üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

bi kaç tane buldum canım ama daha da güzelleri var önceden bakmıştım..

$dirdiryastik.jpg $fronha6ni11jj1.jpg $image_bcjaqihawdiqzfkupkro_front_.png $images (1).jpg $images.jpg $mr_mrs_yastiklari_-_ciftlere_ozel_romantik_yastiklar_319435.jpg $dirdiryastik.jpg $fronha6ni11jj1.jpg $image_bcjaqihawdiqzfkupkro_front_.png $images (1).jpg $images.jpg $mr_mrs_yastiklari_-_ciftlere_ozel_romantik_yastiklar_319435.jpg

yok nescim daha çoook var evlenmeme :KK51: erkek arkadaşım var :KK33:
işte tatil odur yaa :KK66: eglen güzelim gününü gün et :KK24: ben vazgeçmişken eglennn :KK24:

hirassssss bittim ben bunlaraaaaaaa :KK69: özellikle o dır dırrr olanaaaa :KK31: ama biizimki bunuda görürse başımı yer biliyosun kendini diye :KK60::KK60:

ahahaha hepsinden almak istiyorum hepsinden :KK70:

dün çeyizime bi saat buldum aldım sanki her şeyim tam da bi saatim eksikti :KK60::KK60:

ahahaha hepsinden almak istiyorum hepsinden :KK70:

dün çeyizime bi saat buldum aldım sanki her şeyim tam da bi saatim eksikti :KK60::KK60:
evet evet ben biliyorm senin çeyizini bitek saat eksikti :KK53::KK53:
bnm bir saatim bile yokkk :63: yaa ne kadardır acaba bunlar nerde satılıyo acaba internettendir :KK31:

27,90 TL
9,30 TL x 3 taksit

+6 milyon falan kargo parası :KK31:
ya GG'da güvenmiyorum nası bişey gelcek belli değil keşke markafonıde fln olsaydı :98:

ben bi kere trendyolda filan görmüştüm böyle esprili şeyler.. takip edelim görürsek haber veririz birbirimize... gg'a ben de hiç güvenmiyorum.. puma %100 orijinal ayakkabı diye babet aldım ama siyah poşette içi derbi kokan bi ürün geldi ... yok artık dedim...:KK53:

ben bi kere trendyolda filan görmüştüm böyle esprili şeyler.. takip edelim görürsek haber veririz birbirimize... gg'a ben de hiç güvenmiyorum.. puma %100 orijinal ayakkabı diye babet aldım ama siyah poşette içi derbi kokan bi ürün geldi ... yok artık dedim...:KK53:

hadi yaa ben hiç alışveriş yapmadm ama iyikide yapmamışm :KK69:
bekleyelm trendyola elbet gelir halbusi bizimde acelemiz var yaza evlencez ama naapalm artk :KK60::KK60:

alalım canım ben de beğendim... bi de ayıptır sölemesi ben çok düşkünüm öyle nevresim yatak örtüsü yorgan takımı filan.... fırsat buldukça aldırıyorum anneme :KK16:

alalım canım ben de beğendim... bi de ayıptır sölemesi ben çok düşkünüm öyle nevresim yatak örtüsü yorgan takımı filan.... fırsat buldukça aldırıyorum anneme :KK16:

battal boy mu büyük boy mu aldırıyosun canm :KK31: annem onlar için erken diyip duruyo yatagımın boyutu belli deilmiş nası alcakmışız :78:
bidee ben yuvarlak yatak istiyorum tabi onun için baya bi büyük oda gerekir ama :KK69:

ben de yuvarlak istiodum ama vazgeçtim çünkü nevresim filan hep dert olcaktı... büyük çift kişilik aldırıyorum canım ama geçen gün bi tane battal almış gelmiş nolur nolmaz diye... ben de büyük bi yorganla kullanırım onu nolcak sanki :)

erken demeyin valla öyle çok alıncak şey var ki birikince çok zor oluo ve dehşet para gidio ufak ufak göründüğüne bakma... geçen gün bıçak takımı, masa örtüsü seti filan almış annem mesela benm aklıma hiç gelmeyen şeyler ama alıp kenara koyunca anlıyo insan hepsinin gerekli olduğunu... modası geçebilcek şeyleri almıyorum tencere seti gibi filan ama gerekli ve eskimicek şeylere bakıyorum işte :KK16:

tvde reklamları dönen bi bıçak seti var 150 milyon +15 milyn kargo ..
çok güzel bi set ama şmdi onu alırsa nevresimimi erteler ben onu bi aldırıym bıçak eksik kalsın :KK52::KK52:
aşçı olmıcm bşka set alırım :KK37:
ay ne güzel senin bişeylerin varrr :KK16: şuan çok pis adım atıyorum çeyiz dünyasına :KK19:

benmki de almaya yanaşmıodu ama allem ettim kallem ettim aldırıyorum artık bişeyler... dedim üniversite son sınıfa geçtim hala bişiler almıosun kaçıp evlencem görcen günün dedim baktım gitmiş çeyiz alıo bana :KK60::KK60:

şu aralar bornoz takımlarna bakıyorum ama allahım yaaa çokkkk güzel şeyler var karar veremiyorum... çok da pahalılar ama annem o paraya kıymazsa seneye işe girince ben kıycam valla :78: bambu bornoz diolar yıkandıkça suya değdikçe dokusu yumuşuo :87:

X