- 22 Eylül 2010
- 3.443
- 6
-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
benmki de almaya yanaşmıodu ama allem ettim kallem ettim aldırıyorum artık bişeyler... dedim üniversite son sınıfa geçtim hala bişiler almıosun kaçıp evlencem görcen günün dedim baktım gitmiş çeyiz alıo bana
şu aralar bornoz takımlarna bakıyorum ama allahım yaaa çokkkk güzel şeyler var karar veremiyorum... çok da pahalılar ama annem o paraya kıymazsa seneye işe girince ben kıycam valla :78: bambu bornoz diolar yıkandıkça suya değdikçe dokusu yumuşuo :87:
seninki nereli? ailesi filan? çeyize çok önem verirler mi ki? :26:
canım aynen koptum geldim
benmki trabzonlu ve annesi el sanatları öğretmeni.... tam da bu çeyiz işlerini yapıo kadının atölyesi dükkanı filan var.... yandım ki ne yandım her şeyin özenli olması lazım...
sen evi topla şeker dağınık eve gelince anneler hiç çekilmio valla dırdırdırrrr:78:
görüşürüz sonra
bilmiyorum ki canım okumadım, Ahmet Ümit pek sarmıo beni..
dantel mantel svmiom ama bakcaz artık bi çaresine... yapsak da kullanmam ki
diyeti bırakmadım canım ama o tabloyu güncellemeyi beceremedim sildim gitti... yoksa 10 kilo verdim bile
diyetisyenim bana 6-8 kilo daha verdirmek istio ama polonyaya gitmeden ramazan da gelmişken nasıl olcak bilmiyorum... benimki de 61e düş tek taş alcam dedi
boyum 172
uwww doğru diosun bak hiç aklıma gelmemişti ayyyy çok heyecanlandım şimdi bak
yılbaşına kadar veririm o kiloları ben yihuuuuu
yok nescim daha çoook var evlenmemeerkek arkadaşım var
işte tatil odur yaaeglen güzelim gününü gün et ben vazgeçmişken eglennn
hirassssss bittim ben bunlaraaaaaaaözellikle o dır dırrr olanaaaa ama biizimki bunuda görürse başımı yer biliyosun kendini diye
farkettm canm günaydn bu aradaaacanım benim bugün nette bi sorun var anlaşılan...
uyursan geçer karnının ağrısı inşallah sabaha bişeyin kalmaz
iyi geceler tatlı rüyalar fıstıkım muckkk
mis gbi havasımı kalmış ramazan geldi bi ay offlineıztabi yaaa dahaaa erkeeennn sende biraz hayatını yaşaa bak mis gibi havaaa oh
sen sanırm bi kere daha yazmıştn buraya snra cevabı okumadn gittinkızlar sabancı unvstesınde okuyan var mı sanırsam ya sabncı da ekono mı yada bılkent ıc mımarlık okucam :)
ıstblda olanlara bı ack sorum var ıstbl tuzla gercktn cok ıstbl dısımı bıde sadce yemem ıcmem kıyafet fln aylık ne kadar gerekır bana ?
farkettm canm günaydn bu aradaaaneden bu kadar erken kalktın senn oruçlu deilmisin :26: