- 26 Mart 2009
- 1.028
- 0
- 41
Bence kasilmaydi,cunki dedigin gibi karnim bir yere toplaniyor gibi oluyordu,ve asiri sertlesiyordu nefesimi kesecek kadar.. Birde bebekde assagiya tepince dahada korkmaya basladim. Daha once bir dusugum olmustu ama 5 haftalikken,bu ilk hamileligim sayilir yani :) Tek bebis var,insallah birsey olmaz.. Zaten cok is guc gormuyorum,esimde arada yardim ediyor bir yemegimi yapiyorum bulasigimi kaldiriyorum okadar ..
Eee senin dogumada az kalmis,nasil sancilarin filan oluyormu hamileligin o haftalari nasil yatarken uyurken zor oluyormu??? Hele sen bolca dinlen valla.. Doguma enerjik gir.. Normal dogum dusnuyorsun sanirim degilmi??
BU arada mobilyayla ilgilede baya sorun yasamissin .. gecmis olsun:) Simdi hazirdir umarim herseyi bebisin :)
Eee senin dogumada az kalmis,nasil sancilarin filan oluyormu hamileligin o haftalari nasil yatarken uyurken zor oluyormu??? Hele sen bolca dinlen valla.. Doguma enerjik gir.. Normal dogum dusnuyorsun sanirim degilmi??
BU arada mobilyayla ilgilede baya sorun yasamissin .. gecmis olsun:) Simdi hazirdir umarim herseyi bebisin :)