Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

casperim ben inanıyorum çok güzel haberlerle gelicen yarın buraya bak gör

Selamlar arkadaşlar,
Benimde bu ay denemelerimin 3. ayı bitti.Hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmak istemiyorum bu nedenle de bu topikte yer alan umutla bekleyenlerden olucam.Yüce Allah'ım inşallah hepimizin gönlüne göre verir.

Bu arada eceli senden bi ricam olucak bende geçen hafta bi rüya gördüm,bir denemeden sonra bacaklarımı dikmişken uyuyakalmışım tam o sırada.Rüyamda bi güzel sarı üzüm elimde böyle iri iri o kadar güzelki,alıp bi kaç tana yiyorum.Bişeyler daha vardı ama hatırlamıyorum.Senin yorumun nedir acaba?

kızlar doktora gidince ne testleri yapıyorlar genelde . . .

canım genelde bakılanlar prolaktin(süt hormonu), tsh(tiroid), fsh(yumurtlama), lh(ne olduğunu bilmiyorum), kan sayımı, pıhtılaşma zamanı... ilk yapılanlar bunlar genelde, durumuna göre daha ayrıntılı tahliller yapılıyor.

Bende bir test yapmışlardı ona bakayım ne oldugunu hatırlamıyorum ama bakayım eve gıdınce :s ona göre hastaneye gıdıcem

Dualarımız seninle. Bebeğini görürsün inşallah

Bazılarını yaptırdım ben bebek düşünmeden önce ama bazıları çok yabancı geliyor şu an. İnşallah tahlile falan gerek kalmaz.

canım benim rabbim dualarımızı kabul eder inşallh bebişini görürsün dualarım seninle..

Öncelikle hayırlara gitsin canım uzum yemek cogalacak olan mala rızka bol rahat gunlere gelecegıne ısaret eder hayallerının gercek olacagına cok mesut gunlerın olacagına RABBİM tez zamanda üzüm taneleri gibi bebişler nasip etsin...

Sabah niyetıne hayırlara gıtsın canım hıc ummadıgın bır şeyden sevap almıssın bır yetımı sevındırmıs gıbı...2 yerden helal para gececek elıne iyi yerlerde degerlendırecen İNŞALLAH tez zamanda hayırlı haberlerını alırız...

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz? Guzel bir sonbahar sabahina uyanmis olsamda devami da guzel olur ins. Hepimiz icin...

Günaydın kızlar

Ayın çok başında olduğumuz için hamiş haberi gelmiyor sanırım. Ortalarına doğru teker teker gelir inşallah

hepinize günaydınnnnn şekerlerrr.... umarım keyifler yerindediirr
aynen fıstık ya toparlanıp buluşalım artık topikte. hamile kalan kalamayan kimler varsa... bitkisel ilaç için 600 çok yaa, sanki altın var içinde

pembemasalımın dediği gibi kışın herkes bir bir dökülürr evet cnm 600 banada fazla geldi onun yerine aşılama yaptırmak çok daha mantıklı bence.. hakkımızda hayırlısı..

merhaba canımmmm.... eşim 4-5 ay önce test yaptırdı büyük bi problem çıkmadı sadece normal değer diye bi değer varmış eşiminki en yüksek seviye değilde orta seviyeymiş.. doktor problem olmayacağını söyledi ama.. bu ayıda atlatalım artık sıkı bir doktor kontrolüne giricem heralde... Allah yüzümüze baksında bizim de minişlerimizi göndersin en kısa zamanda...

selam arkadaşlar

daha adetime 8 gün var ama dün kan testi yaptırdım 2.00 cıktı ama gecen ay negatif oldunda 0.100 cıkıyordu doktor 8 gun sonra test yenıleyelım dedı :26: varmıdırrrrr

selam arkadaşlar

daha adetime 8 gün var ama dün kan testi yaptırdım 2.00 cıktı ama gecen ay negatif oldunda 0.100 cıkıyordu doktor 8 gun sonra test yenıleyelım dedı :26: varmıdırrrrr

ben adet günümden 1 gün önce yaptırmıştım, 2,39 çıkmıştı ama olmadı. senin daha baya varnış 8 gün uzun bir süre, bence de olma ihtimali yüksek :)

selam arkadaşlar

Normalde 10'a kadar bulunabiliyormuş vücutta. Ama senin daha 8 günün var inşallah katlanır gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…