- 7 Ocak 2011
- 451
- 8
- Konu Sahibi BibLoSuRat
senin sevgilin yok demii
olmaz olurmu var bende de bi herif:82:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin sevgilin yok demii
olmaz olurmu var bende de bi herif:82:
gah bi çay dök la (offffff evleniyim kocamdan böle çay isticem çok güzel söylemesi)
her türlü giderim varrr
niye vermediyse sanki onun evine kaldık
ben şmdiden gelinlik düğün mekanı falan bakıyosam senin bi sene snraki evine bakman çok normal bebişim :98:
o zaman fantezilerinden haberi yok adamın
ahahahahhaah yemin ederim okurken bastım kahkahayıı hiç güleceğim yoktu allah da seni güldürsün de ben benimkine bunu desem yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorumm..... denicemmm
bence de her türlü giderin var yavyu
valla ben gelinlik filan deil de nevresim takımı bornoz takımı filan bakıom çeyizime
ahahahahhaah yemin ederim okurken bastım kahkahayıı hiç güleceğim yoktu allah da seni güldürsün de ben benimkine bunu desem yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorumm..... denicemmm
bence de her türlü giderin var yavyu
valla ben gelinlik filan deil de nevresim takımı bornoz takımı filan bakıom çeyizime
ne hazırlığı yawrucum yaa bizimkisi de 8500 km ötedeki dereyi geçcez diye paçalarımızı sıvamaktan başka bişi deil
okul bitcek mezun oluncak iş buluncak askerlik yapılcak staj tamamlancak.. kafadan 5 yıl var
uyyyyyyyy. olsun olsun işin iyi yanından bak bide 5 yıl daha akbil kullanabiliceksin..
ahahahah bizim 9 ay var sevgülümle aramızda ama o hem mezun oldu hem askerliğini bitirdi, hem işe girdi, hem kariyer yaptı:):)
ben hala üni. okuyorum çok tembelim çooook... zaten ben okumak istemedim zorla okula verdiler,münübüsçü olcaktım oh mis...bak senden para almazdım o zamn benım hattımda olsaydım
oh sizin iiyiymiş.... bekarlık sultanlıktır diyim ben de artık napiimmm :)
ne iyisi kız çocuk başlık parası biriktiricem diye gurbet ellere gitti:)
6 ayda 1 hafta görüşebiliyoruz.. bu bayram bereketiyle gelicek inşallah. 3 ayda 1 görüşmüş olucaz:)
6 ayda bi hafta mı ayy ankaraya giderse bizde öyle olsak şaşırmam
yaaa türkiye içinde olsa kaçar kaçar giderdim,vizesiz yer olsa da kaçar giderdim ama olmiyor...
ama olsun adam adam gibi olunca isterse senede 1 görüş yollar sorun olmuyo. bitek fazla fazla özlüyon ama ilk aydan sonra o bile dadlu...
6 ayda bi hafta mı ayy ankaraya giderse bizde öyle olsak şaşırmam