üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

kaçmandan korkmuş
bambu bornozmu duydum ama ne işe yarar bilmiyodum dur şmdi onu sen al ben birden yüklenmiym kadına durdun başına mı vurdu demesin
ayyy

seninki nereli? ailesi filan? çeyize çok önem verirler mi ki? :26:

çorumlu canmm ama hiç gitmemiş falan alakasızlar yani çorumdan adam çıkmazmş eyvahhhhh
çeyize çok önem vericeklerini sanmıyorum yaa o yüzden anneme diyorm alcaksan işe yarar şeyler al dantel fln istemem diyorm ama bi takım şart kullanmasanda diyo :97:
eskidenmiş o çeyiz sermeler falan yani öyle umuyorum
seninki nereli çok önem veriyolar mı

yine baglantın koptuda bu internet beni kandırıyomu hiras online diye yoksa birazdan offline mi olcann

kuzuuu annem aradı gelmek üzereler şu evi toplıym azcıkk şoka girmesin
sen sorularımın cevabnı ver ama

canım aynen koptum geldim

benmki trabzonlu ve annesi el sanatları öğretmeni.... tam da bu çeyiz işlerini yapıo kadının atölyesi dükkanı filan var.... yandım ki ne yandım her şeyin özenli olması lazım...
sen evi topla şeker dağınık eve gelince anneler hiç çekilmio valla dırdırdırrrr:78:

görüşürüz sonra

off zormuş senin işinnn
otur ör dantellerini şmdiden

hirasss kilo etiketi kalkmışşş bıraktın mı diyeti canm ? :26:

bu arada annem ahmet ümit'in sis ve gece kitabını almış güzel mi acaba başlıym bugün

Son düzenleme:
bilmiyorum ki canım okumadım, Ahmet Ümit pek sarmıo beni..

dantel mantel svmiom ama bakcaz artık bi çaresine... yapsak da kullanmam ki

diyeti bırakmadım canım ama o tabloyu güncellemeyi beceremedim sildim gitti... yoksa 10 kilo verdim bile

ben hiç kitabını okumadm bilemiyorm o yüzden güzeldir inş sormadan alıyo bana ya
bende sevmem dantel fln
10 kilo olleyyyy kaç kilo kaldıı geriye hedef kaç :97:

diyetisyenim bana 6-8 kilo daha verdirmek istio ama polonyaya gitmeden ramazan da gelmişken nasıl olcak bilmiyorum... benimki de 61e düş tek taş alcam dedi

boyum 172

diyetisyenim bana 6-8 kilo daha verdirmek istio ama polonyaya gitmeden ramazan da gelmişken nasıl olcak bilmiyorum... benimki de 61e düş tek taş alcam dedi

boyum 172

uwwww o zaman yılbaşına kadar ver tek taş venediktee ayyyyyyyyyyyyyyy
taş gbi olursn 172 61 kilo

uwww doğru diosun bak hiç aklıma gelmemişti ayyyy çok heyecanlandım şimdi bak

yılbaşına kadar veririm o kiloları ben yihuuuuu

ayy koptunmu
benim karnım yine agrımaya başladı ama gidicem

iyi gecelerrr canmmm yarında kolay gelsinnn

canım benim bugün nette bi sorun var anlaşılan...

uyursan geçer karnının ağrısı inşallah sabaha bişeyin kalmaz

iyi geceler tatlı rüyalar fıstıkım muckkk

tabi yaaa dahaaa erkeeennn sende biraz hayatını yaşaa bak mis gibi havaaa oh

kızlar sabancı unvstesınde okuyan var mı sanırsam ya sabncı da ekono mı yada bılkent ıc mımarlık okucam :)

ıstblda olanlara bı ack sorum var ıstbl tuzla gercktn cok ıstbl dısımı bıde sadce yemem ıcmem kıyafet fln aylık ne kadar gerekır bana ?

canım benim bugün nette bi sorun var anlaşılan...
uyursan geçer karnının ağrısı inşallah sabaha bişeyin kalmaz
iyi geceler tatlı rüyalar fıstıkım muckkk
farkettm canm günaydn bu aradaaa neden bu kadar erken kalktın senn oruçlu deilmisin :26:
tabi yaaa dahaaa erkeeennn sende biraz hayatını yaşaa bak mis gibi havaaa oh
mis gbi havasımı kalmış ramazan geldi bi ay offlineız
sen sanırm bi kere daha yazmıştn buraya snra cevabı okumadn gittin hadi bi kere daha yazıym
sabancıda okuyan yok burda yani öyle biliyorum ..
tuzla evet istanbulun dşında kalıyo
yemen içmen kıyafetin hepsi senin kontrolunda 200 milynda harcarsn 2000 milyarda
ben şehirdşında okumadıgm için tam bilgi veremicm onlardan ögrenirsen daha iyi olur :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…