Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

ama bence haksızlık edıyosun kedıye kısır yapcan dımı onunda bebegı ols ya haksızlık...................
canım düşüncene katılmıyorum ama saygı duyuyorum , hgele ki sen şimdi kendi durumumuzu düşünüp de böyle hissediyorsun ama şunu da düşün..bu yavruyu doğurttum diyelim ben kaç yavru çıkacak şimdiden bilemem... bunları pet shoplara vermeem kim bilir kimlere satacaklar ya alanlar yavrulara kötü davranan kıymet bilmez olursa ??? satmadım / vermedim çevreme dağıtmayı denedim diyelim, ancak benim kadar bu yavrulara gerçek evladıymış gibi davranacak birilerine verebilirim üstelik merak da ederim arada bir görebileceğim birileri olmalı.. sonra birçok insan dişi kedi almak istiyor ama erkek kedi istemiyor, yavrular çoğunlukla erkek çıkarsa ne olacak ?? bunu da kontrol edemem.. kimseye veremedim evde kaldılar diyelim o kadar çok kediye ve küçük bebeğe birden bakamam.. anlayacağın bunu yaptırmasam her sene hormon ilacı alacaktı azgınlık için o ilaç sadece azgınlık hissini geçiriyor ama gel gör ki rahmi östrojen ürettiği için ilerde rahim kanserine yakalanma riski yüksek, bir yayaılırsa vücuduna 1-2 ayda gider kedi mazallah.. tüm bunları yan yana koyarsan onun sağlığı için bu önemli bir ameliyat , bir sefer doğrurup ne yapacak ??? zaten yavrularını 3-4 aylıktan sonra bırakır kedi , evde bile olsa onun için yavru kavramı yok aaa eve yeni bir arkadaş geldi der geçer.... onu kaybedemem varsın olsun anne olmayıversin...zaten bugün 4 te yapıldı ameliyatı şu an ayaklarımın dibinde yatıyor, ben de bir yer yatağı serdim onunla yatıcam bu gece..

nurgülcüm senin kız nazlı olacak sanırım kaydirigubbakcemile3
benim kızlar 3 haftadır babalarına kendilerini hissetiriyoolarkaydirigubbakcemile
senacım dikkatli ol canım çünkü
evde uzun süre yaşayan hayvanlar bebekleri kıskanıp öldürebiliyomuş
sen her ihtimali düşünüp tedbirini al:eek:lmaz:

haklısın , benim bebeğim çok iyi huylu tırnak çıkarmasını , pati atmasını bile bilmeyen bir hayvan ama ilk başlarda bebk odasına girmesin diye kapı yaptırıyoruz , bizim bebek 2-3 yaşına gelene dek de onları yanlız bırakmayız merak etme.. hakkımızda hayırlısı tabii..

serenanescim üzülme canım benim demek yer yatağı yaptın yanına... Napıcan herkezin iyiliği için doğru kararlar.

serenanescim üzülme canım benim demek yer yatağı yaptın yanına... Napıcan herkezin iyiliği için doğru kararlar.

hiç uykum yok, kocam ben yatarım dedi ama o uyur kalır şimdi.. halbuki altına kaçırıyor henüz kaslarını tutamadığı için ikimiz ancak kaldırıp altındaki bezi değiştirebiliyoruz.. ben uyumam kolay kolay bir şey olursa da onu da kaldırırım artık ... 2 tane yorganı üst üste koydum Plum cum , üstüne de çarşaf serdim yatıcam işte baş başa naapalım...o da evlat ...

aslında haklısın...........kımse duzgun bakamaz............guvenılmez yanı.........ama dunur olurduk belkım ılerde ya.......delikafadulden:nazar:..........kızlar ıyı geceler........................

