üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

kızlar madem beni kabul ettiniz ben de bişey danışcam size :44:
sevgilimin dgünü eylülde ama o burada olmayacak yurtdışına okumaya gideceğinden şimdi ben ona nasıl bişey hazırlasam da yollasam hem özledikçe beni hatırlatan bişey olmalı hem de sürekli gözünün önünde olmalı

atkı ör canm inan çok etkili oluyo ben o askerdeyken örmüştüm geldi bütün kış boyunca boynundan çıkarmadı
bide fotograflarınızı vesikalık boyutunda çıkar heran cüzdanında olsun :98:
ben bi fikir verebilirim ama çok uğraş gerektiriyo yaparmısın bilmem ...
bi arkadaşım yapmıştı
büyük hasır bi kutu içinede 5+1 hediye
anlamı 5 duyu organıyla herşeyi algılarız ya o +1 hediyesini ilerde söylicm oku
görme duyusu için masal kitabı hazırlamıştı kendi çizdi resimleri külkedisini uyarlamıştı kendinee.. ama beceriksizim dersen görme duyusu için fotograflarınızı albüm yaptır ...
ve üstüne görmeyle ilgili bi not .. masallardaki aşka inanmazdm ama gördüm cart curt öyle bişeyler işte
duymayla ilgili hediye sevdiginiz şarkıları cd yaptır. (yine içinde duyma geçen bi not )
tatmayla ilgili o kurabiye yapıp koymuştu kavanozaa (yine tat ile ilgili bi not )
koku için parfüm alabilirsin bunlar maddi şeyler tabi kendine göre ayarlayabilirsin küçük küçük renkli kokulu sabunlarda oluyo ya kalpli öyle bişey de olabilir..
(kokuyla ilgili bi not)
ve son dokunma için bun design dan karınca diyede geçiyo sevimli masaj aletleri var ondan al ..
(dokunmayla ilgili bi not )

+1 hediye pijama almıştı dagiden
üstüne bi not ... uyudugunda sana sarılıp kokunu hissedip nefesimi kulagında duyup tadının tamagımda kaldıgını düşünüp rüyanda beni görmen için

yazmıştı bütün duyular var ocümlede farkındaysan bnce çok anlamlı ve çok özel bi hediye

aa evet bu süpermiş zaten öyle hediye almış olmak için alınan şeylerden ikimiz de hoşlanmıyoruz.düşündürücü bişey olması onun da hoşuna gider bu fikri sevdim.gitsin de bi an önce hazırlamaya başlarım zaten baya zamanımı alır ya ben şey de düşünmüştüm bu fikri de biri verdi tabi günlük tutup sonra ona yollamak hergün onla konuşurmuş gibi yazıp özel bi günde gönderebilirim ama onun için daha çok geçmesi gerek

evet günlük olayıda güzel o seneye dogm gnüne
bu sene dogm gnünde başla öbür sene yolla

evet canım ya ancak öyle olur doğumgünü geçsin şubatta yıldönümü var ertesi hafta da sevgililer günü ama sadece bize özel günleri önemsediği için ordan yırtıyorum

ohh ohh bizimde kasımda yine yıldönümü var
bi nefes alıp alışverş yapsam kendime artık çok iyi olcak

peş peşe gelince insan bişey bulamıyo ya ben o söylediğin fikirleri bikaç parçaya bölüp uygularım bana bi yıl yeter o

bi yıl yetermi
bak ben geçen sevgililer gününde ps:ı love you diebi film varya onun kitabını vermiştim ilk sayfaya yazı yazarak ..özel bi film ikimiz için o yüzden veçokgüzel bi kitap bencee..
ama verdikten snra aklıma geldi o kitabı tekrar okuyup sevdigim yerlerin altını çizip süslesem fn ddaha iyi olurdu
bide ilk gittiginiz filmin biletini ve cdsini yolla aşk bana yapmıştı

bunları nası sıgdırdın 22 yılaaaa
ayyy bn 21 yşndaym daha sözlü bile deilim 1. ünimi bile bitiremedim

hiç hazırlık okumadım, iki üniversiteye de ilk senede girdim
4 senelik lise olayına takılmadım :)
o arada bir de koca buldum şans eseri, oldu işte
dahası da var, aynı zamanda çalışıyorum

Azimli Hatun..
Aklıma Şimdi Bir Deyim Geldi..
Ama Yazmayacağım ..

hey maşllhhhhhh ben baya bi boş yaşamışım kocayı ne ara buldun büyüktür o senden yada oda mı hızlı bi genç

İşlerim Bitince Bende Dahil Olurum
beni bulursan olursun şekerim saat 9 biblo kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…