Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

ben adet günümden 1 gün önce yaptırmıştım, 2,39 çıkmıştı ama olmadı. senin daha baya varnış 8 gün uzun bir süre, bence de olma ihtimali yüksek :)
BİLMİORUM Kİİİ INSALLAH VARDIRRRR ÇOOOK İSTİORUMMMMMMMM
Normalde 10'a kadar bulunabiliyormuş vücutta. Ama senin daha 8 günün var inşallah katlanır gider

DOKTRDA HAFTAYA YENILE TESTI DEDIIIII

Merhaba kızlarr,öncelikle benim için iyi dileklerde ve dualarda bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)) kıslar kese göründü ama bebek henüz yok ortalıkta 14 Eylül de tekrar gidicem.Ama bana iğne verdi doktor.bide rapor çıkarıldı.Kalp atışını duyana kadar bebe aspirini+iğne+folbiol devam edicem.Kalp atışından sonra bebe aspirini bırakıcam.Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.hep bu duayı ediyorum kendim ve diğer hamile kalmak isteyenler için.

ben adet günümden 1 gün önce yaptırmıştım, 2,39 çıkmıştı ama olmadı. senin daha baya varnış 8 gün uzun bir süre, bence de olma ihtimali yüksek :)
Ben de hormon dengem bozulup 10 gün regl olmayınca doktora gitmiş ve kan testi de yaptırmıştım. O zaman 0,15 gibi bir şey çıkmıştı. GEçen ay silik çıkıp hüsrana uğradım reglimin beşinci günü yaptırdım testi 1 küsür çıkmış. Ama tabi ki negatif.

Ben bundan sonra inanmam öyle idrar testine falan. Kanda da çıksa keseyi görmeden, kalp atışını duymadan inanamayacağım galiba. Boş gebelik, dış gebelik falan oluyormuş. En garantisi gözümle görüp kulağımla duymam

Kaç haftalık ki senin bebeğin?
Kesenin görülmesi yetmiyor mu canım, kanda da çıkmıştı zaten. Hayırlısı ile bebeği de göreceksin kalbini de duyacaksın

Kaç haftalık ki senin bebeğin?
Kesenin görülmesi yetmiyor mu canım, kanda da çıkmıştı zaten. Hayırlısı ile bebeği de göreceksin kalbini de duyacaksın

pericimm selam canım.kesenin görülmesi normal gebelik olduğunu belirtiyor(boş gebelik,mol gebelik falan da var çünkü).bebeğin olduğunu anlamak içinde kesenin içinde görülmesi ve kalp atışının duyulması gerekiyor.Bayağı sancılı süreçler bacım.İlkinde 10.haftaya kadar beklemiştim ama bebek gelişmediği için kalp atışı duyulmadı.o yüzden kürtaj olmak zorunda kalmıştım.Bakalım bu sefer hayat bize ne süprizler hazırladı.Ama o kadar soğukkanlıyımki ben bile şaşırıyorum kendime.Ne gelirse Allah tan gelir.İnşallah sağlıklı ve hayırlısı ile gelir.

tabii ki en garantisi o ama sabırsızlık ediyoruz işte ondan :)

öncelikle hayırlı olsun canım hadi bakalım bu kez her şey çok güzel olacak bebeğim merak etme sen :) bu arada ne iğnesi canım?

slm kızlarrr hadı baslasın artık ben hamıleyım dıye yazanlarr:) benım bu ay olmaz cunku ılthap oldugu ıcın bana da esıme de antıbotık verdı dktor ılıskıyı 1 hatfa yasakladı tam da yumurtalama donemınde amann hayırlısı artık bu evlat bı olsun nasıl sevılıcekkkk :) Allah hepımızın yuzunu guludrsun ınsAllh tez zamanda Amın

olucak canım hıc sıkmayalım kendımızı ama doktor kontrolunu de aksatmıyalım canım arı sutu polen de ye her gun 1 kasık dogurganlıgı artırıyo ben esıme full ezıyeteyım mesır macunu kecı boyunuzu pekmezı gene mı bu dıyo kasıgı gordukce Allah bıze de evlatlar nasıp eder ınsAllah canım bıze

sıkıntı stres yoookkk... gayet relax bi şekilde zamanını bekliyoruz... pembişim ben dün akşam klomene başladım.. bu sabah ikinciyi içtim.. doktorun bana verdiği tabloya göre başladım ilaca.. 9.günü yani pzt günü yumurta varmı yokmu onu öğrenmeye gidicez doktora.. eşimede keçi boynuzu pekmezi içireyim bide bolca fındık alsın ikimizde yiyelim hem doping olur çalışmalarda işkence olmaz sanırsam bu şekilde bakalımm inşallah hayırlısı olur hakkımızda...

