üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

sıkıntıdan okul başlasa bile diyorum :KK64: başlasnda bitsin hemen :KK19:

ben aşkın hediyesi hala vermedm bu arada :KK60::KK60:

:KK60: yok yok bkz: utangaç ciddi bir öküze tutulmuş hatun :KK31:

açtım şarkıyı, hafife alma aşk vurur insana öküz'üm beniimm... :KK23:

kadınlar öküz sever zaten :KK8::KK8:
o utangacsa sen utanma ne diyim :97::97:
açtıgın knulara baktım vee aynı derdi paylaşıyorz bu arada bizim neden zorunlu stajımz yok :KK9::KK9:

hiras sen neden sustun :KK5:

babamlara yurdumu gösteriyodum netten google map saolsun :)

ne hediyesi yawrucum?

doğum gnü hediyesi :KK9::KK9:
o gün bizde kaldıgını söylemedi tabiki annesine yoksa istenmeyen gelin olurdm :KK9::KK9:
o yüzden hediyeyide götürmemişti ..
dün buluştuk annesi aradı bibloylaym diyince geldimi dedi heralde kadın bizimkide geldi geldi dedi yazlıkta sanıyomş hala :KK36:
snra hatırladm hala götürmedigimi :KK9:

Son düzenleme:
kadınlar öküz sever zaten :KK8::KK8:
o utangacsa sen utanma ne diyim :97::97:
açtıgın knulara baktım vee aynı derdi paylaşıyorz bu arada bizim neden zorunlu stajımz yok :KK9::KK9:

hiras sen neden sustun :KK5:

ben çözeceğim o utangaçlığı :KK23: tabi tahammül edebilirsem artık, öküzcüğüm ya :KK49:
evet niye yok ya, sırf bu yüzden kaybettim bir işi :84: hayat zoor :KK24:

şşşttt isminin üstünü çiizz deşifre olmayalımmm :KK67:

al götür de giysin fabrika gömleğini yawrucak :) giysin giysin seni hatırlasınnn

ben çözeceğim o utangaçlığı :KK23: tabi tahammül edebilirsem artık, öküzcüğüm ya :KK49:
evet niye yok ya, sırf bu yüzden kaybettim bir işi :84: hayat zoor :KK24:
ben sırf o yüzden bi ay bedava çalışcam sigorta bile yapmıyo :KK5::KK5:
neyse bi senen kalmış seninde allahm bnmneden 2 bçuk senem varrrrr :95::95:

şşşttt isminin üstünü çiizz deşifre olmayalımmm :KK67:
al götür de giysin fabrika gömleğini yawrucak :) giysin giysin seni hatırlasınnn

ayy anlamadm allah allah diyorm nerde ismim var :KK9: şmdi çaktım olayı düzelttm :KK9::KK9:
giysin tabi bugn buluşursak götürürm olmadı yarn :KK66:
beni en çok ördügüm atkıyla hatırlamştr heralde askerdeyken hey gidi günler heyyyyy :KK31:

ben de az mı ördüm ona atkı.... hep çok beğenerek takıo ve çoookk hoşuma gidio....

sürekli ona bişiler yapasım gelio yaaa duramıorum onsuz biblom yaaa :KK69:

daha bu sabah tatilden onun yanından geldim ama tuttum yine bilet aldım 12 ağustosa istnbula :KK9::KK9:

dayanamıyorumm onsuzluğaaaa.... hem de 5. yılımıza girerken birlikte istanbulda kutlayalım dieee:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

ben de az mı ördüm ona atkı.... hep çok beğenerek takıo ve çoookk hoşuma gidio....
sürekli ona bişiler yapasım gelio yaaa duramıorum onsuz biblom yaaa :KK69:
daha bu sabah tatilden onun yanından geldim ama tuttum yine bilet aldım 12 ağustosa istnbula :KK9::KK9:
dayanamıyorumm onsuzluğaaaa.... hem de 5. yılımıza girerken birlikte istanbulda kutlayalım dieee:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

yaa evet ben bitane ördüm bütün kış onu taktı hergünnn :KK69: emegin karşılıgını verince seviniyo tabi insan :KK69:
bu kış yine örcem bitane siyah yaparm heralde o griydi :KK31:
uzakta olmak zor tabi canm ya ama bi yandanda güzel ayrı kalmak daha bi özlem katar ve gidip gelme knusunda rahatsın allahtan :KK69:
o da burda rahat tabi :KK23:
12 agustos mu yıldnümünzz ayy çok heyecanlııı :KK66:
bizim ilk yıldnümümüzde o askerdeydiii :KK5::KK5: 2.sı kasımda artık :KK69:

X