bak senden para almazdım o zamn benım hattımda olsaydım

manyak çıktı başımıza bitane
ne evlilik hazırlıgı ya 3 sene var dahaa
seninde işin zor ya istedigin meslegi yapamıyosn ayrıca bendende para alma aynı hatta olursak banada günah deeell miiiiiiiiiii
siz ne zaman evleniyosunuz bakıym

bilgisayar donuyo bişeyler oluyooo

hiras 5 yıl sürmez 4 te anlaşalım
bidee sen seneye gel evliliğe pek merakın kalmaz snra
ayyy

oh sizin iiyiymiş.... bekarlık sultanlıktır diyim ben de artık napiimmm :)

ne iyisi kız çocuk başlık parası biriktiricem diye gurbet ellere gitti:)
6 ayda 1 hafta görüşebiliyoruz.. bu bayram bereketiyle gelicek inşallah. 3 ayda 1 görüşmüş olucaz:)

ne iyisi kız çocuk başlık parası biriktiricem diye gurbet ellere gitti:)
6 ayda 1 hafta görüşebiliyoruz.. bu bayram bereketiyle gelicek inşallah. 3 ayda 1 görüşmüş olucaz:)

6 ayda bi hafta mı ayy ankaraya giderse bizde öyle olsak şaşırmam

yaaa türkiye içinde olsa kaçar kaçar giderdim,vizesiz yer olsa da kaçar giderdim ama olmiyor...
ama olsun adam adam gibi olunca isterse senede 1 görüş yollar sorun olmuyo. bitek fazla fazla özlüyon ama ilk aydan sonra o bile dadlu...

oyy zor iş para biriktirsinde evlenince sorn olmaz
ne zaman evleniyosn seneye yazın mı :97:

yok canım bak biz de ankara istanbul arası mekik dokuyoruz 3 yıldır ama her haftasonu görüştüğümüz bile olmuştur üzülme :)

ayrıca bence de ist.a gelince evlilik merak olmaktan çıkcak gibime gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…