Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

biliyorum merak ettiğim sonuçta sizlerde tüp yöntemiyle bebişleriniz oldu hangi merkezlerde oldunuz tavsiyeleriniz ama olsun genede teşekkürler

zzaman cım ben amerikan da oldum,
burdan anladığım kadarı ile en pahalı yerlerden birinde olmuşum.. doktorumu ordan seçmedim benim zaten 7 yıllık doktorumdu, evlenmeden önce de ona gidiyordum, evlendikten 3i,5 yıl sonra bebiş istedik olmadı , bu sebebple tüp bebeği onla yaptım amerikanın doktoru diye de biraz orda yaptırdık anlayacağın. ben memnun kaldım ama bunda doktorun benim doktorum olmasının çok büyük etkisi var.. benden başka yaptıranların bir kısmı ordan çok çok da şahane diyerek bahsetmeyebiliyorlar.. ben pozitif sonuç aldım onun da etkisi vardır muhakkak..

nieee nooldu ki g3eçmiş olsun ...

sagol canim tesekür ederim, ya zaten bende dis doktorlarina bi negativ elektirim var , ne yapsalar aciyor ama bu defa tam yapti disimi cekti oda tabiki cok aciyor markozu gitdikce dahada agrisi belli oluyor sabahi nasil etcem onu düsünüyorum.

ahh canım hakkatten beter bişey o diş sorunu...inşallah gece uykun gelir de uykuya dalar anlamazsın..

insallah canim ya yoksa esime yazik olcak mafoldumben sen nasilsin canim ? Dorukcuk nasil?

selam,
nasıl geçti akşamın asuman , ???
biz iyiyiz doruk cuk da iyi sanırım ki bin şükür allaha sorunumuz yok..

herkese günaydın...

kızlar 100 gr şeker yüklemesi yapıldı... sabah sabah zaten açlıktan midem bulanıyordu, üstüne bir de yarım sürahi şekerli su içtim... Allah'tan limonla içtim de o kadar baymadı ama yine de çok midem bulandı... akşama belli olacak sonuç...

ayy çok tatlı :))) kişiye özel dizayn gib i olmuş dünürüm..nazar değmesin aman..
sanırım benim mobilya şirketi batmış kızlar sabahtan beri sinir harbi içindeyim...
mobilyaları alamıyorum galiba , naapıcağımı bilmiyorum..işçileri bile paraları ödenmedi diye firmaya kapısına gelip şikayette bulunmuşlar.. kafamı toplamaya çalışıyorum, çok canım sıkkın gene..niye sıkıntılarım bitmiyor neden biir bitmeden öbürü başlıyor bilmeiyorum hamdolsun allaha ama kimseye bir kötü niyetim bedduam ya da hainliğim yok, sürekli her hafta yeni bir dert...sıkıldım gerçekten !

aaaa inanmıyorum.. bu ara mobilyacılar hep böyle canım... inşallah ürünlerini teslim ederler parayı ödediğine dair bir makbuzun var mı elinde? sıkma canını diyeceğim ama demek kolay, kim osla sıkılır ama olsun cana geleceğine mala gelsin... letto demiştin değil mi? ben de bir bakayım şu firmaya bir araştırayım. merkezi neresi?

merkezi istanbul da.. makbuzum var elbette ama ver parayı geri verecek param yok diyecek, dava açmam lazım bu arada aylar yıllar geçer ki sonuçlansın malesef burası türkiye, bu esnada ben sinirden ölücem o iflas edecek, iflas mahkemesinde bir tane daha dava aç.. bölylece süreç uzaaarr gider,yarın gidip neler yapabiliriz konusucaz, adamları yüzyüze bulursak artık...yani 4 hafta sonra doğursam ortada mobilyam yok, parası da ödendi.. böyle kepazelik olur mu kardeşim ??!! ağrı dan mı aldık malı bağdat caddesinin göbeğinden aldık.. sonuç budur işte.. bu iş bitince her türlü medya iletişimini, bebek dergilerini, bunların iş ortaklarını, duvar kağıtçı firmaları, kitabında bebek odasını anlatırken bunları referans veren tüm doğum koçlarını, hastaneleri , bu firmanın logosunu sponsor diye kullanan herkese yazı hazırlıyorum afişe edicem.... benim canımı bu kadar sıktılar daha da kötüsü 2-3 haftadır onlara diyorum ki erken doğum riskim var, kasılmalarım var bilmem ne hala gözümün içine baka baka 2 gün sonra 3,5 gün sonra diyor .. 2 gün gelince bir 2-3 gün sonra daha diyor yemin billah ediyor... bu kadar şerefsiz bu kadar ahlaksız olunmaz bari de ki 3-4 hafta sürecek ya da paranızı iade ediyorum bu sipariş sizin doğumunuza yetişmeyecek.. çok iyi biliyor yetişmeyecek benim gözümün içine baka baka doğum yapmış hala mobilyası olmayacak bir anneye baktığını bilerek gayet kibar gayet inandırıcı gayet rahat konuşuyor, bu bebeğin odasında yatamayacağını bal gibi bilerek... 8 hafta olmuş daha benim siparişime başlamamışlar bile ....Daha yapılacak bilmem kaç hafta, gelecek boya kuruyacak en az 3 hafta ....ölme allahım ölme.....allahından bulsun o Sibel Öner denen kadın da Hadi denen kocası da , Güler ındere denen anası da... Topunun allah cezasını versin..Bırakırsam peşlerini ben değilim...

