Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Günaydın

Topikler sessiz doğru. Ben kendi adıma çocuk hevesim törpülendiği ve daha falaz stres-umut-hayal kırıkşığı içgeninde daralmak istemediğim için mümkün olduğunca az yazıyor az okuyorum bebek topiklerini. BATa da çok var henüz heyecan-stres yok. Zaten yazacak bir şey de yok. Bekleyip duruyoruz işte ne yapacağız. ELimizden geleni yapıp tevekküle duracağız. EN azından ben öyle yapacağım 2 ay daha. Sonra da olmazsa mazallah doktora gidip muayane olacağım.

Merhaba cnm hosgeldin. Haklisin ucreet cook pahali,biraz umut tacirrciligi olarak goruyorum bole uygun seyleri bole pahali satanlari ben nedense rabbbim versin sifasini... Ben once esinle birlikte tetlik ve tedavilerini yaptirmadan yanayim,sonrasinda. Ins.soruna yonelik hareket ederain ben bile dr gidecegim dedigim ay esimide ikna etmisken hamis kaldim tabiki benim herhangi bi problemim yoktu hatta dusuk yapmistim cehaletten paniklemisim diyorum simdi! Bu arada topikle alakali goruslerine aynen katiliyorum,ama diger topiklerde pek farkli degil mesela ben artik nisan anneelerinede girmiyorum acikcasi vaktim de yok ugrasamicam yani. Mide bulantisi ev is calisan insanlariz nihayetinde butun vaktimizi burada gecirecek bi luksumuz yok ama. Telden baglandigim icin her an elimin altinda olabiliyor keza burada neet yok! Biz bukdr fedakarliklarla girelim kimsecikler olmasinn... bu aradaki su tarih neyoin nesi kusum?

baya pahalıymış canım. ama alıcaksanda bence doktora danış öyle al derim ben tatlım

hoşbulduk canımm... bende öyle düşündüm gerçekten para tuzağı olduğu bariz ortada... ben eşimle tüm tetkiklerimi yaptırdım bende polikistik over var eşimde bir sıkıntı yok çok şükür... ben ayrı 2 doktora göründüm ikiside klomen verdi yumurtlama takibi felan istediler.. bu arada tarih evlilik tarihimiz... daha 1 sene dolmadanda herhangi bir tedavi görmek istemedim açıkcası... bu ay tatil planımız var tatile gidip geldikten sonra ki ilk reglimde klomeni kullanıcam artık çünkü 6 aydır her ay bişey bulup erteledim.. benden çok eşim istemeye başladı bu aralar her regl günümde ilacı bu ay alalım olurmu diyo ben hep bahane buluyorum.. bu geçen sürede anladığım tek şey kendiliğimden hamile kalabilme oranım çok çok düşük.. senelercede evlat hasretiyle yanıp tutuşmak istemiyorum o yüzden bir dahaki regli tarihimde büyük ihtimalle ilacı kullanıcam... Rabbim bizlere hamile kalabilmeyi sizlerede evlatlarınızı sağ sağlim kucağınıza alabilmeyi nasip etsin...

topik konusundada öncede girdiğim de en kötü 5 6 sayfa birikmiş oluyodu ve bize katılan çok daha fazla arkadaşımız vardı... ama herkes kayboldu bi yerlere 3 gündür aynı sayfada 2 3 yorum görüyorum.. anlaşılan hamile kalamayan arkadaşlarımın (bende dahil) motivasyonumuz düştü sanırım... gerçekten çok zor bir imtihanmış her ay hüsrana uğramak.. Rabbim çok büyük onun hazinesinde bizlerede göndereceği meleklerler elbet vardır diye Rabbime sığınmış bir şekilde beklemedeyim işte...

Son düzenleme:

haklısın cnm benimde artık her ay hüsrana uğramaktan hevesim kaçtı ama hala azıcık kalmış olsada bi sabrım var doğrusu... İsyan etmeyi hiçbir zaman istemiyorum Rabbim isyan etmekten de korusun ama korunup korunupta korunmayı bıraktığı ay hamile kalanlara ya da ilk gece hamile kalanlar o kadar özeniyorum ki.... Dışarıda hamile bayanları görünce gözüm takılıyo maşallah diye iç geçiriyorum gerçekten çok acı bi durum rabbim hiç kimseye yaşatmasın...

