- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
olma ihtimalin çok büyük.hadi bakalım hayırlısı :)
BİLMİORUM Kİİİ INSALLAH VARDIRRRRben adet günümden 1 gün önce yaptırmıştım, 2,39 çıkmıştı ama olmadı. senin daha baya varnış 8 gün uzun bir süre, bence de olma ihtimali yüksek :)
Normalde 10'a kadar bulunabiliyormuş vücutta. Ama senin daha 8 günün var inşallah katlanır gider
Ben de hormon dengem bozulup 10 gün regl olmayınca doktora gitmiş ve kan testi de yaptırmıştım. O zaman 0,15 gibi bir şey çıkmıştı. GEçen ay silik çıkıp hüsrana uğradım reglimin beşinci günü yaptırdım testi 1 küsür çıkmış. Ama tabi ki negatif.ben adet günümden 1 gün önce yaptırmıştım, 2,39 çıkmıştı ama olmadı. senin daha baya varnış 8 gün uzun bir süre, bence de olma ihtimali yüksek :)
Kaç haftalık ki senin bebeğin?Merhaba kızlarr,öncelikle benim için iyi dileklerde ve dualarda bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)) kıslar kese göründü ama bebek henüz yok ortalıkta14 Eylül de tekrar gidicem.Ama bana iğne verdi doktor.bide rapor çıkarıldı.Kalp atışını duyana kadar bebe aspirini+iğne+folbiol devam edicem.Kalp atışından sonra bebe aspirini bırakıcam.Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.hep bu duayı ediyorum kendim ve diğer hamile kalmak isteyenler için.
Kaç haftalık ki senin bebeğin?
Kesenin görülmesi yetmiyor mu canım, kanda da çıkmıştı zaten. Hayırlısı ile bebeği de göreceksin kalbini de duyacaksın
Ben de hormon dengem bozulup 10 gün regl olmayınca doktora gitmiş ve kan testi de yaptırmıştım. O zaman 0,15 gibi bir şey çıkmıştı. GEçen ay silik çıkıp hüsrana uğradım reglimin beşinci günü yaptırdım testi 1 küsür çıkmış. Ama tabi ki negatif.
Ben bundan sonra inanmam öyle idrar testine falan. Kanda da çıksa keseyi görmeden, kalp atışını duymadan inanamayacağım galiba. Boş gebelik, dış gebelik falan oluyormuş. En garantisi gözümle görüp kulağımla duymam
Merhaba kızlarr,öncelikle benim için iyi dileklerde ve dualarda bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)) kıslar kese göründü ama bebek henüz yok ortalıkta14 Eylül de tekrar gidicem.Ama bana iğne verdi doktor.bide rapor çıkarıldı.Kalp atışını duyana kadar bebe aspirini+iğne+folbiol devam edicem.Kalp atışından sonra bebe aspirini bırakıcam.Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.hep bu duayı ediyorum kendim ve diğer hamile kalmak isteyenler için.
hepinize günaydınnnnn şekerlerrr.... umarım keyifler yerindediirr
pembemasalımın dediği gibi kışın herkes bir bir dökülürrevet cnm 600 banada fazla geldi onun yerine aşılama yaptırmak çok daha mantıklı bence.. hakkımızda hayırlısı..
merhaba canımmmm.... eşim 4-5 ay önce test yaptırdı büyük bi problem çıkmadı sadece normal değer diye bi değer varmış eşiminki en yüksek seviye değilde orta seviyeymiş.. doktor problem olmayacağını söyledi ama.. bu ayıda atlatalım artık sıkı bir doktor kontrolüne giricem heralde... Allah yüzümüze baksında bizim de minişlerimizi göndersin en kısa zamanda...
olucak canım hıc sıkmayalım kendımızı ama doktor kontrolunu de aksatmıyalım canım arı sutu polen de ye her gun 1 kasık dogurganlıgı artırıyo ben esıme full ezıyeteyımmesır macunu kecı boyunuzu pekmezı gene mı bu dıyo kasıgı gordukce Allah bıze de evlatlar nasıp eder ınsAllah canım bıze
Merhaba kızlarr,öncelikle benim için iyi dileklerde ve dualarda bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)) kıslar kese göründü ama bebek henüz yok ortalıkta14 Eylül de tekrar gidicem.Ama bana iğne verdi doktor.bide rapor çıkarıldı.Kalp atışını duyana kadar bebe aspirini+iğne+folbiol devam edicem.Kalp atışından sonra bebe aspirini bırakıcam.Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.hep bu duayı ediyorum kendim ve diğer hamile kalmak isteyenler için.