Çok kızgınım kusura bakmayın ne dediğimi bile bilmiyor olabilrim yani o derece....

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.dün ve bugün kahverengi lekelenmelerim oldu.tam üstünede hemşirem aradı.korkulacak bişey yok dedi.çok normalmiş.umarım yerleşme lekeleridir.MAYA gerçekten güzel bir merkez.arıyorlar ve birebir ilgileniyorlar.burada araştıran arkadaşlarıma tavsiye ederim.herkese iyi akşamlar.

Sena hemen icra takibi başlat bu firma hakkında.En erken 10 gün içeriisnde icra takibin kesinleşir ve hacze gidersin , firma batmadan hacze gidip paranı kurtarırsın hiç değilse.Mobilyayıda artık başka bir firmadan söylersin.Bu arada savcılığada suç duyurusunda bulun , savcılık hukuki mesele olduğu gerekçesiyle dava açmaz büyük ihtimal ancak hiç değilse firma yetkililerinin savcılığa çağrılıp ifadesinin alınması bile etkili olabilir diye düşünüyorum.Hatta gerekirse savcı ile de görüşüp mağduriyetinizi de anlatırsınız...

Nayi sonuç bekliyordun değil mi sen?Kahverengi lekelenme yerleşme belirtisi , bence şimdiden gözün aydın diyebiliriz...

sinem cim ben düşük yaptım kalanı da kaybetmemk için 1,5 ay yattım.. biliyorum gözün korktu şimdi ama dinlenmeye azami dikkat et ve kulak arkası etme, dinlenmek ve artırılmış progestan dozları işe yarıyor, moralini sakın bozma arkadaşım. doktor çok önemli içinin sineceği bir doktor bul biran evvel, ondan destek aldıkça rahatlıyorsun ...

ilginize çok teşekkür ederim arkadaşım.ama bu dr yapacağı herşeyi bana soruyor güven vermedi anlayacağın.allah hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun.7+2 günlük bugün ama 2 haftadır bulantı ve kusmadan ben bişey yiyip içemiyorum.yesemde hemen çıkıyor ağrıda bununda payı vardı o gün çok şükür kanamam hiç olmadı ağrıda ertesi gün geçti ama bende korkudan hep yatıyorum gün içinde.

ilginize çok teşekkür ederim arkadaşım.ama bu dr yapacağı herşeyi bana soruyor güven vermedi anlayacağın.allah hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun.7+2 günlük bugün ama 2 haftadır bulantı ve kusmadan ben bişey yiyip içemiyorum.yesemde hemen çıkıyor ağrıda bununda payı vardı o gün çok şükür kanamam hiç olmadı ağrıda ertesi gün geçti ama bende korkudan hep yatıyorum gün içinde.

allah tamamına erdirsin , kanaman yoksa ve adet sancısı gibi krasmp girmiyorsa hiç korkma bebiş seninle demnektir, başka bir doktor bul , huzur veren bir doktor moralini da yükseltecektir emin ol.

Sena hemen icra takibi başlat bu firma hakkında.En erken 10 gün içeriisnde icra takibin kesinleşir ve hacze gidersin , firma batmadan hacze gidip paranı kurtarırsın hiç değilse.Mobilyayıda artık başka bir firmadan söylersin.Bu arada savcılığada suç duyurusunda bulun , savcılık hukuki mesele olduğu gerekçesiyle dava açmaz büyük ihtimal ancak hiç değilse firma yetkililerinin savcılığa çağrılıp ifadesinin alınması bile etkili olabilir diye düşünüyorum.Hatta gerekirse savcı ile de görüşüp mağduriyetinizi de anlatırsınız...

yarın mağazada bir oprasyon yapıcaz, işe yaramazsa eğer bunu da yaparım arkadaşım saol.. gelişmeleri yazarım .

günaydın herkese,

nayi geçmiş olsun canım... istirahat et bence... önemli bir sorun olacağını sanmıyorum. lekelenme oması normal.

kızlar şekerim normal değerlerde çıktı... allaha şükür... yaşasın yemek yemek cokacimcoook:Saruboceq:

senacığım iki arada bir derede bırakmışlar seni resmen... sen şimdi çocuk nerde yatacak diye düşünme, Allah sağlık versinde koynunda yine yatar bir iki hafta, alırsın küçük bir beşik... önemli olan hem senin hem de bebeğinin sağlığı. bu işlerle de sen kendin uğraşıp canını sıkma, eşine havale et... o ilgilensin... tabii ki yasal yollardan hakkınızı arayın ama sen birebir muhatap olma bence... bak erken doğum riskinden bahsediyorsun, stres bebekler için en büyük zarar canım.

oda bir noktada önemli, önce sizin sağlığınız...
bırak kocan uğraşsın, onlar bugünler için var... hihoyyyt

X