günaydın
berbat bi gece geçirdik, siz siz olun bööle işleri hamileyken yaptırmayın eğilmek istiyorum zor oluyor , başını bile kaldırmıyor, boyunluğunu çıkardı sonra da 1 saniyede dikiş bandajını çekti attı.. sabaha kadar ben de kocam da uyumadık.. şimdi gene veterinerin peşine düşücez... anladım ki hasta evlat başı beklemek de böyle bir şey.. muhtemelen daha da kötü mafoldumben

günaydın
berbat bi gece geçirdik, siz siz olun bööle işleri hamileyken yaptırmayın eğilmek istiyorum zor oluyor , başını bile kaldırmıyor, boyunluğunu çıkardı sonra da 1 saniyede dikiş bandajını çekti attı.. sabaha kadar ben de kocam da uyumadık.. şimdi gene veterinerin peşine düşücez... anladım ki hasta evlat başı beklemek de böyle bir şey.. muhtemelen daha da kötü mafoldumben

günaydın hakikaten işin bayağı zormuş Allah kolaylık versin umarım kediciğin bir an önce iyileşir bi yandanda sana staj gibi bişiy ne dersin oluşun seni uykusuz bırakınca zorluk çekmezsin:-))

senecığım geçmiş olsun... evet ya hele gebeliğinin son aylarında kalkışmasaydın keşke bu işe.. hem duygusal boyutu hem de fiziksel açıdan kötü olmuş... inşalalh biran önce iyileşir... kedi sevenlere saygı duyuyorum ama ben de evde kedi besleyemeyenelrdeniz, köpek besleyebilirim ama kedilere nedense hiç ısınamadım... kısırlaştırmayı hiç bizim açımızdan düşünmemiştim... ama senin yazdıklarını okuyunca haklısın, yapacak başka birşey yokmuş...
inşallah çabuk atlatırsınız...

eselciğim benim kız kesin nazlı olur... senin kızlar ikiz olduğu için daha çabuk hissetmiş olabilirsiniz... ya da eşim nasılsa hissedemem diye hiç denememişti, belki daha önce de hissederdi.. bilemiyorum...

kızlar ben dün gece rüyamda bebeğimi emzirdim, nasıl güzel bir duyguydu, bunu nasıl öyle gerçek gibi hissettim anlatamam size, şimdi doğumu herşeyi unuttum o anı bekliyorum... :asigim:-tatlicadiarzu-

Seranesçim çok geçmiş olsun , ben de kedimi kayınvalidelere verdim onlar köyde bakıyorlar , benim kedi köyde biraz sosyetik kalıyor ama çok mutlu bu beni rahatlatıyor...Verdiğin liste için çok teşekkür ederim valla çok işe yarıyor.C.tesi günü eminönün de havuzlu han mı ne varmış oraya gittik annemle , bebişime epey şey aldık.Zaten ben hamile kalmadan önce chikkodan ve mothercareden de bir şeyler almıştım şimdi bebişimin epey eşyası oldu allah inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip eder.Ayrıca bu havuzlu handa gayet kaliteli mallar var özellikle battaniyelerini yatak çarşaflarını , hastane süslerini oradan alabilirsiniz.Çok ağırlaşmadan bir oraya uğrayın derim.Bu arada bu ayşe aydının notlarını ben de alabilirim.Sitesinden baktım bu aralar eğitimi yokmuş acaba en yakın eğitimi ne zaman olur?Hepinizi çok öptüm güzel anneler...

Babytwin sana bir şey soracaktım.Ben 18+4 oldum karnım çok şişmediği gibi , bebeğimi de henüz hissetmiyorum.Bu normal mi?Sen bebişi kaçıncı haftada hissettin?

günaydın hakikaten işin bayağı zormuş Allah kolaylık versin umarım kediciğin bir an önce iyileşir bi yandanda sana staj gibi bişiy ne dersin oluşun seni uykusuz bırakınca zorluk çekmezsin:-))

onda iş biraz daha kolay bence zira bu kedi ne sesi çıkıyor ne ağlıyor ağrısı mı var sıkıntılı mı gözüne bakıp anlamak lazım..:KK43:((

senecığım geçmiş olsun... evet ya hele gebeliğinin son aylarında kalkışmasaydın keşke bu işe.. hem duygusal boyutu hem de fiziksel açıdan kötü olmuş... inşalalh biran önce iyileşir... kedi sevenlere saygı duyuyorum ama ben de evde kedi besleyemeyenelrdeniz, köpek besleyebilirim ama kedilere nedense hiç ısınamadım... kısırlaştırmayı hiç bizim açımızdan düşünmemiştim... ama senin yazdıklarını okuyunca haklısın, yapacak başka birşey yokmuş...
inşallah çabuk atlatırsınız...