Son düzenleme:
yok seastirem almayı istedim ama almıcam onun yerine direk aşılama yaptırırım daha iyi... en azından doktor kontrolü altında olmuş olur...

evet bencede öylesi daha iyi canım bitkisel ama ne kadar sağlıklı vegüvenilir bilinmiyo ama doktor kaontrolünde olma en güzeli

mrb kızlar ben sürekli takip ediyorum ama ben umutlu ekim ya da kasım kadınlarındanım :) yani en azından öyle planlıyırum..
size bi sorum olacak saçma biliyorum ama merak işte... geç döllenme durumunda gebelik ne zaman çıkar ki idrarda falan? mesela adete 10 gün kala döllenme oldu adet öncesi çıkar mı test yapsak?

Aminnn canim rabbim en kisa zamanda kucaklarini dolduracak bebisler versin ama bence uzulmek hayal kirikligina ugramak icinn cook erken degilmi evliliginizi doyasiya yasamak varken bu ne telas stresi cok erken edinmis evliliginiz gerek yok bence... Esinin istememesi cok dogal eslere cok is dusuyor ve hazir hissetmiyor olabilir cok normal olarak esim bile iki yil olcak evleneli hala sadece beni istiyo dusun artik suan ne kdr hassas oldugumu bazen anlamak istemiyor cunku isine gelmiyor';-) biraz sabir biraz esinide anla ona odaklan biraz ask cocuu olsun bebis. Bu arada klomen cok ise yariyor tavsiye ederim...

eşim çok istiyo zaten cnm benden çok istiyo hatta... biz evlendiğimizden beri çok istiyoruz ama sıkıntı varmış işte kontrole gidince öğrendik... klomeni kullanıp doktor kontrolüne gitmesem nasıl olur sence..? deneme amaçlı sonraki ayda doktora giderek kullanırım.. sence..??

cnm en güzeli adet gününü beklemek öncesinde yaparsan sadece kafanın karışmasını sağlamış olursun.. adet gününde yapabilirsin ama bence...

Allah öncelikle isteyen herkeze versin en bir buçuk senedir istiyorum olmadı neler yaptım olmadı bu ay okadar umydum vardı ki ama aglsmaktan şiştim neden olmuyor duye Piskolojim com bozuldu

Canim ben birkerede olsa takip yaptirip yumoslarinin ne kdr buyutu oldugunu ogrenip sonraki ay takpsiz gitmen daha mantikli bende alt tarafi adetinin 3.gunu basliyon bes gun iciyon bu... Ama birkere yaptir ve bize durumu bildirrr... Ben birkere yaptim baktim bayaa buyuyo sorun yokk bidaha kullanmadim sonraki ay hamis kaldim. Darisi basinaaa

hmmm tamam o zaman öyle yapayım... bakalım faydası olacakmı dua et bana sen hamişsin duaların kabul olur

aynen fıstık ya toparlanıp buluşalım artık topikte. hamile kalan kalamayan kimler varsa... bitkisel ilaç için 600 çok yaa, sanki altın var içinde

Canim gunaydin limonlu su iciyordum tansiyonumu dusurdu,sade su icemiyorum ki ben uc litreyi likir likir icerdim ama artik kusturuyor. Suanda yaptigim kayisi suyuna sicak su ekliyorum yada erik marmelati yapti kaynananam icine yine sicak su koyup iciyorum birde sodali ayran iciyorum boyle dengelemeye basladim. Ins. Uzun ssurmezde normale donerim...[/QUOTE]

erik marmelatı ve kayısılı suyu da aşırı tüketmezsin herhalde ...? fazlasıda ishal yapıyo...!!!

erik marmelatı ve kayısılı suyu da aşırı tüketmezsin herhalde ...? fazlasıda ishal yapıyo...!!![/QUOTE]

Keske ishal olsam bu halim cok daha kotuuu:'(

merhaba tatlım benım nasılsın haklısın ya tadı tuzu kalmadı ama dur senn kıs gelıyor herkez buraya terlık cay kahve toplanırız tatlım ben pcodan kurtuldum da esım test yaptı sperm bıraz bakterılı cıktı spermlerın gecısını bakterıler barıyel gıbı kapatıyormus sımdı ıkımızde antıbıotık kullanıyoruz bence senın de esın yapsın bı doktor uzun sure ıstenınce problem de yoksa sadece bayan degıl erkek te yapmalı dedı sen bılırsın canım da ertlenmemesı ıcın sız de bı bakın Allah yuzumuzu tez zamanda guldursun tatlım amın

evet şekerler yarın ilk doktor kontrolümüz var.Eğer kısmetimizde varsa bebişle tanışıcaz.Yoksa Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin diycez.Asla umutsuzluk yok dua ve sabır ile umarım herkes,hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşuruz.tabi sağlık kontrollerimizi aksatmadan kızlar.Ben sizler için hep dua ediyorum ,sizlerde benim için dua edin olurmu bacişler.yarın doktordan geldikten sonra sonucu yazarım.hepinizi çok öpüyorum sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…