Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Günaydın kızlarr

Hafta sonunu bel ağrısıyla geçirdim.Resmen yatağa çakıldım kaldım.

Eceli rüya yorumladığını görüyorum..Benim rüyamıda yorumlarmısın :26:

Çok karışık rüyalar gördüm bu gece ama aklımda kalan bir kısım var..Bir çocuğa biberonla süt veriyorum.Çocuk sütü iiçiyor bir daha istiyor.Birdaha veriyorum..3. ye yine isteyince ablam zararlı olur verme mama yaparsın diyor..Benim çocuğummuş galiba..

Evet uzun sure giremedim canim.suan bana gore bebek iyi sagolsun esim cok iyi bakti persembe dr gidicem o zaman daha net ogrenirim.ama su anda ara ara bel agrilarim oluyor onun disinda bomba gibiyim

Gunaydin kislar ben yine serum yiyorrum ttansiyonuumda dusmus,burasi hem morg gibi soguk hemde cok aciktim iki saattir yatiyorum burada . Ne zaman bitecek bu kusmalar su icemiyorum beni en cok bu korkutuyor:-(

Gunaydin kislar ben yine serum yiyorrum ttansiyonuumda dusmus,burasi hem morg gibi soguk hemde cok aciktim iki saattir yatiyorum burada . Ne zaman bitecek bu kusmalar su icemiyorum beni en cok bu korkutuyor:-(

canım yaa seni en iyi ben anlıyorum biraz daha dişini sık bitanem ilk üç ay yiyip içtiğin pek önemli değil takma kafana sakın 3. aydan sonra önemli yiyip içtiğin

Tunaydin canlarim nasilsiniz,ben herzamanki gibi iyi degilim sancim var sanirim gaz sancisi kabiz da oldum bana dogal yollardan ne. Yapsam gecer bilen varsa solesin allah rizasi icin. Mahvoldum...:'(

canım yaa seni en iyi ben anlıyorum biraz daha dişini sık bitanem ilk üç ay yiyip içtiğin pek önemli değil takma kafana sakın 3. aydan sonra önemli yiyip içtiğin

Canim ins.oledir. Simdide gaz sancim var acaipp bi sanci yaa dondum serum aldigim oda cok soguktu usuttum sanirim. Ne icsem gecer ilac icemem , gaz kabizliga ne yeni ne icilir yaaa..:-(

Tunaydin canlarim nasilsiniz,ben herzamanki gibi iyi degilim sancim var sanirim gaz sancisi kabiz da oldum bana dogal yollardan ne. Yapsam gecer bilen varsa solesin allah rizasi icin. Mahvoldum...:'(

incir kabızlığa iyi geliyo tatlım ben ne zaman incir yesem kabızlığım geçiyo ama öyle bitane yiyip bırakma 2-3 tane yemeye çalış

zuzucuk bol su gerçekten önemli ,özellikle sabahları içtiğin aç karnına bir bardak ılık su çok iyi gelir diye biliyorum.bi dene istersen !!!

zuzucuk bol su gerçekten önemli ,özellikle sabahları içtiğin aç karnına bir bardak ılık su çok iyi gelir diye biliyorum.bi dene istersen !!!

Canim gunaydin limonlu su iciyordum tansiyonumu dusurdu,sade su icemiyorum ki ben uc litreyi likir likir icerdim ama artik kusturuyor. Suanda yaptigim kayisi suyuna sicak su ekliyorum yada erik marmelati yapti kaynananam icine yine sicak su koyup iciyorum birde sodali ayran iciyorum boyle dengelemeye basladim. Ins. Uzun ssurmezde normale donerim...

kızlarr günaydın.. seastirem sana katılıyorum topikteki güzel sohbetimiz muhabbetimiz artık yok maalesef bütün kızlar terketti bizi... bikaç kişi dışında...

kızlar biz dün eşimle mustafa eraslanın dükkanlarından birine gittik.. ordaki adam sıkıntı ne diye sordu bende bir bir anlattım tüm sıkıntılarımızı.. bana 2 tane kapsül içinde bitki karışımıymış onları önerdi.. birisi kistleri atmam için diğeriyse yumurta oluşumunu kuvvetlendiriciymiş.. bu iki ilacı 3 ay kullanmamı söyledi... açıkcası biraz heveslendim fiyatı biraz daha uygun olsaydı alacaktım... her kutuda 90 kapsül var sabah akşam kullanılması gerekiyomuş ve 3 ay kullanılması gerekiyomuş... bunun karşılığında bizden 600 tl istedi tabi bizde almadık kutularda içerikleride yazıyodu.. birinde hayıt tohumu ve bikaç bitki daha diğerindede incir ve bikaç bitki daha vardı... aklım kaldı aslında ama çokta pahalıma geldi açıkcası... bide çocuğu olmayanların test sonuçlarını önceki ve sonraki diye dosyalamışlar gerçekten özellikle erkeklerde görülen rahatsızlıklarda yüksek oranda artış sağlamış ilaçlar... durum böyle işteee..

bu arada benim kırmızılar pazar günü hiç beklemediğim bi anda geldi ama ben buna üzülmekten çok sevindim doğrusu sanırım regl tarihlerim biraz düzene girdi.. eskisi gibi 35-40 günleri bulmuyo 3-4 aydır... bende durumlar böyleee..... kızlar eski topiğimizi toparlayalım yaaaa bu ne böyleeee artık giresim dahi gelmiyor topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…