canım daha yeni olduğu için bebeğin olmaması çok normal 14 eylüldede inş hem bebişini hemde pıtpıtlarını duyarsın casperimmm

Yazdıklarını "selam kızlar artık ben hamileyim" diye okudum kalbim deli gibi atmaya başlamıştı ki başka şeyler yazıyormuş meğer Durup duruken heyecan yaptırdın bana İnşallah tez zamanda gerçekten bunları okur ve seviniriz
Çok geçmiş olsun bu arada.

kızlar lütfen banda yardımcı olun adetimi 3 gün geçti ve test yaptım negatif çıktı ama ıdrarım cok azdı ve öncesinde tuvaletede gitmiştim sizce testtin yanılma payı varmı biraz daha beklemelimiyim ve kasıklarımda ağrıyor ayrıca hiç gecikme yaşamamıştım ayrıca sürekli acıkıyorum

oyle tatlım hayırlısı artık bu durumu kendı ıcımde dalgaya alıyorum Rababıme cok sukur o eskı umutsuz kadından eser yok bende moralık yuksek takmıyorum fazla cıddı cıddı takmıyorum sadece dualarımda var artık bebek Allah bılıyor InsAllah YArABBIM bızlerı de sevındırırım Amin,

:) Yok kız daha degıl ınsAllah sız hamısler dua edın bızler ıcın tatlım benım ıcın heycanlanman bıle burdakı cıcı tatlı dostlugumuz bırbırımızın dert ortagı oldugumuzu gosterır Allah razı olsun ınsAllah gercegını de yazarım Amin

merhabalar benim fıstık topik arkadaşlarımm.
nasılsınız. söle bi geçmişe bakayım dedim. ama çok fazla şey kaçırmamışım galiba.. nerlerdesiniz bakem siz... ıssız kalmış buralar.
bana gelince. raporlu evde dinleniyo modundayım. kendimi toparlamaya çalışıyorum. kürtaj sonrası kanamam devam ediyo umarım kan değerlerimi etkilemez düşürmez. cuma veya cumartesi doktor kontrolüm var. patoloji sonucum da gelicek... umarım herşey yolundadır bi sıkıntı yoktur..
maalesef çok sık giremiyorum topiğe... kendimi daha iyi hissedince tam zamanlı yine katılırım aranıza. zira bebekle ilgili topiklere girince burnumun direği sızlıyo.. gözyaşlarımı tutamıyorum. burdan hamileyimmmm diye yazdığım günler, heyecanlarım, umutlarım geliyo aklıma... sonrada hepsinin birden ellerimden uçup gitmesi.. anlayacağınız kendimi daha çok toparlamam lazım eski neşemi bulmak için.
anneler, anne adyları ve anne aday adayları... kendinize çook iyi bakın. çook öpüyorum sizi... bi daha ki gelişimde güzel haberlerinizi alabilmek dileğiyle...
şimdilik hoşçakalın...

Canım benimmmmmmm Ahhh recelım senı okadar ıyı anlıyorumkı bak ben hamıleyım ama hala ılk bebegım aklıma gelınce burnumun dıregı sızlıyo dogru derler ılkler unutulmaz dıyeALLAH ın izniyle seninde çabanla gorecen nasıl atlatacan sen güçlüsün canım yaşında musaıt en yakın zamanda toparlanıp yıne kalacan İNŞALLAH..Herşey gönlünce olsun bitanem RABBİM bu çektiklerini gunahlarına kefaret saysın öbür tarafta melegın senı kapıda beklesın hemen aramıza katıl bak ayvalar çıkmak uzere canım zaten ayva çekiyor bari receliyle idare etseydik kendini bizden uzaklaştırma

canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım kendimi toparlamam uzun zaman aldı. inş sende kendini toparladığın zaman hamen hamiş kalırsın uğraşmazsın canım Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bütün kullarına inş.

Gunaydinlar canlar... Nasilsiniz? Hayaletim hayirli olsun kesemizi gormusuz ama kalp atisi icin erkekn canim ikinci muayeneyi beklicen hepimis gibi heyecanla... Bende c.tesi gidip gorucem bebisi artik hareket halindeymis ama ben hissedemiyormusum acaba ultrasonda gorulurmu ki?

Pembemasal ben hamiş değilim tatlım. Ama Allah söyletti diyelim gerçek olsun Geçen gün de dilenci kadın Allah oğlunu sana bağışlasın dedi, ondan bile umutlanmıştım

Seni çok daha enerjik gördüm ve çok sevindim. GEçecek bu günler ve yeniden anne olacaksın inşallah. En azından artık hamile kalabildiğini ve bunun nasıl bir şey olduğunu biliyorsun. Bu bile moral olmalı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…