üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

valla canım ben hazırlık da okuduğum için 4. senem bitti 5. yıla giriyorum bıktım sıkıldım daraldım offfff....
mezun olunca kartalda başlayablirim gibime gelio ama benimkinin çevresi çok geniş elbet bulur bi yer.... işi ne ayarlasın işimi evimi de ben bi valizimi topliyip geliyim yamacına :KK9:
yatay geçişe başvurduğumda işim evim her şeyim hazırdı ama gitmedim istanbula, aynı şartlar sağlanmassa gelmem :63:
ayriyetten senden de kırmızı halı bekliorum acıbadem caddesi boyunca :KK76:
bu arada avatarına bayıldım yawrummm :KK69:
kartal uzak deil mi ya :KK12: ama ekmek nerdeyse biz ordayız :KK9::KK9:
yatay geçişle niye geçmedn bakıym sen kavgalımıydınz o ara :KK31:
acıbadem caddesi boyunca kırmızı halıı :KK69: sen gel ben kırmızı göstericm sana heryeri :KK71::KK9:
eski avatar bu resim deiştirdm bizimkinin suratı belli oluyodu accık :KK33:

kartal uzak ama acıbadem köprüsünden e-5'e çıkıp uçarak gidioduk 20 dk.da, servis filan da vardı sorun olmuodu yani, o sıralar doğuş üni.de kalıoduk e5in dibi zaten....

bilmiorum canım nie öle bi salaklık yaptım da geçmedim diye... nasıl pişman oldum başımı duvarlara vurdum anlatamam saana.. şu dünyada en çok neye pişmansın dersen tereddüt etmeden bu derim.... :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

kartal uzak ama acıbadem köprüsünden e-5'e çıkıp uçarak gidioduk 20 dk.da, servis filan da vardı sorun olmuodu yani, o sıralar doğuş üni.de kalıoduk e5in dibi zaten....

bilmiorum canım nie öle bi salaklık yaptım da geçmedim diye... nasıl pişman oldum başımı duvarlara vurdum anlatamam saana.. şu dünyada en çok neye pişmansın dersen tereddüt etmeden bu derim.... :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

servis falan varsa sorun olmaz evett :KK34:
keşke bu yılda gelip çalışsaydn amaaa :KK31:
bi anlık sinirle yapılıyo işte böyle şeyler neyse bi sene kaldııı :KK19:

:) 2006 da evlendım 5 senelık evlıyım bebegım evlendım bı ara ıste sıkıstırdım hayatımın bı kosesıne evlılıgıd:KK70: cocuguda 4 yasında kızım bılem var:KK70:
hızınıza hayranm ama ben :KK66: 23 yaşındasn 4 yaşında kızın var :KK31:
dur bakıym bi hesap yapalm benm ne zamn 4 yaşında minicik kızm olcak :KK9:
3 sene snra evlensm 4 sne snra çocuk yapsam 25 yaşında anne olurm iyimiş hatta 2 sene geziym tozıym allah nasip ederse 26 yşnda anne oluym :KK37::KK9::KK9:

servis falan varsa sorun olmaz evett :KK34:
keşke bu yılda gelip çalışsaydn amaaa :KK31:
bi anlık sinirle yapılıyo işte böyle şeyler neyse bi sene kaldııı :KK19:

evet bi sene kaldı.. şimdi istanbuldan çok yurtdışı telaşı sardı beni.... bi buçuk ay sonra gdiorummm a dostlaarrr :KK43:

değişiklk olcak aslında çok güzel bişey :KK17: ama 6 ay uzak kalmak var :KK69:
ya sevgilin geliyo yılbaşında bu süper bişeyyy :KK19::KK19:
o yüzden bence sevinmelisin bileeeee :KK66: venedikkk :KK23: aşkkk :KK23: dünyayı aşkla dolaşmak bideee :KK23::KK69:

hızınıza hayranm ama ben :KK66: 23 yaşındasn 4 yaşında kızın var :KK31:
dur bakıym bi hesap yapalm benm ne zamn 4 yaşında minicik kızm olcak :KK9:
3 sene snra evlensm 4 sne snra çocuk yapsam 25 yaşında anne olurm iyimiş hatta 2 sene geziym tozıym allah nasip ederse 26 yşnda anne oluym :KK37::KK9::KK9:

