- Konu Sahibi pembemasal
-
asıl sen nasılsın? habersiz bıraktın burayı. dr gittin mi tekrar? nedir şimdi durumun tam olarak?
temizlik dursun kenarda olmadı yardım ederler sana kendini ve bebeğini tehlikeye atacak bir iş yapma sakın.
merak ettik seni ayşe yaa
Gunaydin seker kizlar nasilsiniz bugun bana temizlige gelseniz ya yoksa ben temizlik icin yataktan kalkacam
Gunaydin kislar ben yine serum yiyorrum ttansiyonuumda dusmus,burasi hem morg gibi soguk hemde cok aciktim iki saattir yatiyorum burada . Ne zaman bitecek bu kusmalar su icemiyorum beni en cok bu korkutuyor:-(
canım yaa seni en iyi ben anlıyorum biraz daha dişini sık bitanem ilk üç ay yiyip içtiğin pek önemli değil takma kafana sakın 3. aydan sonra önemli yiyip içtiğin
Tunaydin canlarim nasilsiniz,ben herzamanki gibi iyi degilim sancim var sanirim gaz sancisi kabiz da oldum bana dogal yollardan ne. Yapsam gecer bilen varsa solesin allah rizasi icin. Mahvoldum...:'(
incir kabızlığa iyi geliyo tatlım ben ne zaman incir yesem kabızlığım geçiyo ama öyle bitane yiyip bırakma 2-3 tane yemeye çalış
incir kabızlığa iyi geliyo tatlım ben ne zaman incir yesem kabızlığım geçiyo ama öyle bitane yiyip bırakma 2-3 tane yemeye çalış
Hamile kalmadan once zeytinyagli incir yiyordum onu tekrar yemeye basliyabilirim o halde. Saol tatlim.
zuzucuk bol su gerçekten önemli ,özellikle sabahları içtiğin aç karnına bir bardak ılık su çok iyi gelir diye biliyorum.bi dene istersen !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?