- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
-
Merhaba cnm hosgeldin. Haklisin ucreet cook pahali,biraz umut tacirrciligi olarak goruyorum bole uygun seyleri bole pahali satanlari ben nedense rabbbim versin sifasini... Ben once esinle birlikte tetlik ve tedavilerini yaptirmadan yanayim,sonrasinda. Ins.soruna yonelik hareket ederain ben bile dr gidecegim dedigim ay esimide ikna etmisken hamis kaldim tabiki benim herhangi bi problemim yoktu hatta dusuk yapmistim cehaletten paniklemisim diyorum simdi! Bu arada topikle alakali goruslerine aynen katiliyorum,ama diger topiklerde pek farkli degil mesela ben artik nisan anneelerinede girmiyorum acikcasi vaktim de yok ugrasamicam yani. Mide bulantisi ev is calisan insanlariz nihayetinde butun vaktimizi burada gecirecek bi luksumuz yok ama. Telden baglandigim icin her an elimin altinda olabiliyor keza burada neet yok! Biz bukdr fedakarliklarla girelim kimsecikler olmasinn...kızlarr günaydın.. seastirem sana katılıyorum topikteki güzel sohbetimiz muhabbetimiz artık yok maalesefbütün kızlar terketti bizi... bikaç kişi dışında...
kızlar biz dün eşimle mustafa eraslanın dükkanlarından birine gittik.. ordaki adam sıkıntı ne diye sordu bende bir bir anlattım tüm sıkıntılarımızı.. bana 2 tane kapsül içinde bitki karışımıymış onları önerdi.. birisi kistleri atmam için diğeriyse yumurta oluşumunu kuvvetlendiriciymiş.. bu iki ilacı 3 ay kullanmamı söyledi... açıkcası biraz heveslendim fiyatı biraz daha uygun olsaydı alacaktım... her kutuda 90 kapsül var sabah akşam kullanılması gerekiyomuş ve 3 ay kullanılması gerekiyomuş... bunun karşılığında bizden 600 tl istedi tabi bizde almadıkkutularda içerikleride yazıyodu.. birinde hayıt tohumu ve bikaç bitki daha diğerindede incir ve bikaç bitki daha vardı... aklım kaldı aslında ama çokta pahalıma geldi açıkcası... bide çocuğu olmayanların test sonuçlarını önceki ve sonraki diye dosyalamışlar gerçekten özellikle erkeklerde görülen rahatsızlıklarda yüksek oranda artış sağlamış ilaçlar... durum böyle işteee..
bu arada benim kırmızılar pazar günü hiç beklemediğim bi anda geldi ama ben buna üzülmekten çok sevindim doğrusu sanırım regl tarihlerim biraz düzene girdi.. eskisi gibi 35-40 günleri bulmuyo 3-4 aydır... bende durumlar böyleee..... kızlar eski topiğimizi toparlayalım yaaaa bu ne böyleeee artık giresim dahi gelmiyor topiğe
kızlarr günaydın.. seastirem sana katılıyorum topikteki güzel sohbetimiz muhabbetimiz artık yok maalesefbütün kızlar terketti bizi... bikaç kişi dışında...
kızlar biz dün eşimle mustafa eraslanın dükkanlarından birine gittik.. ordaki adam sıkıntı ne diye sordu bende bir bir anlattım tüm sıkıntılarımızı.. bana 2 tane kapsül içinde bitki karışımıymış onları önerdi.. birisi kistleri atmam için diğeriyse yumurta oluşumunu kuvvetlendiriciymiş.. bu iki ilacı 3 ay kullanmamı söyledi... açıkcası biraz heveslendim fiyatı biraz daha uygun olsaydı alacaktım... her kutuda 90 kapsül var sabah akşam kullanılması gerekiyomuş ve 3 ay kullanılması gerekiyomuş... bunun karşılığında bizden 600 tl istedi tabi bizde almadıkkutularda içerikleride yazıyodu.. birinde hayıt tohumu ve bikaç bitki daha diğerindede incir ve bikaç bitki daha vardı... aklım kaldı aslında ama çokta pahalıma geldi açıkcası... bide çocuğu olmayanların test sonuçlarını önceki ve sonraki diye dosyalamışlar gerçekten özellikle erkeklerde görülen rahatsızlıklarda yüksek oranda artış sağlamış ilaçlar... durum böyle işteee..