canım mecburi yaptırmamım bir sebebi de azgınlık geçsin diye verilen hormon ilaçlarını çok uzun yıllar almak da hastalığa yol açıyor.. kasım / aralık gibi dönemi geliyordu ona yakalanmadan yaptırmak lazımdı.. ama 1-2 ay evvel yaptırsaydım diyorum şimdi kendime.. en büyük hatam bu sanırım...

Seranesçim çok geçmiş olsun , ben de kedimi kayınvalidelere verdim onlar köyde bakıyorlar , benim kedi köyde biraz sosyetik kalıyor ama çok mutlu bu beni rahatlatıyor...Verdiğin liste için çok teşekkür ederim valla çok işe yarıyor.C.tesi günü eminönün de havuzlu han mı ne varmış oraya gittik annemle , bebişime epey şey aldık.Zaten ben hamile kalmadan önce chikkodan ve mothercareden de bir şeyler almıştım şimdi bebişimin epey eşyası oldu allah inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip eder.Ayrıca bu havuzlu handa gayet kaliteli mallar var özellikle battaniyelerini yatak çarşaflarını , hastane süslerini oradan alabilirsiniz.Çok ağırlaşmadan bir oraya uğrayın derim.Bu arada bu ayşe aydının notlarını ben de alabilirim.Sitesinden baktım bu aralar eğitimi yokmuş acaba en yakın eğitimi ne zaman olur?Hepinizi çok öptüm güzel anneler...

ben veremem kimseye bizi gormediği zaman huzursuzluk çıkarıyor hele bu anda versem kıyamet kopar..alışverişlerine bir faydam dokunduysa ne mutlu güle güle giydir inşallah..bu notları sanmayın ki atladım ama bir evde düzenim toparlansın yazıcam kızlar 1-2 haftayı bulursa kusurruma bakmayın nasılsa o zamana dek doğum yapacak yok henüz aramzıda..en ileriniz ben gibiyim galiba...??

Babytwin sana bir şey soracaktım.Ben 18+4 oldum karnım çok şişmediği gibi , bebeğimi de henüz hissetmiyorum.Bu normal mi?Sen bebişi kaçıncı haftada hissettin?

toprak'cım selam canım, aslında 22. haftaya kadar hissedilmemesi normalmiş. ben oldukça erken hissettim, 16. haftada titreşim şeklinde hisettim. ama geç olması da normalmiş. karnının henüz şişmemesi de normal, bildiğim kadarıyla gebeliğin tek, benim de yeni yeni şişiyor, biranda şişti zaten ama hala bilmeyenler hamile olup olmadığımdan emişn olamıyor. bu biraz da alınan kiloyla alakalı sanırım. endişelenecek bir durum yok. nasılsa ultrasonla muayene oluyorsundur, olsa zaten doktorun bilgi verir.. Allah bebeklerimizi korusun canım... kendine ve bebişine iyi bak... kaydirigubbakcemile5

kızar iki gecedir özellikle sağ elimde -solda da var ama dah az- uykumun arasında bir kol uyuşması ile uyanıyorum. berbat birşey, sanki kolum benim değil, özellikle dirseğimden aşağısını hissetmiyorum, gün içinde de elimin içinde hissizlik devam ediyor... internette araştırdım da karpal tünel sendromu diye birşey varmış baya korkuttu beni... sizlerde de oluyor mu? :bbo:

kızar iki gecedir özellikle sağ elimde -solda da var ama dah az- uykumun arasında bir kol uyuşması ile uyanıyorum. berbat birşey, sanki kolum benim değil, özellikle dirseğimden aşağısını hissetmiyorum, gün içinde de elimin içinde hissizlik devam ediyor... internette araştırdım da karpal tünel sendromu diye birşey varmış baya korkuttu beni... sizlerde de oluyor mu? :bbo:

bende ellerimde oldu 3-5 gün.. ama o arada magenzyum dozum artırıldı tam ona denk gelmişti , geçti uyuşmalar.. sen bir doktoruna sor belki günlük dozu artırır...ama ishal meselesini aklında bulundur biliyosun bendeki durumu...

