Annenin hastalanma kısmına kadar birebir benim hayat hikayem diyebilirim. Üzerine birde ben lise sonda dahi çalışmadım çünkü zekiyim ceketimi atsam sınavda ortalama bir puan alırım kafasındaydım nitekim öylede oldu ancak benden sülalede beklentiler yüksek olduğu için ortalama bölüm yetmiyordu velhasıl mezuna kaldım istediğim yere gittim. Aynı esnada benim lisedeki sıra arkadaşım olan çocuk inanılmaz çalışkandı hani öyle böyle değil çözemediği soru yok fakat basireti mi ne bağlanmış Akdeniz diş hekimliği istiyordu o da birlikte okuyalım aynı ünide diye fakat bir türlü yapamıyordu çocuk sınava giriyor iyi puanlar alıyor ama bir türlü istediği yer gelmiyordu. 2 sene kaydırma yaptım dedi ki öyle yalandan diyen biri de değil biliyorum neyse 3. Senesinde tekrar girdi ve bu sefer ilk 5 bine girdi. Diş hekimliği istiyordu ancak baya iyi yapınca bari tıpa gidiyim dedi.. Tıp okuyor şimdi ve 2.senesi bitti 3.seneye girdi üstelik bunu mardinin bir köyünde yaşayan ailesi orda ikamet eden çocuk yaptı... Senin ailende arkandaysa lütfen istediğin yer için çabala... Tıp okuyup 5.senesinde yapamıyorum diye bırakan insanlar biliyorum.. İsteklerin, ideallerin peşinde koş