bu arada benim kırmızılar pazar günü hiç beklemediğim bi anda geldi ama ben buna üzülmekten çok sevindim doğrusu sanırım regl tarihlerim biraz düzene girdi.. eskisi gibi 35-40 günleri bulmuyo 3-4 aydır... bende durumlar böyleee..... kızlar eski topiğimizi toparlayalım yaaaa bu ne böyleeee artık giresim dahi gelmiyor topiğe
Merhaba cnm hosgeldin. Haklisin ucreet cook pahali,biraz umut tacirrciligi olarak goruyorum bole uygun seyleri bole pahali satanlari ben nedense rabbbim versin sifasini... Ben once esinle birlikte tetlik ve tedavilerini yaptirmadan yanayim,sonrasinda. Ins.soruna yonelik hareket ederain ben bile dr gidecegim dedigim ay esimide ikna etmisken hamis kaldim tabiki benim herhangi bi problemim yoktu hatta dusuk yapmistim cehaletten paniklemisim diyorum simdi! Bu arada topikle alakali goruslerine aynen katiliyorum,ama diger topiklerde pek farkli degil mesela ben artik nisan anneelerinede girmiyorum acikcasi vaktim de yok ugrasamicam yani. Mide bulantisi ev is calisan insanlariz nihayetinde butun vaktimizi burada gecirecek bi luksumuz yok ama. Telden baglandigim icin her an elimin altinda olabiliyor keza burada neet yok! Biz bukdr fedakarliklarla girelim kimsecikler olmasinn...bu aradaki su tarih neyoin nesi kusum?
baya pahalıymış canım. ama alıcaksanda bence doktora danış öyle al derim ben tatlım
Günaydın
Topikler sessiz doğru. Ben kendi adıma çocuk hevesim törpülendiği ve daha falaz stres-umut-hayal kırıkşığı içgeninde daralmak istemediğim için mümkün olduğunca az yazıyor az okuyorum bebek topiklerini. BATa da çok var henüz heyecan-stres yok. Zaten yazacak bir şey de yok. Bekleyip duruyoruz işte ne yapacağız. ELimizden geleni yapıp tevekküle duracağız. EN azından ben öyle yapacağım 2 ay daha. Sonra da olmazsa mazallah doktora gidip muayane olacağım.
yok seastirem almayı istedim ama almıcam onun yerine direk aşılama yaptırırım daha iyi... en azından doktor kontrolü altında olmuş olur...
haklısın cnm benimde artık her ay hüsrana uğramaktan hevesim kaçtıama hala azıcık kalmış olsada bi sabrım var doğrusu... İsyan etmeyi hiçbir zaman istemiyorum Rabbim isyan etmekten de korusun ama korunup korunupta korunmayı bıraktığı ay hamile kalanlara ya da ilk gece hamile kalanlar o kadar özeniyorum ki.... Dışarıda hamile bayanları görünce gözüm takılıyo maşallah diye iç geçiriyorum gerçekten çok acı bi durum rabbim hiç kimseye yaşatmasın...
Aminnn canim rabbim en kisa zamanda kucaklarini dolduracak bebisler versin ama bence uzulmek hayal kirikligina ugramak icinn cook erken degilmi evliliginizi doyasiya yasamak varken bu ne telas stresi cok erken edinmis evliliginiz gerek yok bence... Esinin istememesi cok dogal eslere cok is dusuyor ve hazir hissetmiyor olabilir cok normal olarak esim bile iki yil olcak evleneli hala sadece beni istiyo dusun artik suan ne kdr hassas oldugumu bazen anlamak istemiyor cunku isine gelmiyor';-) biraz sabir biraz esinide anla ona odaklan biraz ask cocuu olsun bebis. Bu arada klomen cok ise yariyor tavsiye ederim...
mrb kızlar ben sürekli takip ediyorum ama ben umutlu ekim ya da kasım kadınlarındanım :) yani en azından öyle planlıyırum..
size bi sorum olacak saçma biliyorum ama merak işte... geç döllenme durumunda gebelik ne zaman çıkar ki idrarda falan? mesela adete 10 gün kala döllenme oldu adet öncesi çıkar mı test yapsak?
eşim çok istiyo zaten cnm benden çok istiyo hatta... biz evlendiğimizden beri çok istiyoruz ama sıkıntı varmış işte kontrole gidince öğrendik... klomeni kullanıp doktor kontrolüne gitmesem nasıl olur sence..? deneme amaçlı sonraki ayda doktora giderek kullanırım.. sence..??
Canim ben birkerede olsa takip yaptirip yumoslarinin ne kdr buyutu oldugunu ogrenip sonraki ay takpsiz gitmen daha mantikli bende alt tarafi adetinin 3.gunu basliyon bes gun iciyon bu... Ama birkere yaptir ve bize durumu bildirrr... Ben birkere yaptim baktim bayaa buyuyo sorun yokk bidaha kullanmadim sonraki ay hamis kaldim. Darisi basinaaa
kızlarr günaydın.. seastirem sana katılıyorum topikteki güzel sohbetimiz muhabbetimiz artık yok maalesefbütün kızlar terketti bizi... bikaç kişi dışında...
Canim gunaydin limonlu su iciyordum tansiyonumu dusurdu,sade su icemiyorum ki ben uc litreyi likir likir icerdim ama artik kusturuyor. Suanda yaptigim kayisi suyuna sicak su ekliyorum yada erik marmelati yapti kaynananam icine yine sicak su koyup iciyorum birde sodali ayran iciyorum boyle dengelemeye basladim. Ins. Uzun ssurmezde normale donerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?