canım ben magnezyumu bacağımda kramlar olurken içtim birkaç gün, sonra soda içince o da iyi geldi bıraktım magnezyumu... artık kramp olmuyor sodayı da pek içmiyorum... evet sormam lazım, ama bu arada magnezyumu deneyeyim... ishal bende hep var... ilginç değil mi gebelikte hele o demir hapları ile nasıl oluyor anlamıyorum... ama şikayetçi değilim, kabızlığa tercih ediyorum.. çok rahatsız edici boyutlarda değil...
sağol canımcım, benim de aklıma geldiydi magnezyum ama internette daha çok şekere ve tiroide bağlamışlar... bakalım yine bir kan testi yaptırmak gerekcek sanırım...

bende ellerimde oldu 3-5 gün.. ama o arada magenzyum dozum artırıldı tam ona denk gelmişti , geçti uyuşmalar.. sen bir doktoruna sor belki günlük dozu artırır...ama ishal meselesini aklında bulundur biliyosun bendeki durumu...

serenanes arkadaşım bende magnezyum kulanıyorum normalde had safhada kabızlığım vardı onu kullandığımdan beri rahatım ishal değilim ama bayağı nasıllll desemmm:eek:çok yumuşak acaba bende sorsammı:bbo:

serenase hastamız nasıl ...........ıyı ımı................kızlar vıtamın yanında bolca sut ıçın muz yıyın

baby cim ,
hafza cım

magnezyumu ben günde 2x1 içerken sorunum yoktu, şeker diyet yaptığımdam bağırsaklarım yumuşadı üstüne doktor dozu 3x 1 yapınca bittim ben... sizlerin dozu anladığım kadarı ile düşük zaten... ama doktorlarınıza sorsanız birşey kaybetmeyiz. baby kullanmıyor sorun yok, hafza eğer aşırı rahatsız edici değilse boyutu kabız olmaktan iyidir boşver :))) ama vitamin kaybetmesin vücut günde enaz 2 lt su ve el muallimin dediği gibi muz yiyin, muz kaybolan potasyumu yerine koyar dedi diyetisyenim..

el muallim cim hastamız ağrılı ve nazlı... dikiş bandajını 3 kere ağzıyla çekti aldı eşim ve ben nöbetleşe başındayız.. çekicez yapacak bir şey yok yeter ki iyi olsun ..

baby cim ,
hafza cım

magnezyumu ben günde 2x1 içerken sorunum yoktu, şeker diyet yaptığımdam bağırsaklarım yumuşadı üstüne doktor dozu 3x 1 yapınca bittim ben... sizlerin dozu anladığım kadarı ile düşük zaten... ama doktorlarınıza sorsanız birşey kaybetmeyiz. baby kullanmıyor sorun yok, hafza eğer aşırı rahatsız edici değilse boyutu kabız olmaktan iyidir boşver :))) ama vitamin kaybetmesin vücut günde enaz 2 lt su ve el muallimin dediği gibi muz yiyin, muz kaybolan potasyumu yerine koyar dedi diyetisyenim..

el muallim cim hastamız ağrılı ve nazlı... dikiş bandajını 3 kere ağzıyla çekti aldı eşim ve ben nöbetleşe başındayız.. çekicez yapacak bir şey yok yeter ki iyi olsun ..

evet çok haklısın kabızlıktan iyidir :-) saol canımcım! yarın benimde şeker testim var inşllh iyi çıkar :Saruboceq:

X