- 30 Ekim 2008
- 2.372
- 4
canım düşüncene katılmıyorum ama saygı duyuyorum , hgele ki sen şimdi kendi durumumuzu düşünüp de böyle hissediyorsun ama şunu da düşün..bu yavruyu doğurttum diyelim ben kaç yavru çıkacak şimdiden bilemem... bunları pet shoplara vermeem kim bilir kimlere satacaklar ya alanlar yavrulara kötü davranan kıymet bilmez olursa ??? satmadım / vermedim çevreme dağıtmayı denedim diyelim, ancak benim kadar bu yavrulara gerçek evladıymış gibi davranacak birilerine verebilirim üstelik merak da ederim arada bir görebileceğim birileri olmalı.. sonra birçok insan dişi kedi almak istiyor ama erkek kedi istemiyor, yavrular çoğunlukla erkek çıkarsa ne olacak ?? bunu da kontrol edemem.. kimseye veremedim evde kaldılar diyelim o kadar çok kediye ve küçük bebeğe birden bakamam.. anlayacağın bunu yaptırmasam her sene hormon ilacı alacaktı azgınlık için o ilaç sadece azgınlık hissini geçiriyor ama gel gör ki rahmi östrojen ürettiği için ilerde rahim kanserine yakalanma riski yüksek, bir yayaılırsa vücuduna 1-2 ayda gider kedi mazallah.. tüm bunları yan yana koyarsan onun sağlığı için bu önemli bir ameliyat , bir sefer doğrurup ne yapacak ??? zaten yavrularını 3-4 aylıktan sonra bırakır kedi , evde bile olsa onun için yavru kavramı yok aaa eve yeni bir arkadaş geldi der geçer.... onu kaybedemem varsın olsun anne olmayıversin...zaten bugün 4 te yapıldı ameliyatı şu an ayaklarımın dibinde yatıyor, ben de bir yer yatağı serdim onunla yatıcam bu gece..ama bence haksızlık edıyosun kedıye kısır yapcan dımı onunda bebegı ols ya haksızlık...................
nurgülcüm senin kız nazlı olacak sanırım kaydirigubbakcemile3
benim kızlar 3 haftadır babalarına kendilerini hissetiriyoolarkaydirigubbakcemile
senacım dikkatli ol canım çünkü
evde uzun süre yaşayan hayvanlar bebekleri kıskanıp öldürebiliyomuş
sen her ihtimali düşünüp tedbirini allmaz:
haklısın , benim bebeğim çok iyi huylu tırnak çıkarmasını , pati atmasını bile bilmeyen bir hayvan ama ilk başlarda bebk odasına girmesin diye kapı yaptırıyoruz , bizim bebek 2-3 yaşına gelene dek de onları yanlız bırakmayız merak etme.. hakkımızda hayırlısı tabii..