üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

12 ağustos değil ama bi kaç gün sonrası canım :) ben erkenden gidiorum ki vakit geçirebilelim diye... çok da rahat değilim gidip gelme konusunda ama şansımı sonuna kadar zorluyorum emin ol....

ayy ne güzel geldim de akıo sayfalar birer ikişer ohh yandan yandannn

bizimkide gelse bian önce ya canm çekti şuan zorla snuna kadar tabi şansını yurtdşına gidiceksn kullan kullanabildign kadar
evettt iyiki geldinnnn
aksın sayfaalr durmasın hobaaaa
ama bnim şmdi gitmem lazım annemler yazllıga gitti kardeş benmle yemek fln yapıyım huffff

tamam ozaman hadi sana kolay gelsinn

bolbol yemek denemesi yap alıştırma olur senin için... aşkı zehirlememiş olursun ahahah

öptm çoook

tamam ozaman hadi sana kolay gelsinn
bolbol yemek denemesi yap alıştırma olur senin için... aşkı zehirlememiş olursun ahahah
öptm çoook
yok yemek knusunda az buçuk tecrübeliyim aç bırakmam
nası agırlık çöktü ya uykum geldii
birazdan yatarım yarn grüşürüzzz

odamdan başka yerde yatamıyorum yoksa ben de ele geçircem aşağılarda odaları ama olmuo işte

yavaş yavaş toparlanmaya başlamalıyım zaten... türkiyeye döndükten sonra 3-4 ay sonra istanbula yerleşcem malumm

nasıııııı sen eylülde gidiceksin subat gbi dönsen diger dönem bitmeden nası gelceksin kuzm istanbula
ayyyy ama dönüncee çok az kalmış olcak ollleyyyyyyyy evi yerleştirmeye temizliğe gelirm hadi iyisin

Son düzenleme:

siz temizliği yapın ben de çaya gelirim işiniz bitince

evet canım eylülde gitcem şubatta döncem ve haziranda diplomamı kaptığım gibi istanbula yerleşcem

evi acıbademden tutcam muhtemelen, ve tabiki de yardıma ilk sen gelceksin ama temizliğe deil püfür püfür esen boğaz manzaralı balkonumda kahve içmeye

siz temizliği yapın ben de çaya gelirim işiniz bitince
kalk çayını kendin demle güzel sanatlar okuyosun sen çay yapmakta bi sanattır
biblo yer olum seni
haziran olsun hemennnnnnn

şimdiden ev bakıyorum yaa şaka mıyım neyim

ama bi tane bulmuştum ki ahh ahhh vermedi ev shaibi... o ev benim için yaratılmıştı

daha güzelini bulmayan ...

ben de biblomu yerim çayın yanında iyi gidersin dimi?

her türlü giderim varrr
niye vermediyse sanki onun evine kaldık
ben şmdiden gelinlik düğün mekanı falan bakıyosam senin bi sene snraki evine bakman çok normal bebişim :98:

güselim ben o sanatı içerken yapıom
gah bi çay dök la (offffff evleniyim kocamdan böle çay isticem çok güzel söylemesi)

hıı sen öyle çay iste bi ay sonrakoysun kapıya seni
kzıın evlilik fantezisine bak ay allhm
gelde odada bi çay dökelim diceksn

hıı sen öyle çay iste bi ay sonrakoysun kapıya seni
kzıın evlilik fantezisine bak ay allhm
gelde odada bi çay dökelim diceksn

heee bide benim herif dizimin dibinde yerde oturucak böle ayaamla dizini dürtükleyip sölicem öleee
vış aneeey yandımıdım diye pazenimi sallaya sallaya koştururm evin içinde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…