üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

gah bi çay dök la (offffff evleniyim kocamdan böle çay isticem çok güzel söylemesi:21:)

ahahahahhaah yemin ederim okurken bastım kahkahayıı :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: hiç güleceğim yoktu allah da seni güldürsün de ben benimkine bunu desem yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorumm..... denicemmm :KK47:

her türlü giderim varrr :KK60::KK60::KK60:
niye vermediyse :KK19: sanki onun evine kaldık :KK36:
ben şmdiden gelinlik düğün mekanı falan bakıyosam senin bi sene snraki evine bakman çok normal bebişim :98::KK53:

bence de her türlü giderin var yavyu :KK60:

valla ben gelinlik filan deil de nevresim takımı bornoz takımı filan bakıom çeyizime :KK70:

o zaman fantezilerinden haberi yok adamın :KK37:

hııffff malesef yok:KK14: kendini yetersiz hissetmesin diye beklentilerimi yüzüne furamıyorum:97:
öfffff hakkatten ben bazen acaip kıro takılıyorum yanında uzaylı görse bu kadar şok olmaz..
fazla efendi bi adam,biras burjuva:KK60:

ahahahahhaah yemin ederim okurken bastım kahkahayıı :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: hiç güleceğim yoktu allah da seni güldürsün de ben benimkine bunu desem yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorumm..... denicemmm :KK47:
valla ben gelinlik filan deil de nevresim takımı bornoz takımı filan bakıom çeyizime :KK70:

onlarada bakıyorm merak etmeyn :KK1::KK1:
ben desem napar acabaa :KK37: allah der yol yakınken döniym :KK55::KK60:

ahahahah kızım sonra yarın gelip sevgilim beni neden terketti deme:KK9:
ayyyy manikomu özledim gelsin de bi kırtayım ona:KK17:

kıııızzzz burda da mı var düğün hazrılığı yapan:) bende eflencem:KK70::KK70::KK70:

ne hazırlığı yawrucum yaa bizimkisi de 8500 km ötedeki dereyi geçcez diye paçalarımızı sıvamaktan başka bişi deil :KK59:

okul bitcek mezun oluncak iş buluncak askerlik yapılcak staj tamamlancak.. kafadan 5 yıl var :KK69:

uyyyyyyyy. olsun olsun işin iyi yanından bak bide 5 yıl daha akbil kullanabiliceksin..
ahahahah bizim 9 ay var sevgülümle aramızda ama o hem mezun oldu hem askerliğini bitirdi, hem işe girdi, hem kariyer yaptı:):)
ben hala üni. okuyorum çok tembelim çooook... zaten ben okumak istemedim zorla okula verdiler,münübüsçü olcaktım oh mis...
bak senden para almazdım o zamn benım hattımda olsaydım:KK51:

uyyyyyyyy. olsun olsun işin iyi yanından bak bide 5 yıl daha akbil kullanabiliceksin..
ahahahah bizim 9 ay var sevgülümle aramızda ama o hem mezun oldu hem askerliğini bitirdi, hem işe girdi, hem kariyer yaptı:):)
ben hala üni. okuyorum çok tembelim çooook... zaten ben okumak istemedim zorla okula verdiler,münübüsçü olcaktım oh mis...bak senden para almazdım o zamn benım hattımda olsaydım:KK51:

:KK60::KK60: manyak çıktı başımıza bitane
ne evlilik hazırlıgı ya 3 sene var dahaa :KK19::KK19:
seninde işin zor ya istedigin meslegi yapamıyosn :KK53: ayrıca bendende para alma aynı hatta olursak banada günah deeell miiiiiiiiiii :KK5::KK5:
siz ne zaman evleniyosunuz bakıym :KK69:

bilgisayar donuyo bişeyler oluyooo :63::63:

hiras 5 yıl sürmez 4 te anlaşalım :nazar:
bidee sen seneye gel evliliğe pek merakın kalmaz snra :KK23::KK23:
ayyy :KK19:

oh sizin iiyiymiş.... bekarlık sultanlıktır diyim ben de artık napiimmm :)

ne iyisi kız çocuk başlık parası biriktiricem diye gurbet ellere gitti:)
6 ayda 1 hafta görüşebiliyoruz.. bu bayram bereketiyle gelicek inşallah. 3 ayda 1 görüşmüş olucaz:):21:

ne iyisi kız çocuk başlık parası biriktiricem diye gurbet ellere gitti:)
6 ayda 1 hafta görüşebiliyoruz.. bu bayram bereketiyle gelicek inşallah. 3 ayda 1 görüşmüş olucaz:):21:

6 ayda bi hafta mı :KK53::KK53: ayy ankaraya giderse bizde öyle olsak şaşırmam :KK5:

6 ayda bi hafta mı :KK53::KK53: ayy ankaraya giderse bizde öyle olsak şaşırmam :KK5:

yaaa türkiye içinde olsa kaçar kaçar giderdim,vizesiz yer olsa da kaçar giderdim ama olmiyor...
ama olsun adam adam gibi olunca isterse senede 1 görüş yollar sorun olmuyo. bitek fazla fazla özlüyon ama ilk aydan sonra o bile dadlu...

yaaa türkiye içinde olsa kaçar kaçar giderdim,vizesiz yer olsa da kaçar giderdim ama olmiyor...
ama olsun adam adam gibi olunca isterse senede 1 görüş yollar sorun olmuyo. bitek fazla fazla özlüyon ama ilk aydan sonra o bile dadlu...

oyy zor iş :KK68: para biriktirsinde evlenince sorn olmaz :KK19:
ne zaman evleniyosn seneye yazın mı :97:

yok canım bak biz de ankara istanbul arası mekik dokuyoruz 3 yıldır ama her haftasonu görüştüğümüz bile olmuştur üzülme :)

ayrıca bence de ist.a gelince evlilik merak olmaktan çıkcak gibime gelio :KK23::KK23::KK23:

X