üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

Yaz canım merak ederiz, ''azimle .... '' şeklinde olansa ben anladım ama :KK52::KK52:
ben tanışma faslına galiba geç kaldım :26: eski sayfalara da göz atym bir ara
sen okuda ben özet geçiyim :KK9:
ben 3. sınıfa geçtim uluslar arası tic okuyorm
hiras ankarada sinema tv son sınıf
baran mezun :KK19:
pamuk var almanyada
bşka şuan aklıma gelmiyo isim geliyoda okullar gelmiyo :KK76::KK1:

hey maşllhhhhhh :KK9: ben baya bi boş yaşamışım :KK53: kocayı ne ara buldun büyüktür o senden yada oda mı hızlı bi genç :KK53:

Yok yok ben gereğinden fazla hızlı yaşıyorum :KK8: kuzenim var 20 yaşını bitirdi, daha üniversitede 1. sınıfı ancak bitirdi :KK53: Türkiyede 5 yıllık lise diye bir olay varmış :KK53:

Kocayı ben bulmadım o beni buldu aslında :)) büyük benden, 11 yaşa yakın fark var aramızda

hatırlamıyorum ki o filmi:KK14: bi keresinde beraber kurtlar vadisine gitmiştik zar zor o da onu hatırlıom ama o ilk değil bi de ben sonlara doğru uyukladığım için hatırlayamıom:KK69: ayy bi düşüneyim ilk gittiğimiz neydi filmleri sever zaten ama tatlılı bişey kesin olcak çünkü tatlı hastası ve yurtdışında tr tatlıları bulmak imkansız :KK60::KK60:

sen okuda ben özet geçiyim :KK9:
ben 3. sınıfa geçtim uluslar arası tic okuyorm
hiras ankarada sinema tv son sınıf
baran mezun :KK19:
pamuk var almanyada
bşka şuan aklıma gelmiyo isim geliyoda okullar gelmiyo :KK76::KK1:

teşekkürler :KK69::KK69:
ben de uluslararası ilişkiler okuyorum bu arada, önce de resim bölümünü bitirdim
son sene anladım ki potansiyel işsiz olucam, hadi dedim bari yaşımda küçük bir bölüm daha okuyayım, sonra da kısmetim açıldı iş konusunda :KK52::KK52:

hatırlamıyorum ki o filmi:KK14: bi keresinde beraber kurtlar vadisine gitmiştik zar zor o da onu hatırlıom ama o ilk değil bi de ben sonlara doğru uyukladığım için hatırlayamıom:KK69: ayy bi düşüneyim ilk gittiğimiz neydi filmleri sever zaten ama tatlılı bişey kesin olcak çünkü tatlı hastası ve yurtdışında tr tatlıları bulmak imkansız :KK60::KK60:
kurtlar vadisini koyunca pek romantık olmaz kanımca :KK60::KK60:
o zaman güzel bi aşk filmi koy careler tükenmz :KK70:

teşekkürler :KK69::KK69:
ben de uluslararası ilişkiler okuyorum bu arada, önce de resim bölümünü bitirdim
son sene anladım ki potansiyel işsiz olucam, hadi dedim bari yaşımda küçük bir bölüm daha okuyayım, sonra da kısmetim açıldı iş konusunda :KK52::KK52:
hey maşllh sana ya :nazar: nerde çalışıyosun canm okulla zor olmuyomu :26:

:KK60::KK60::KK60: o zamana kadar ne fikirler gelir aklıma inşallah emeklerimin karşılığını alırım da o da benim dgünümde fln benzer şekilde düşünmüş olur :KK1:
yurtdışındayken beni önemsemeyip kuru bi mail atarsa hiç uğraşamam valla :63:
kuru bi mail mi amanın ölüm olur :KK52:
ay neyse çıktm bn :)

hey maşllh sana ya :nazar: nerde çalışıyosun canm okulla zor olmuyomu :26:

Okulda çalışıyorum yabancı öğretmen statüsünde, haftalık 8 saat zaten resmi çalışma süremiz pek problem olmuyor
Kısa zaman önce mimarlık dekorasyon ve emlak şirketinden teklif geldi birde, daha önce stajyer olarak çalıştığım yer, saatleri esnek, anlattım durumu, farketmez bizim için dediler, ben de peki o zaman dedim, bir de yıllardır çeviri yapıyorum o var :KK52: Özel dersler var
Sınır tanımıyorum yani, günde 3 saat falan uyuyorum ama genelde :KK50:

Okulda çalışıyorum yabancı öğretmen statüsünde, haftalık 8 saat zaten resmi çalışma süremiz pek problem olmuyor
Kısa zaman önce mimarlık dekorasyon ve emlak şirketinden teklif geldi birde, daha önce stajyer olarak çalıştığım yer, saatleri esnek, anlattım durumu, farketmez bizim için dediler, ben de peki o zaman dedim, bir de yıllardır çeviri yapıyorum o var :KK52: Özel dersler var
Sınır tanımıyorum yani, günde 3 saat falan uyuyorum ama genelde :KK50:
hönk :KK53: diyip yorum bile yapamıyorm :KK53:
ben anca okula gidiyorum :KK53: beceriksiz biblo :KK53:

biblo masan sade ama güzel olmuş, balonlar filan tatlı :)
ben de bi dahakine balon yapayım :KK52::KK52:
benim de sevgilimin doğumgünü var 15 gün sonra
ben de ona düşünüom bişiler
ama okur filan burdan süprizi kaçar
doğumgününden sonra yazacam :KK52::KK52:

ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm

ayy biblom şimdi napio kiii :KK52: ekşın ekşın ekşınnn :KK66::KK66:

masanı beğendim bebişşş gayet sade ve şık ve en önemlisi samimi geldi bana :KK16:

en romantik en güzel anlar sizindir şuan umarım bak aklım sende :KK16::KK16::KK16::KK16:

amma muhabbet kaynatmışsınız ne güzel... kimseler var mı ki şimdi?

kuzenimin düğünü derken anca girebildim nete :KK53:

X