- 30 Ekim 2008
- 2.372
- 4
selam kizlar nasilsiniz??ayy bende yeni dis doktorundan geldim maff etdi beni
nieee nooldu ki g3eçmiş olsun ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar nasilsiniz??ayy bende yeni dis doktorundan geldim maff etdi beni
biliyorum merak ettiğim sonuçta sizlerde tüp yöntemiyle bebişleriniz oldu hangi merkezlerde oldunuz tavsiyeleriniz ama olsun genede teşekkürler
nieee nooldu ki g3eçmiş olsun ...
sinem cim ben düşük yaptım kalanı da kaybetmemk için 1,5 ay yattım.. biliyorum gözün korktu şimdi ama dinlenmeye azami dikkat et ve kulak arkası etme, dinlenmek ve artırılmış progestan dozları işe yarıyor, moralini sakın bozma arkadaşım. doktor çok önemli içinin sineceği bir doktor bul biran evvel, ondan destek aldıkça rahatlıyorsun ...
ilginize çok teşekkür ederim arkadaşım.ama bu dr yapacağı herşeyi bana soruyor güven vermedi anlayacağın.allah hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun.7+2 günlük bugün ama 2 haftadır bulantı ve kusmadan ben bişey yiyip içemiyorum.yesemde hemen çıkıyor ağrıda bununda payı vardı o gün çok şükür kanamam hiç olmadı ağrıda ertesi gün geçti ama bende korkudan hep yatıyorum gün içinde.
Sena hemen icra takibi başlat bu firma hakkında.En erken 10 gün içeriisnde icra takibin kesinleşir ve hacze gidersin , firma batmadan hacze gidip paranı kurtarırsın hiç değilse.Mobilyayıda artık başka bir firmadan söylersin.Bu arada savcılığada suç duyurusunda bulun , savcılık hukuki mesele olduğu gerekçesiyle dava açmaz büyük ihtimal ancak hiç değilse firma yetkililerinin savcılığa çağrılıp ifadesinin alınması bile etkili olabilir diye düşünüyorum.Hatta gerekirse savcı ile de görüşüp mağduriyetinizi de anlatırsınız...