- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
-
Ne biliyim bugün bende garip haller var. Doktora gideceğiz zaten ama şimdi değil. Ben sabırsızlık yapsam da erken aslında. 4.ay bu. Az daha sabretmem lazım ama işte yapamıyorumayyyyAllah rahmet eylesin.. Çok zor rabbim ailesine ve yakınlarına sabır ihsan eylesin.. Sende kendini çok üzme cnm bebeğine yazık onada yansır üzüntün...
cnmm herkes hamile değiiiill... daha hamiş kalamayan bir sürü kişiyizz sen niye bu kadar üzüyosunki kendini... kasma bu kadar... çok kafana takıyosun en kısa zamanda eşinle bi kontrole gidin en azından rahatlamış olursun..???
günaydın kızlar ben bügün limoniyim geceden beri öğürmekten bi hal oldum
Allah rahmet eylesin.
Kızlar burada hep hamileler kalmış artık. Herkes hamile mi yoksa?
Buraya girince hüzün kaplıyor beni. Ne olur kusuruma bakmayın, elimde değil.
Ne biliyim bugün bende garip haller var. Doktora gideceğiz zaten ama şimdi değil. Ben sabırsızlık yapsam da erken aslında. 4.ay bu. Az daha sabretmem lazım ama işte yapamıyorum
günaydın kızlar ben bügün limoniyim geceden beri öğürmekten bi hal oldum
Gunaydinn, bugun ruh halim hic iyi degil,is arkadasimizin esi kalp krizi nedeniyle hayatini kaybetmis dun gece duydum iyice dagildim. Rabbim sabir versin,eslerimizi basimizdan eksik etmesin....
Gunaydinn, bugun ruh halim hic iyi degil,is arkadasimizin esi kalp krizi nedeniyle hayatini kaybetmis dun gece duydum iyice dagildim. Rabbim sabir versin,eslerimizi basimizdan eksik etmesin....
Allah rahmet eylesin.
Gunaydin cnm yaaa tam bitti derken su cektigine bakk. Off gel kafa kafaya verip ogurup kusalim,bak ben cisliyoim altimada kaciriyom haberin olsun igrenme sonra:-(
geçmiş olsun canım senin bulantılar geçmişti ama anlaşılan arada kendilerini hatırlatıyorlar
canım benimde bu ay ilk klomen tedavim... reglinin 3. günü klomene başladım sabah akşam olmak üzere 5 gün içtim.. reglinin 10.günü doktor kontrole çağırdı yumurtalara baktı 15,13 ve 8 mm olan 3 tane yumurtam var... bugün reglinin 13. günü tekrar kontrole gidicem bugün ne söyleyecek bilemiyorum gelişmeleri paylaşırım cnm...
paylaşırsan çok sevinirim.ben de bugün 5.günümdeyim gittim doktora prolaktinim 24 tü.sınırda sandım ama iyi dedi doktor.klomen verdi,haftaya gidicem ben de..heralde seninki gibi kaç mm onları mı sölicek:)
Allah rahmet eylesin.
kızlar doktora göründüm ben bugün... ama kesinlikle bir daha asla gitmicem o doktora.. adam acayip ters bi adam yaaa... soru sormaya çekindim vallaa... kızlar yumurtamın 1 tanesi kendiliğinden çatlamış çok şükür rabbime.. boyutunu filan soramadım neden derseniz doktor çok ters bide o alttan muayenenin verdiği stresle soracaklarım uçtu gitti kafamdan... bu akşam başlamak üzere 3 gün gün aşırı ilişki önerdi... bide progesteron diye bi ilaç yazdı bu ilacı günde 3 kere düzenli kullanmamı eğer kutu biterse tekrar alıp devam etmemi söyledi regl olana kadar kullanıcaksın kullanmazsan kanaman olur dedi bununda nedenini anlamadım doğrusu?... 12 gün sonra gel tekrar muayene edicem dedi.. ama ben 12 gün sonra tatilde oluyorum hocanın ters oluşundan herşey uçtu gitti kafamdan söylemeyi unutmuşum biran evvel odadan çıkmaya can attım resmen... bide eğer regl olursam 12 güne neden gideyim ki tekrar para almak için çağırıyo heralde.. kafam çok karıştı yaaaaaaa kızlar bana bi yardımcı olun napim ben şimdiiiiiiiii..........????
Kuzum ne güzel bak kendiliğinden çatlamış hem de!! yaşasınnn:)) seni geren her insandan ve dr.dan uzak dur tatlım... benim bundan önceki takibimde içmiştim o hapı, demek ki sende ışık görmüş, çünkü bana bu ay dr vermedi bu ilacı, şans vermiyor çünkü malum sebeplerden dolayı... sen adet gününe kadar iç bu ilacı, sonra test yap, negatif olursa(Allah korusun) ilacı bırakıp adet görüyorsun canım. bundan önceki dr.um yaşlı bir bunaktı bu ilacı kullanırken adet görmeyeceğimi söylemedi ben de adetim gecikiyor diye mutlu olup sonra hüsrana uğramıştıminşallah sen başarılı bir şekilde hamile kalırsın canım Allahın izni ile.
Gunaydin gardaslar nasilsoniz bakalim.yarin abimin nisani var cok gerginim.cunku kiz tarafindan sevmdigim bir aile var terslemesem bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?