Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Günaydın
Ultrasonda 6.haftadan sonra görülüyormuş. Seninki de görünür merak etme.

evet ultrasonda görüceksin tatlım ben 9, haftalık gittiğimde minnacık eli bacakları kıpır kıpırdı oğlumun

evet ultrasonda görüceksin tatlım ben 9, haftalık gittiğimde minnacık eli bacakları kıpır kıpırdı oğlumun

Ayyy gercektenmi babamiz cildiricak desenee. Ayy c.tesi gelsin o zaman ben onu minnacik bise saniyom yaa ne cabuk buyuyorlarr bole. Ins. Hareketlerini gorurum. Ultrasondada sole fiyakali bi foto tamamdir. Anasina cekerse guzel poz verir

oyy ınsAllah olur hatta hamılesındır ınsAllah canım benım:)

canımmm seni hepimiz çok iyi anlıyoruz.. Rabbim aynı hissiyatı tekrar yaşatmasın bebişin sağ salim kucağına gelsin inşallah... Sen pko lu olarak bir zoru başardın ve kendiliğinden hamile kaldın... bu bile çok güzel bişey aslına bakarsan.. bebeğini kaybetmen gerçekten çok üzücü ama hamile kalabildiğine sevinmen lazım bence... bana kalırsa senden ikinci hamileliğinin haberini 2-3 aya alırız gibiyo geliyo.. Hadi hayırlısı.. Öncelikle kafanı iyice dinle ve toparla, eski neşeni tekrar kazan sonra da yeni çalışmalara başla canım.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Öpüyorum çok..

günaydınnnn canlarııımm... vallaaa bu sabah baya kalabalığız maşallaaahhh....... şu ayşe delisi naptıki sıpa yaaa oda çok korkuttu biziiii....

günaydın kızlar, bugün yumurtamın çatlaması lazım dün iğne oldum, inşallah çatlar da gebelik olur dua edin olur mu. Rabbim yardım et...
ayvareçeli, ne güzel seni burda görmek, iyileşiyorsun artık maşallah sana, her yerde denir, düşüğün arkası bebek... çok yakında senden güzel haberler alacağız inşallah canım.

günaydınnnn canlarııımm... vallaaa bu sabah baya kalabalığız maşallaaahhh....... şu ayşe delisi naptıki sıpa yaaa oda çok korkuttu biziiii....

günaydın canım... ya evet canım ya ayşe yi merak ettim ben de. naptı acep...

kızlar günaydın... ben pek aydın bi şekilde kalkmadım güne ama inşallah sizin gününüz iyi geçer .zaten herkes bomba gibi maşallah :)

Ayyy gercektenmi babamiz cildiricak desenee. Ayy c.tesi gelsin o zaman ben onu minnacik bise saniyom yaa ne cabuk buyuyorlarr bole. Ins. Hareketlerini gorurum. Ultrasondada sole fiyakali bi foto tamamdir. Anasina cekerse guzel poz verir

bende gittiğimde beklemiyodum ama bi baktım kıpır kıpırdı sıpam çok güzeldi

benide dusugun arkasi bebek diyip cok umutlandirdilar ama 4 aydir tik yok bu ay stresten yumurtalarda gelismedi... bi de grip oldum, antibiyotikler agri kesiciler yuzuyor midem de... dusukten sonra vucudum cok direncsiz dustu, moralin de buyuk etkisi var bunda... hala surekli hasta oluyorum

kızlae benimde umutlarım eylüle kaldı ama umutlarım tükeniyor
ben mayısta duphaston kullandım adetlerim düzene girdi tekrar tahlil yaptırdım sorun yok dedi eşime sperm tahlili verdi %20 oranında hareketsilik var dedi muayene olsun dedi şimdi gidicez ama ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum yumurtlama günlerini aksatıyoruz sanırım yada olmuyor. 5 . ayımdayım. 29 agustosta regl olmam gerekiyordu hala olmadım biraz şişlik hissediyorum biraz umudum var ama yine de çok umutlanmak istemiyorum hamile olabilir miyim acaba?

ayrıca kızlar sperm hareketsizliği hakkında bilgisi olanlar ?????????
bide arı sütünü nasıl alıyoruz ne nasıl üketiyoruz yardım please

Seastire bebeğin yan gelip çatmış keyif çatıyor orda. Ne kadar net görünüyor öyle maşallah

Düşükten sonra bebek hemen olur diye bir şey duymadım hiç. Önce sağlığına tam anlamıyla kavuş sonra o gelir inşallah

Kızlar umudum yok yine hamile değilsin daisyb diyor içimden biri
Senin BATa daha var, umutsuz olma öyle.

Ayy tatlim hadi hayirlisi bir kere bende vurdurmustuim mahvoldum valla ama etlkili bisey bayyaa... Ins.sende hamis kalirsin ve iste budur die naralar atarsin burada,rabiim isteyen herkesin yuzunu guldursun ins. Hayirrli haberlerini bekliyoruzzz sira sende;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…