Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

kızlar bendede elde uyumaşlar oluyor
ve ishal bendede var genelde hep duyardım ki hamilelikte kabız olunur
çok şükür rahatsız edici boyutta değil ama kabızlıktan iyidir

hadi bakalaım sorun magnezyumu uyuşmaları, yaptrın testlerinizi gelin hayırlısıyla ...

benim elimde dün gece uyuşma olmadı arkadaşlar, hissizlik de baya bir hafiflemiş. soda içmiştim belki o etkili olmuştur. bir daha olmazsa normalmiş, tekrarlarsa test yaptırıcam, soda içmeye de ara sıra devam edeceğim...

kızlar son birkaç haftada 3-4 kilo aldım sanırım, iştahım maşallah çok iyi...

detaylı ultrasonum bu hafta olacak, gün bekliyorum bakalım...

sizler nasılsınız?

Senin hikayen gerçekten çok güzell :) çok yaaw
bende 18 hafta 4 günlük hamileyim..

teşekkür ederim Gülencim... hepimizin ayrı ayrı hikayesi var... hepsinin bir anlamı var, inşallah hepimizde hikayenin sonu senin ve benim gibi güzel biter... Allah bebeklerimize kavuştursun bizleri...

tebrik ederim, ne güzel neredeyse yarılamışsın yolu... oğlun mu olucak? kaydirigubbakcemile2

evet oğlum olacak inşallahh..
baştan sona okumuştum sayfaları hepsini çok iyi biliyor çokk :)
tabi acı tatlı hepimizin hikayeleri var

Babytwin dün gece bebişimin hareketini hissettim galiba...Çok güzeldi...Tatlı kızım anneyi daha fazla meraklandırmayayım dedi...

evet oğlum olacak inşallahh..
baştan sona okumuştum sayfaları hepsini çok iyi biliyor çokk :)
tabi acı tatlı hepimizin hikayeleri var

ne güzel birinin daha oğlu olucak gülencim, serenenas tek kalmıştı bu sayfada... Ne güzel an ve an neler yaşadığımızı biliyoruz... dertlerimizi, sevinçlerimizi herşeyi... paylaşmak güzel bir şey... doğuma kadar duyguları paylaşmaya devam, doğduktan sonra da fotoları paylaşırız inşallah... :lepi:

Babytwin dün gece bebişimin hareketini hissettim galiba...Çok güzeldi...Tatlı kızım anneyi daha fazla meraklandırmayayım dedi...

Süper Toprak'cığım, evet akıllı kızın hissetti sanırım dünki mesajlaşmamızı... evet harika bir duygu, ilerleyen günler de daha da belirginleşecek, neden tekma attığını bile anlayacaksın... ben eğilince ya da yanlış bir pozisyonda benim kızım hemen 2 tane uyarı tekmesi atıyor... kaydirigubbakcemile3 tatlı ya da meyve yiyince de keyif tekmesi atıyor... çok sevindim seni daha fazla bekletmediğine... opuyorumnanaktan

benim elimde dün gece uyuşma olmadı arkadaşlar, hissizlik de baya bir hafiflemiş. soda içmiştim belki o etkili olmuştur. bir daha olmazsa normalmiş, tekrarlarsa test yaptırıcam, soda içmeye de ara sıra devam edeceğim...

kızlar son birkaç haftada 3-4 kilo aldım sanırım, iştahım maşallah çok iyi...

detaylı ultrasonum bu hafta olacak, gün bekliyorum bakalım...

sizler nasılsınız?

aaa bak demek ki vitamin eksikliği yapıyor magnezyum sodada da var o zaman dert etme ööyle karpal sendromu bilmem ne falan kaydirigubbakcemile3 birkaç haftada 3-4 kilo deme bana dünür deme banaaaaa mafoldumben
senin şeker testin temiz çıksın inşallah, hafza nın da testi bu haftaymış...ben de cumartesi gidicem dokturma bakayım benim oğlan 2 kio sınıra gelebilmiş mi çok meraktayım çoookkalkisalkisalkis

aaaa gulencim de erkek anası ise numune olmaktan kurtuldum demektir kaydirigubbakcemile3

dünürüm takvimini yeniden düzenlemişsin hele şükür... çok iyi olmuş.. böylece ne kadar olduğunu Doruk bebişin görebiliyorum... benim arkadaş da oğluna Doruk ismini koydu... bizim kızı göreceklermiş, gelin deyip duruyorlar... kızımın iki talibi de Doruk oldu... ama ilk talibi senin Doruk... kaydirigubbakcemile3

senacığım artık sodadan mı geçti, geçeceği mi vardı anlamadım... neyse çok şükür... ayy kiloyu söyledim şerife hemşireme artık normal alman lazım rahmin büyüyor dedi... :nazar: şeker testi bu sıralarda yapılacak sanırım... önce detaylıyı bekliyorum...

senacığım sen demiştin ya faik sönmezde güzel şeyler var, aklıma LC Waikiki'den aldığım XXL ya da XXXL beden kıyafetler geldi. çok rahat kullanıyorum. hem şık, hemd e uygun fiyata. çok uzun ömürlü olmazlar belki ama şimdilik işimizi görürüler. ben de oradan pek çok bol tunik tarzı elbise ve uzun hırkalar aldım. taytla kullanıyorum. çok rahat oluyor. tavsiye ederim. :hulya:

canim nasilsin? cemrecik nasil?

canım iyiyiz, bugün detaylı ultrasonumuz var... çok heyecanlıyım. yaklaşık 1 saat izleyebileceğimiz kızımızı babası ile birlikte... çok öpüyorum hepinizi.. muayene maceramızı yarın anlatırım artık sizlere... kaydirigubbakcemile2

ayyy canim benim cok sevindim, cemrecigi daha uzun göre bilceksin nekadar güzel bir duygu,merakla bekliyoruz haberlerini.. bizde ikinizi öptük

senacığım sen demiştin ya faik sönmezde güzel şeyler var, aklıma LC Waikiki'den aldığım XXL ya da XXXL beden kıyafetler geldi. çok rahat kullanıyorum. hem şık, hemd e uygun fiyata. çok uzun ömürlü olmazlar belki ama şimdilik işimizi görürüler. ben de oradan pek çok bol tunik tarzı elbise ve uzun hırkalar aldım. taytla kullanıyorum. çok rahat oluyor. tavsiye ederim. :hulya:

canim onu ben de keşfetmiştim özellikle yaz aylarında penye t shirtler ve tunik tarzi elbiseler aldmistim ordan haklisin kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benim şeker testim iyi çıktı çok şükür! darısı diğer yaptırcak arkadaşlara!

X