:KK70: valaha oyle olmuyor bızde 4 sene yapmıyorudk cocuk yurt dısına gıdıcekdık gezıcekdık tozucakdık ama planlrı alt ust etım ben bebk ıstıyorum dedım :KK70: sımdıkde acaba ıkıncıyı yapsammı yapmasamı dıye dusnuyorum kızma kalsa anne kardes alalım dıyor ama ben karıyer pesınde olucam dıye dısımı sıkıyorum

:KK70: valaha oyle olmuyor bızde 4 sene yapmıyorudk cocuk yurt dısına gıdıcekdık gezıcekdık tozucakdık ama planlrı alt ust etım ben bebk ıstıyorum dedım :KK70: sımdıkde acaba ıkıncıyı yapsammı yapmasamı dıye dusnuyorum kızma kalsa anne kardes alalım dıyor ama ben karıyer pesınde olucam dıye dısımı sıkıyorum
bende kardeş istemişim zamanında onu boşver sen kendini dşün :KK9::KK9:
kariyer yap tabi canm gerekirse bi çocuk olsun ama düzgün yetiştirebilick imkanlarınz olsun :KK69: bide gençliğini yaşa azcık :KK16:

değişiklk olcak aslında çok güzel bişey :KK17: ama 6 ay uzak kalmak var :KK69:
ya sevgilin geliyo yılbaşında bu süper bişeyyy :KK19::KK19:
o yüzden bence sevinmelisin bileeeee :KK66: venedikkk :KK23: aşkkk :KK23: dünyayı aşkla dolaşmak bideee :KK23::KK69:

işte bu sürpriz benim dayanma gücümü arttırıyo nasıl mutlu oluyorum düşündükçe bi bilsen:KK16::KK16::KK16:

hemencecik gelsin yılbaşı hemencecikk:KK69::KK69:

darısı başınaa aşkla :KK69:

bende kardeş istemişim zamanında onu boşver sen kendini dşün :KK9::KK9:
kariyer yap tabi canm gerekirse bi çocuk olsun ama düzgün yetiştirebilick imkanlarınz olsun :KK69: bide gençliğini yaşa azcık :KK16:

:KK70: oyle canım ben bırını buyutmeden gelecegını dusunmeden ıkıncıyı doguranlara cok kızyorum cevremde arkadaslrıma az kızmadım kufur edesım geldı once onu buyut gelecegını yap sonra dedımsede dınletemedım:KK70: sımdıkd ebenı sıkıstıryorlar bıtane daha buyut yooookkk dıorum sımdık kızcemı normal okula vermek ıstemıyorum durumda musaıt ıken kolej ıstıorum mesela nıye ıkı tane olupda onun gelecegıne lımon sıkımkı:KK70:

işte bu sürpriz benim dayanma gücümü arttırıyo nasıl mutlu oluyorum düşündükçe bi bilsen:KK16::KK16::KK16:
hemencecik gelsin yılbaşı hemencecikk:KK69::KK69:
darısı başınaa aşkla :KK69:
çok güzel olucagı kesinnn :KK16::KK16:
ayy inş bizimki sanırım evlenme teklifini oralarda etmeyi planlıyo ama şartlar nasıl olur nolur bilemicm :KK9:
gelsin hemencicik biz napcaz acaba :26:

:KK70: oyle canım ben bırını buyutmeden gelecegını dusunmeden ıkıncıyı doguranlara cok kızyorum cevremde arkadaslrıma az kızmadım kufur edesım geldı once onu buyut gelecegını yap sonra dedımsede dınletemedım:KK70: sımdıkd ebenı sıkıstıryorlar bıtane daha buyut yooookkk dıorum sımdık kızcemı normal okula vermek ıstemıyorum durumda musaıt ıken kolej ıstıorum mesela nıye ıkı tane olupda onun gelecegıne lımon sıkımkı:KK70:

bencede durumunuzu bilmiyorm tabi ama 2 tane çocuk valla zor bu devirde :KK69:
ilerde olur o da tbiki :KK69: aslında ben çocugumu normal okula gönderip o parayı bankaya atmak istiyorm ilerde üniyi kazanamazsa diye yada kazanırsa bşka bişeye harcasn çünkü ilkokullarda kolej sadece yabancı dil için iyi oluyo bence :KK31:

X