Yazdıklarını "selam kızlar artık ben hamileyim" diye okudum kalbim deli gibi atmaya başlamıştı ki başka şeyler yazıyormuş meğerslm kızlarrr hadı baslasın artık ben hamıleyım dıye yazanlarr:) benım bu ay olmazcunku ılthap oldugu ıcın bana da esıme de antıbotık verdı dktor ılıskıyı 1 hatfa yasakladı tam da yumurtalama donemınde amann hayırlısı artık bu evlat bı olsun nasıl sevılıcekkkk :) Allah hepımızın yuzunu guludrsun ınsAllh tez zamanda Amın
oyle tatlım hayırlısı artık bu durumu kendı ıcımde dalgaya alıyorum Rababıme cok sukur o eskı umutsuz kadından eser yok bende moralık yuksek takmıyorum fazla cıddı cıddı takmıyorum sadece dualarımda var artık bebek Allah bılıyor InsAllah YArABBIM bızlerı de sevındırırım Amin,sıkıntı stres yoookkk... gayet relax bi şekilde zamanını bekliyoruz... pembişim ben dün akşam klomene başladım.. bu sabah ikinciyi içtim.. doktorun bana verdiği tabloya göre başladım ilaca.. 9.günü yani pzt günü yumurta varmı yokmu onu öğrenmeye gidicez doktora.. eşimede keçi boynuzu pekmezi içireyim bide bolca fındık alsın ikimizde yiyelim hem doping olur çalışmalarda işkence olmaz sanırsam bu şekildebakalımm inşallah hayırlısı olur hakkımızda...
:) Yok kız daha degıl ınsAllah sız hamısler dua edın bızler ıcın tatlım benım ıcın heycanlanman bıle burdakı cıcı tatlı dostlugumuz bırbırımızın dert ortagı oldugumuzu gosterır Allah razı olsun ınsAllah gercegını de yazarım AminYazdıklarını "selam kızlar artık ben hamileyim" diye okudum kalbim deli gibi atmaya başlamıştı ki başka şeyler yazıyormuş meğerDurup duruken heyecan yaptırdın bana İnşallah tez zamanda gerçekten bunları okur ve seviniriz
Çok geçmiş olsun bu arada.
merhabalar benim fıstık topik arkadaşlarımm.
nasılsınız. söle bi geçmişe bakayım dedim. ama çok fazla şey kaçırmamışım galiba.. nerlerdesiniz bakem siz... ıssız kalmış buralar.
bana gelince. raporlu evde dinleniyo modundayım. kendimi toparlamaya çalışıyorum. kürtaj sonrası kanamam devam ediyo umarım kan değerlerimi etkilemez düşürmez. cuma veya cumartesi doktor kontrolüm var. patoloji sonucum da gelicek... umarım herşey yolundadır bi sıkıntı yoktur..
maalesef çok sık giremiyorum topiğe... kendimi daha iyi hissedince tam zamanlı yine katılırım aranıza. zira bebekle ilgili topiklere girince burnumun direği sızlıyo.. gözyaşlarımı tutamıyorum. burdan hamileyimmmm diye yazdığım günler, heyecanlarım, umutlarım geliyo aklıma... sonrada hepsinin birden ellerimden uçup gitmesi.. anlayacağınız kendimi daha çok toparlamam lazım eski neşemi bulmak için.
anneler, anne adyları ve anne aday adayları... kendinize çook iyi bakın. çook öpüyorum sizi... bi daha ki gelişimde güzel haberlerinizi alabilmek dileğiyle...
şimdilik hoşçakalın...
merhabalar benim fıstık topik arkadaşlarımm.
nasılsınız. söle bi geçmişe bakayım dedim. ama çok fazla şey kaçırmamışım galiba.. nerlerdesiniz bakem siz... ıssız kalmış buralar.
bana gelince. raporlu evde dinleniyo modundayım. kendimi toparlamaya çalışıyorum. kürtaj sonrası kanamam devam ediyo umarım kan değerlerimi etkilemez düşürmez. cuma veya cumartesi doktor kontrolüm var. patoloji sonucum da gelicek... umarım herşey yolundadır bi sıkıntı yoktur..
maalesef çok sık giremiyorum topiğe... kendimi daha iyi hissedince tam zamanlı yine katılırım aranıza. zira bebekle ilgili topiklere girince burnumun direği sızlıyo.. gözyaşlarımı tutamıyorum. burdan hamileyimmmm diye yazdığım günler, heyecanlarım, umutlarım geliyo aklıma... sonrada hepsinin birden ellerimden uçup gitmesi.. anlayacağınız kendimi daha çok toparlamam lazım eski neşemi bulmak için.
anneler, anne adyları ve anne aday adayları... kendinize çook iyi bakın. çook öpüyorum sizi... bi daha ki gelişimde güzel haberlerinizi alabilmek dileğiyle...
şimdilik hoşçakalın...
Pembemasal ben hamiş değilim tatlım. Ama Allah söyletti diyelim gerçek olsun:) Yok kız daha degıl ınsAllah sız hamısler dua edın bızler ıcın tatlım benım ıcın heycanlanman bıle burdakı cıcı tatlı dostlugumuz bırbırımızın dert ortagı oldugumuzu gosterır Allah razı olsun ınsAllah gercegını de yazarım Amin
Seni çok daha enerjik gördüm ve çok sevindim. GEçecek bu günler ve yeniden anne olacaksın inşallah. En azından artık hamile kalabildiğini ve bunun nasıl bir şey olduğunu biliyorsun. Bu bile moral olmalı sanamerhabalar benim fıstık topik arkadaşlarımm.
şimdilik hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?