Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

esel ben de aynı şeyi eşimde hissettiğimi sandım başta.. erkekten kıza dönünce.. ama alakası yokmuş... bence o da şaşkınlık yaşamıştır... ama birkaç güne o şoku atlatır canım... 1 ay özler seni ve kızlarını... dönünce herşey yerine oturmuş olur... maşallah bebekelrinin sağlıklı olmasına çok sevindim... benimki tek neredeyse aynı kilodalar baksana.. bakan iyi bakmış gerçekten... gönlünü ferah tut... allaha dua et... sen inançlı kızsın...

Şekerim sen erkek anasısın... yerin baş köşede hazır... hanedan prensesi Doruk... bizimkiler de prensesler... :lepi::asigim:

kız istemiş olmamın sebebi kız çocuklarına aşırı bir sempatim var diye canım benim, yoksa kız olmuş erkek olmuş, hayırlı olsun, ana babasına kıymet veren saygı duyan yalandan dolandan uzak, eli ayağı da sağlam olsun başka bir şey istemem.. allahıma bin şükür evladım olacak daha ne olsun..:Saruboceq:

Senacığım bilmez miyiz duygularını... ama bu açıklama da alkışlanır cinsten... alkisalkisalkis

teyzeleri biz babası ile yarın kızıma birşeyler bakıcaz... alır mıyız bilmiyorum ama nerde ne var, ne işe yarar ufak ufak öğrenelim değil mi? sanırım artık çok erken değil... bir liste çıkardım baya bir kabarıktı.. doğum yapan arkadaşım eledi bazılarını... liste detaylarımı ve yarınki alışveriş gezintim hakkındaki tecrübelerimi paylaşırım artık sizinle... :hulya:

nurgül cüm facebooktan mailini yollayiver ben de sana listemi yollarim,
ist- ankara magazalar farkli olabilir elbette ama 5 yeni dogum yapmis anne hazirladi bu listeyi bir de sen bak belki sana da fikir veriri , öperim.

ayyy kızlar na güzel ya en çok istediğim şeydir hamile kalıpta bebşime beğendiğim herşeyi almak ebnim yerimede 1 tane fazladan bir şey alın olmazmı BABYTWıM

canım benim.. inşallah senin minik kelebeğine sen kendi ellerinle alırsın canım en kısa zamanda... biz de aynı durumdaydık canım... seni çok iyi anlıyorum.. mesajını okuyunca o günleri hatırladım... en ksıa zamanda darısı başına canım...kaydirigubbakcemile5

ayyy kızlar na güzel ya en çok istediğim şeydir hamile kalıpta bebşime beğendiğim herşeyi almak ebnim yerimede 1 tane fazladan bir şey alın olmazmı BABYTWİM

biz senin yerine niyet ve dua edelim, sen gönlüne göre herşeyini alırsın inşallah vakti gelince :Saruboceq:

canım Mothercare'de her ayın 14, 15, 16 ve 17'sinde indirim oluyormuş... bilgin olsun... sevgiler

oooo bu liste oldukça profesyonel hazırlanmış... ellerine sağlık canım.. ben de hazıra kondum... Cemre'mi sevdim senin için... kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
kızların fendı ırkeklerı yendı.................................ya o lısteyı bızde ıstıyozzzzzzzzzzz

teşekkür ederim arkadaşım.dualarınızı bekliyorum tabiki.benim dualarımdada sizler varsınız hayırlısı ile bebişlerinize kavuşup,analı babalı büyütmeniz dileğim.

sağolun arkadaşlar dualarınız için Allah sizlerede hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin teyzeleri kurban olur onlara..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…